Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A "hópihés warn" után már csak a kitiltás van. Ez egy
Idézet: jelzés. „már majdnem ki vagy tiltva”
Hópihés warn után lehetne esős, ködös, felhős, napsütéses warn is! nemde?
Na ja... Meg legyen 1-2-3 koponyás, kiskeresztes, nagykoporsós, baltával fejlevágós, hallal pofáncsapkodós...
Akkor már nincs meg a "sima" piros háromszög? Vagy melyik az enyhébb, ha még van?
szerk: ha még megvan a régebbi, akkor ki lehet adni egyszerre a kettőt?
A sima háromszög ugyanúgy életben van, az új típus az egy erősebb szankció a delikvenssel. Egyszerre nem adható mindkettő, nem is lenne értelme.
Ez bizonyos téren pozitív az illetővel szemben, mert nem kell kitiltani azonnal. Van ideje elgondolkozni, megtapasztalni, milyen kívülállóként tekinteni a fórumra. Gondolj bele, egy aktív tag, 7napig HE nélkül!
Jól lesarkítottad. Egy azonban biztos, nem a hazugságot tanulják a jogászok, az emberi tulajdonság és egyéne (most pl. ügyvédje) válogatja. Én a jogrendszer egy speciális területén rendelkezem ismeretekkel (ezt nagyon szerényen írtam... ) Hidd el, ott az ügyvéd (védő) tevékenysége és mozgástere rendesen "be van szabályozva", és amelyik ügyvéd az eljárásban nem talál semmi fogást ügyfele érdekében (hisz egyébként ez a dolga) és emberileg is alávaló az fog csak "cirkuszolni". Láttam már pár ilyen fazont. A tulajdonát, testi épségét, életét pedig védheti mindenki. Ha - ne adj' isten - erre kerül sor a "magyarázkodás" későbbi szükségessége ne tartson vissza senkit... mert a segítség lehet, hogy későn (a mai helyzetet ismerve, lehet, hogy még később :cry érkezik.
Zoli, warngyűjtő akarsz lenni? Látom a modi urak mindegyikének megy a poénfa és annak vágása! Becsülendő tulajdonság! Elengedhetetlen az élet élvezetéhez. Én már jó ideje az öniróniát is gyakorlom. Ha képes vagy magadon röhögni, de tiszta szívből, amikor mások röhögnek rajtad, nem sértődsz meg.
Szerk.: MPi-c: Igen. Szokásom sarkítani. Kivételesen ezt a "sarkítást" komolyan gondoltam. Volt pár válóper a családban. CSAK negatív tapasztalatokkal. Az nyerte, aki nagyobbat hazudott. Polgári pernél detto. Aztán: a közüzem szolgáltatók szerződése úgy van megírva, hogy CSAK NEKIK lehet igazuk. Azt a szerződést is ügyvédek kreálták...
Közben Topi blogjában rátaláltam a válaszra, de Neked is köszönöm! Én nem tudom, kibírnám-e?! Erről is csinálhatnánk egy szavazást! :yes:
Idézet: „Kibírnád-e egy hétig HE nélkül? -- :yes: -- :no:” Csak egy ötlet...
Szeretnék valamiben kiemelkedő lenni... Ennyi!
A válasz egyszerű: NEM.
A HE nekem olyan mint a napi betevő falat. :yes:
Bemegyek a sarki kisboltba, a :nezze: végén pedig a következő: Kérek egy vekni HE-t, de mai legyen!
Fehér, félbarna, vagy rozsos legyen uram?
Csőves!
Idézet: Ezt csak Frankye kedvéért! „Ige, de ne LEGYEN BEne pic se, mek Ic se ne letyen bene!!!!!!!!!!!!!!”
Matyi, Te aztán beindultál rendesen.
Még valamelyik modi itt lefagyaszt
Az illetékes, akinek szól, pont nincs itt! Lehet, hogy meghúzkodtam az "oroszlán bajszát", és elvonult tombolni? Sebaj, jövő héten nem leszek ennyire duhaj, mert reggel 8 tól fél 6 ig órám lesz. Ma dől belőlem az ökörködés. Apropó, hol van ActionLaci?
Az oroszlán most törli le a felesleges fegyverolajat...
Ma nagyon elveszett. Be is írtam a hiányzást.
A nemes-penészesből kérnék, tudja, amelyiknek olyan zöldes színe van! Minél öregebb annál jobb!
A legutóbbi HE-s találkozón lefotóztam Frankye-t, ahogy játszadozik a fórumozókkal...
Kép: Hivatkozás
Ha már a képeknél tartunk: Jeles ifjú kollégánk, Burgdavid küldött egy képet. Érdemes megnézni. Egyébként Ti hogy tudtok képet feltölteni?
It's a kind of magic... (idézet a Hegylakó c. filmből)
Az, hogy kiíratja magát az onlány tagok között, nem jelent semmit. Hallottad már a hagját? (vagyis láttad már, hogy beírt?) Na hallod! (illetve, na látod! vagyis nem látod...) Tehát nincs itt.
Jó estét mindenkinek! Vicc, mert nem ide illik: Rendőrt kérdezik a kollégái. No, milyen volt a temetés? Hát nem nagy szám...a zene is szörnyű volt...csak ketten táncoltunk a feleségemmel...
Hú Zoli! Valószínű én csinálok valamit rosszul, mert Te vagy ma a második, aki félreért. Dehogy is csesztelek le! Mindössze ökörködtem, de bántani nem volt szándékomban!
(Persze nem tudhatja az ember, kit, és éppen milyen hangulatban ér egy mondat. Na, és az éppen hogyan hat rá...) Vannak, akik már jobban megértik egymást. Ha engem pl. KöbZoli legorombít(ana), értelmszerűen röhögök rajta, mert tudom, hogy viccből teszi. (Ha meg nem, akkor azért! ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |