Fórum témák
» Több friss téma |
üdv!
Meg tudná valaki monsani hogy ez az RF csatlakozó milyen tipusú és mi a pontos elvnevezése ? Mint pl BNC vagy SMA STB nem tudtam beegyeztetni az interneten találhatókkal. Előre is köszönöm.
Sajnos én nem tudom, viszont az a vékony nyaka olyan, mintha valamilyen gumicső megtartása miatt lenne bordázott. Ez biztos, hogy nem légtechnikai, vagy pneumatikus csatlakozó?
ja igen azt elfelejtettem hogy arra megy még egy fém roppantócső és vékony koax kábel megy bele.
sziasztok!tud valaki valamit a sharp lm64p825 lcd kijelzorol?esetleg mire lehetne/erdemes hasznalni?
Helló!
Egy multifunkciós nyomtatót bontok és keresném egy lcd kijelző adatlapját, vagy bekötését. A típusa: UMSH-3061ANV-W 10 lába van. Ha már egy bekötést tudna valaki adni az jó lenne.
Sziasztok!
Szerintetek hogyan tudnám kideríteni, hogy az: STK432-090 típusú sztereó végfok IC, hány Watt-os, mekkora fesz kell neki stb. Nincs sehol datasheet-je, már kerestem
Sziasztok!
TPS2041D ezt a fajta IC-t mivel tudom helyzetesíteni? Mert ahogy látom nem nagyon lehet itthon kapni.
Sziasztok, hatha itt hamarabb talalok segitseget, mas forumban is irtam de ez a leglatogatottab azt hiszem. A problemam a kovetkezo. Van egy autoradiom amit nagybatyam dobott ki egy nemreg nemetorszagbol vasarolt kb 13 eves VW bol. Grundig radio, es sajnos kodot nem kapott hozza a tipusa VW BETA 4 es gondolom a sorozat szama *VWZ2Z2S5410631* Ha bekapcsolom csak annyit ir ki, hogy SAFE es semmire nem reagal. Nem valami csucs egy radio de Nekem nagyon is megfelelne otthonra. Tudnatok segiteni? ennek meg lehetne keresni a kodjat? es hogyan mert ehhez sajna nem ertek. Koszi elore is a segitsegeteket, es egy kellemes tavaszias hetet kivanok mindenkinek Hali
Ez ranezesre egy 10 coll alatti, 2x4 bites, dstn lcd. Szerintem meg monokrom, VGA.
15 tus a kivezetese? Az utolso nyolc az az U0-3 es a L0-3, az eggyel elotte levo a negativ tapfesz. Aztan vannak meg clk, hsync,vsync. Nagyjabol 20MHz korul ketyeg az orajel. Meghajto nincs beleepitve, tehat neked kell etetned ezen a frekin. Elvileg meghajtathatok regi videokartyak speci tuskesorarol, de nem lesz szep kepe es esetleges a dolog. Szerintem kuka.
Már megválaszolták előttem, hogy optocsatoló de még hozzáfűznék valamit. Ha a panelon PC felirat szerepel akkor az biztos, hogy optocsatoló vagyis PhotoCoupler. A NEC optocsatolók katalógusai:
Bővebben: normál Bővebben: HiSpeed
Azt tudom, hogy milyen kijelző, csak a bekötése kérdéses.
Hello!
Egy ütemvezérlő utánépítésénél leragadtam. Nem tudok beazonosítani két alkatrésztípust. A mellékelt képek alapján remélem tud valaki segíteni, amit egyébként előre megköszönök! Én valamilyen diódára voksolok... Üdv.: Davis
Dióda az mind. A jobb oldali valamilyen ZPD, a szám nem látszik. (Zener)
Köszi a gyors választ! De nem tudod, vagy nincs sejtésed, hogy a jobb oldali milyen dióda? Számérték nincs rajta.
Forraszd ki, ott van az alján! (A ZPD alatt, ha igaz...)
Ha nem látsz rajta számot, akkor egy zener tesztert rakj össze, és mérd meg! Ha ebben kell további segítség, akkor magányban! (...mert kapunk a fejünkre!)
Azt szeretném kérdezni,hogy egy ismerősömnek kellene egy CB rádioba egy IC MB 8719 a száma. Tudna e valaki segíteni,hogy honnan lehetne beszerezni. HQ Video,Nedis,Elektrokontha-nál már kérdeztem ,de egyiknél sincs és nem is tudnak. Előre is köszi.
Hívd fel őket : Link
Bár nem biztos hogy eladnának Neked egyet, de egy próbát megér.
Üdv mindenkinek! Egy Ganz gyártmányú 80pDA-1 típusú alapműszerről szeretnék megtudni információkat. Érdekelne
a végkitéréshez tartozó maximális árammérési tartomány. A segítségeteket előre is köszönöm.
Mármint arra vagy kiváncsi hogy mekkora áram tartozik a végkitéréshez ? Miért nem méred meg ? Egy szabályozható kimeneti feszültségű táppal , egy multiméterrel, és egy jó nagy ellenállással sorba kötöd. Szépen elkezded növelni a feszültséged, és szépen leolvasod a multiméterről mikor kitért teljesen. Nem ördöngősség.
Az tény, hogy jó, ha van hozzá még egy műszer.
Mellékelek neked még egy kis excel táblát, én ezzel számoltam ki a tápom műszeréhez tartozó előtéteket és söntöket.
Sziasztok!Ki tudna segíteni hogy ez milyen alkatrész és,hogy van a bekötése?Bővebben: Link
Ott a pdf de én azon nem tudok elmenni!
Ezt nem a kezdő kérdésekbe kellene feltenni?
Komplemens teljesítmény-tranzisztor pár (NPN és PNP verzió). Melyiket és mire akarod használni? A kérdésből úgy tűnik hogy nem saját tervezésű áramkörbe kell, ha pedig kapcsolási rajz alapján dolgozol akkor az adatlap első oldalán látható az elvi rajzhoz és a tokozáshoz tartozó lábkiosztás is (TAB a hűtőborda, vagyis a ház). A két rajz közötti összefüggések felismerése már legyen a te dolgod Csak ügyesen!
Sziasztok
Kiszedtem a Canon mp110 típusu nyomtatóból az lcd kijelzőt, amin az áll PB1602e P7(1.0) és van rajta egy cimke amin ez áll "Pc1602ARH-EWM-A" az utóbbira találtam adatlapot is csak annyi a probléma hogy az lcd panelen 10 pin van a datasheetben pedig 14~16, Tudna valaki segíteni a bekötésében? Üdv. Gábor |
Bejelentkezés
Hirdetés |