Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   404 / 3569
(#) válasza Action2K hozzászólására (») Feb 14, 2009 /
 
Idézet:
„Gondolom a DI-604-es igaz? Nem izzik a tápja? A feszültséglöketektől hamar eltud szállni a tápja.


Való igaz! Az alig két éves D-Link DI-604-es routeremnek egyszer csak minden előjel nélkül elpukkant a tápegysége. Ez egyébként pont a napokban (csütörtökön) történt, meg is írtam ebbe a topikba ha jól emlékszem.
(#) válasza zenetom hozzászólására (») Feb 14, 2009 /
 
Így igaz, valóban nagyon jó kis műszer! :yes:
Árkategóriájában szerintem tuti nyerő.
(#) zolee1209 hozzászólása Feb 14, 2009 /
 
Sziasztok! Lenne egy aktuális kérdésem! Van itthon egy kis zöld dobozos szarvas üdítőm... És az van ráírva, hogy -20C fokon szervírozható. Kérdezem én: oké, hogy az alkohol nem fog megfagyni, de ha én megiszom azta jégnél hidegebb innivalót, akkor nem károsodok belülről?! (az agysejteimen kívül)
(#) llaci56 válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 14, 2009 /
 
Magam antialkoholista vagyok, de van egy nagy kedvencem, ez pedig a Campari. Minden karácsony szenteste a halászlé előtt aperitivnek meg szoktunk inni asszonnyal egy felest belőle, -24 fokosan, mert úgy finom. (előtte fagyasztóban tárolva napokig!)
Illik a poharat is fagyasztóban tartani előtte!
(#) zolee1209 válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 14, 2009 /
 
Ezt tudom, lényegében csak arra voltam kíváncsi, hogy van-e valami káros hatása a jeges italnak a szervezetre a mámorító hatásán kívül?!
(#) googa válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 14, 2009 /
 
...és hol találni, melyik üzletláncban?
(#) llaci56 válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 14, 2009 /
 
Nincs. Még melegít is!
(#) _ampervadasz_ válasza titi hozzászólására (») Feb 14, 2009 /
 
Meg van a gyógyir a vírusra. MSN Photo virus Remove néven tölthető le, és a vírust is lokalizálja. Ezekután is ajánlott módosítani a jelszót, mert az teljesen biztos hogy elkapta, és elküldte a kliensszoftvere a vírusnak.
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Feb 14, 2009 /
 
Amikor a egy ismerősőmmel bevállaltunk egy maszekot , ö a kőműves, én a villanyszerelő munkát, akkor, amikor bevásároltunk ő vett egyet. Nagyon finom volt, az interspar -ban vette.

Jó éjszakát, mára már lemerültem.
(#) zoly15 hozzászólása Feb 15, 2009 /
 
Energiaőr vagyok
(#) llaci56 válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Ha a számítógépet is kikapcsolod, akkor ezt hogyan kapod meg?
(#) zoly15 válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Hát akkor sehogy
(#) Action2K válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Megfázik a torkod.
És én is Energiaőr vagyok.

Egyébként, Mindenkinek Jóóóóreggelt!

Oklevél.jpg
    
(#) googa válasza Action2K hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Én meg dekoratŐr vagyok... (persze ez nem fedi a valóságot)
(#) llaci56 hozzászólása Feb 15, 2009 /
 
Ha érdekel valakit!
Nem üzleti célú a hírdetésem, ezért merem ide írni. (...no meg bátor is vagyok...)
1966 -os egészéves kötött RT folyóiratot kínál az antikvárium, - ahonnan naponta kapok értesítést a beszerzett könyveikről. (2 440.-) Ezen kívül '73 ÉK ugyanitt. (740.-)
Ha valakit érdekel, szívesen átadom a lehetőségemet, mert nekem meg van.
(#) llaci56 válasza googa hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Én meg dekoratív!
(persze, ez sem....)
(Úristen...! Még jó, hogy nem látsz...)
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Én már láttalak! Azóta sem tudlak kitörölni a tudatomból! Így jár, aki felmegy a börzére!
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Úgy kell neked!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Feb 15, 2009 /
 
Jóreggelt mindenkinek. Amit elfelejtettem megosztani veletek mint élmnyt: Volt egy vállalt maszekom. Ott kellett a villanyt megcsinálni. Semmi gond nem volt. A lakáselsztó egy trakon$ -os szekrény volt, négy darab 10A -es gyorskioldású kismegszakítóval, és egy 25A -es FI-relé, ami 30mA érintőáram után old. Lehet is tesztelni ha megnyomod a test gombot, leold. Ennél a pont az volt a helyzet, hogy teljesen normálisan be volt kötve. Amikor az áramot megakartam szüntetni, lusta voltam létrára mászni, inkább benyomtam a test gombot, mire az semmit nem reagált. Okos fejjel megint megnyomtam, hátha csak a kontakt baj van mert nagyon bóvli install$ márkájú firelé volt. Szóval megnyomtam, és nyomva tartottam, erre egy bazinagy durr, és az egész belseje szétrobbant. Megnéztem a bekötést teljesen jó volt. Kérdezem én nem szabadott volna nyomvatartanom a tesztgombot? Előtte meg műkösött, és semmit (még akkor) nem csináltam vele. Ennyire "selejt" lett volna? Ismerem a jó márkákat, de még ilyen "hány@dékkal" még nem hozott össze a sors.
(#) fulop lajos válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Hali!
Egyszer-használatos mint az olvadóbetét!!
Üdv! Lajos
(#) zolee1209 hozzászólása Feb 15, 2009 /
 
Ha legközelebb megyünk börzézni és valaki nem ismer, kérem ne mondja azt, hogy
Idézet:
„aha, a srác aki a képen a barátnőjével van...”
.
Amint lesz aktuális kép, amit hajlandó vagyok kitenni magamról, akkor megteszem. Addig sajnos ez marad kint!
(#) googa hozzászólása Feb 15, 2009 /
 
Én meg csak itt teázgatok... Ezzel pótolom a vacsorát két hónapja. Nagyon szenvedős amíg eljön a reggeli ideje, de edzéssel együtt már leadtam hat kilót a zsíromból. Még hat és minden olyan lesz, mint aktív sportoló koromban. Kivéve a koromat, meg azt, hogy akkor még nem kellett dolgozni...jajj de jó is volt iskolába járni.

zolee1209: Részvétem!
(#) Action2K válasza googa hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Tudod mit? Szolidalitásból én is iszok egy egyperces teát.

És végre megint egyedül vagyok, kapcsolom is me a csöves erősítőm (még mindig mono szegényke, no meg még a deszkamodell), és már szólhat is valamilyen jó kis muzsika a teámhoz.

Az erősítőmhöz apránként gyűlnek az alkatrészek. A hálózati trafónál beismerte egyből a srác, hogy övé a postaköltség, s elnézést is kért. Remélem a csomagolás gondos lesz.
(#) huba hozzászólása Feb 15, 2009 /
 
Nafene. Léteznek még csodák Itt a szobámban(románia), a földfelszíntől kb 30cm-re lefele, tehát a földalatt, mögötte fal, szinkronizált egy kicsi piacon vett dcf77 óra. Odakint tudtam hogy szinkronizál, nade a föld alatt, mostmár tényleg ki kéne nyerni belőle a vevőt és rátenni egy nixie órára
(#) Action2K válasza huba hozzászólására (») Feb 15, 2009 /
 
Áh... Ezek csak a paranormális jelenségek. Olyan, mint a tárgyak vándorlása. Időről időre eltűnik egy-egy tárgy, majd egy teljesen szokatlan helyen megjelenik. Ezt persze elő lehet idézni a fluxuskondenzátorral is, de az esetek legtöbbjében ezek spontán történnek meg. Például az én szobámban (műhelyemben) is. Karácsonykor (a szünetben) aránylag rendet raktam. Most meg... akkora felfordulás van, alig találok meg valamit. Hogy mikor vándorolnak? El se tudom képzelni!
(#) Action2K hozzászólása Feb 15, 2009 /
 
Kedves szamóca!
Az egyik topik zárásod (Mien trafó lehet???) megalapozott, mert erre tényleg nem kellet volna újat nyitni. De a nyelvtani helyességében tévedhetsz. Köztudott, hogy a HE-t sok külföldi diák olvassa. Valószínűleg ez esetben egy franciaországi illetőről lehet szó, aki nem minden szót írt magyarul. Magyarul a helyes mondat: Enyém lehet a trafó? (mien=enyém)
Jó-jó, tudom menjek pákászni, akkor legalább nem írok marhaságokat!
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 16, 2009 /
 
Nagyon belelendültél!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 16, 2009 /
 
Jó reggelt kívánok Neked! 4:40? Húúúh! Szoríjjatok nekem! Műszaki analfabéták és jártasak előtt kell tartanom előadást. Hardveres oldalról közelítem meg. Beleviszek boole algebrát, meg tranzisztorokat, viszek be LED-et, egyenes és crosskábelt, BNC-t. az, hogy mi sül ki belőle...
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Feb 16, 2009 /
 
Olyan ez, mint a mosásba tett zokni. Hiába vagy 100%-osan meggyőződve róla, hogy amikor a mosógépbe kerültek, még mindnek megvolt a párja, mire vége a mosásnak, legalább egy biztos, hogy páratlan. Ha meg direkt bedobsz egy fél párat, akkor lesz két fél pár zokni a mosás végére. Természetesen a dobban nem maradnak, és ha szétszeded a gépet, akkor sem találkod meg az elveszett fél pár zoknikat.
Az egyetlen, "természettudományos" megoldás az, hogy a mosószerek ma már olyan intelligensek, hogy simán feloldják a zoknit, és a szennyvízzel együtt kiürülnek. Ráadásul a mosópor intelligenciája a garancia arra is, hogy mindig csak egy fél pár szűnjék meg létezni.
(Egyes, paranoid elemek szerint a mosópor-gyártók és a zokni készítők szövetkeztek kartellba, hogy így növeljék a fogyasztást!)
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 16, 2009 /
 
Sok sikert, avagy nagy kalappal! Szorítunk Neked!
(Nehéz ám a tanári pálya, én már csak tudom! )
Következő: »»   404 / 3569
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem