Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Az milyen az a patronmikrofon? milyen összeg az?
Hy! Hát figyelj még nincs benne a ládájába igy egy autórádióval a kilengése olyan 0,3-0,4 cm dehát ez csak vagy 10-20 watt! Viszont elég jó hangos és szépen adja a magasakat is.(mélyáteresztöt teszek rá!) Ja és elég jol fel lehet venni a hangerőt anélkül hogy még betorzitana!
Bocsi az eggyel elöbbi kérdést hozzád akartam intézni! Szoval mi az a patronmikrofon? Meg milyen árba van az? drágaságszámban megy?
Én építettem lézervezérléshez egy USB DAC-ot PICcel.
Már csak drivert kéne csiholni hozzá a PC oldalra. Ha valaki esetleg PC oldali programozásban jártas és tud segíteni szívesen látom. De a lézeres kérdésekre ITT nagyobb eséllyel fogsz választ kapni.
Nem semmi.
Regebb mi is kiserleteztunk, elegge vilagur hangja lett, de mi egy meglevo/leegett membranjat csereltuk ki...
Helló !
Van egy ilyen topik ,ahol lézer sohw építéssel foglalkoznak. Ha potmétert teszel bele akkor gondolom motorral forgatod a tükröket és a motorok fordult számát akarod szabályozni ? Jól gondolom ? Ha igen akkor nézd meg az LM 317 adatlapját és meg van a válasz a kérdésedre. Mert nem írtál semmit ,mit akarsz vezérelni ha motort akkor az hány voltos mennyi az áramfelvétele stb. Kicsit bővebben írd le ,hogy lehessen válaszolni a kérdésre ! Üdvözlettel : Nagy hoho
A legegyszerűbb és legolcsóbb a PC mikrofonja. Nem hiteles, de nem is használhatatlan. Hobbira pont jó.
Ha kedvet kaprtál ilyesmihez akkor sok szerencsét!
Remélem sikerrel jártál, én már megépitettem, és,nem egy ablaktörö dolog, de motivácionak, és sikerélménynek nagyon jo!!! és haverok között fel lehet vele vágni
Két év alatt már mi is reméljük, hogy megépítette...
Nincs itt semmi probléma. Fórumtársunk ugyan ritkán használja a válasz gombot, de legalább a régebbi hozzászólásokat olvassa...
Itt vannak a mézpörgetőről a képek amit ígértem
Szép kis masina! Biztosan öröm vele dolgozni. Gratulálok! :kalap:
Feltettem én is az LM317-es egyenirányitómat 1. munkám volt, és én örültem neki nagyon
Van ám hőátadási felülete az IC nek
Nem semmi az "egyenirányító"-d ami stabilizált tápegység gondolom.
Jaja természetesen, az hütés még úgy történt, h azthittem van itthon normális hütöm, csak akkor kellett h rádöbbenjek, h nincs és ez az aluminimum lap lett az áldozat házilag tákolt hütö, de a célnak tökéletesen megfelel
Gondolom, arra ertette, hogy elolrol van a bordara felfogatva. A kep nem tul eles, de nekem is ugy tunik, hogy csak a teteje es az eleje fekszik fel a bordara, igy elvileg a szuk keresztmetszet ott lesz, nem pedig a holeado felulet az alulapon...
Nem veletlenul fem az IC hatulja....
Üdv! Nagyon jól néz ki, ügyes vagy, csak így tovább!
Nagyon igényes munka csak gratulálni tudok.
Az én gyártmányom nem lett ilyen szép, de nem is volt sok időm rá.
Sziasztok!
Elkészültem a hétvégi kis munkámmal végre valahára Ez nem más mint egy kódzár amit próbáltam elegánsan kivitelezni. Alapanyagok: ATmega8, 74LS164 (8bit shift reg.), USB billentyűzet, és persze sok türelem, a majdnem 530 soros kódnak. Hogy mit tud? Első sorban egy 3 jegyű kódot kér, amivel beenged a lakásba. Minden parancsot az ENTER gomb lenyomásával hajt végre. Lehetséges a PIN módosítása is egy megfelelő billentyűkombinációval. Hát már érdemes volt lecserélni a hasonló "őskövületet" ami előtte volt kint, hiszen az még a jó öreg NE555-ös időzítőlánc alapján működött Nem szaporítom a szót, csatolom a képeket!
Tettszik!
Nem mondod, hogy kiírja a kódot??
Nem írja ki, csak a 3 "-" jelet ! Azt csak PIN módosításnál, hogy lássuk mit is ütünk be
Akkó' biza csak kiírja... Jó lesz vigyázni, mert:
Idézet: „Lopni, megyünk lopni...”
Na pont ezért hasznos, hogy lehet változtatni
Kész lett a lövedék sebességmérőm airsoft és légfegyverekhez.
Habár már működik, de szoftveresen még megy a fejlesztés.
Hali!
A nyár elején a meglévő 8 és 4 csatornás dimmerem mellett szükségem lesz egy 12csatornásra. Hát már most jó előre elkezdtem építeni, hogy mire szükség lesz rá üzembiztos legyen. A nyáktervezés folyamatánál tartok, de közben összeállítottam a triakok hűtésére szolgáló hűtőtömböt.pár száz forintért hozzá jutottam pentium 1es processzor hűtőkhöz ventilátorral. Ebből állítottam össze a tömböt. a Két nagyobb ventilátor nem lesz ott csak próba képen volt. Bocs a sok szövegért Képek.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |