Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Akku töltő módosítása
Lapozás: OK   2 / 2
(#) watt válasza attika hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Akkor lehet, hogy tényleg rossz a hex. Én még ilyet ugyan nem láttam, de ezek után nem tudok másra gondolni én sem. Meg kell próbálni újra letölteni, vagy beszerezni a forrást és lefordítani újból. Esetleg a szerzővel fel kell venni a kapcsolatot...
(#) attika válasza watt hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Próbáltam újra letölteni,de ugyan az a probléma a forrást sajnos nem tudom beszerezni a szerzőtől mert idézem az oldalon leírtakat(Teljesen Free!

Ezért nincs támogatás, support, help, stb!)Ja és a másik szöveg amin 1 kicsit ki is akadtam,de lehet,hogy jogos(Tisztelt Látogatók!
Egyáltalán nem rendelkezünk felesleges szabadidővel, ezért egyedi problémák megoldásában sajnos nem tudunk segíteni!
Kérem ilyen problémákkal ne is forduljanak hozzám!
Köszönöm.)Csak úgy lehetne megoldani a problémát ha a szerzővel felveszem a kapcsolatot??Nem lehetne belekukkantani a hex-be,hogy mi lehet a hiba???Mondjuk erre nem én lennék a megfelelő ember mert egyenlőre még fogalmam sincs a pic-ek programozásáról.Esetleg nem tudnál belenézni,hogy mi,vagy hol lehet a hiba a hex-be??????
(#) watt válasza attika hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Hát ez nem kis feladat lenne, de azt megpróbálhatom, hogy én be tudom e égetni. Csatold ide, hogy biztos ugyanazzal próbálkozzak, amivel Te! Délután lesz érkezésem, vagy este...
(#) tibi0531 hozzászólása Márc 6, 2009 /

Sziasztok!

Egy kérdést szeretnék feltenni, ami nem teljesen vág ide, de ezért nem akarnák új témát nyitni.
Adott egy akkumulátoros elemlámpa, aminek tönkrement az akkumulátora (4 cellás, NiCd, 4,8V 1,6Ah). Ezt szeretném kicserélni.
Azt nem tudom, hogy ez esetben a celláknak egyenként kell tudniuk az 1,6Ah, vagy összesen kell annyinak lenni.

A válaszokat előre is köszönöm.
(#) szamóca válasza tibi0531 hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Szia!
Én úgy gondolom hogy darabja. Milyen típusúak? AA, D?

http://www.hobbycnc.hu/AkkuMan/AkkuM.htm Lent majdnem a legalján előre is köszi.
(#) tibi0531 hozzászólása Márc 6, 2009 /

Az akkuk LR14/C típusúak.
(#) tibi0531 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Közben megtaláltam a választ egy másik fórumban is.
Valóban a cellák darabjának kell ilyen kapacitásúnak lennie.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
(#) watt válasza attika hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Még nem jutottam oda, most meg már álmos vagyok, de remélem holnap ki tudom próbálni!

Ok köszönöm szépen.
(#) watt válasza attika hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Megnéztem, a PICKit2-vel simán be lehet égetni. Tehát a hex biztosan jó.
(#) attika válasza watt hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Köszönöm szépen most már akkor fogalmam nincs,hogy mi lehet a gond,akkor ezek szerint csak az égetőmmel lesz a gond.Csak azt nem értem,hogy a másik hex-et mért égeti be rögtön és ezzel meg mért jelezz hibát.Akkor az lesz a megoldás ha körülnézzek a neten és építek egy PICKIt2-őt,vagy hagyom ezt a témát.Még1* köszi.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem