Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
igyvan. söt ebböl már uj dugot gyürüt csapszeget meg tügörgöt lehet gyártattni.az én motoromat furták meg a fent emlitett alkatrészeket legyártották és igy volt 28 ezerbe futárköltséggel együtt
Pedig megérné! Gondolj bele!
Megveszed és felrakod másfél millióért. És ha van nagyobb barom, még keresel is az üzleten
Végülis nincs olyan amit nem lehet eladni csak vevö kérdése legyen 1,75 millio és állom a szállitási költséget Ha valaki licitálrá akkor az tényleg szefo-s
"Nem értem a kerékbilincs analógiáját. Rossz helyen állsz köcsög......de ott maradsz rohadjál meg!"
De 1 forintért kiküldi levélként a postával! :yes:
Nem esne jól:Bővebben: Link
Megint képek.
Hát ez a vindózos meg a junoszty ez oltári!!!
Szívbe markoló az a szerelmetes levél... Annyira meghatott, hogy ökölbe szorult a talpam. Kép: Hivatkozás
Van még ilyenem!
No még egy pár kép.
Veszélyes üzem az iskola... Nálam is van 1-2 olyan diák akinek a fejébe húznám a széket!
Akkor még szerencse hogy messze vagy tudtommal :eeknoes:
Széket vigyek, vagy akad nálatok felesleges?
Ezért az "írj helyesen.jpg"-ért megérdemelnél egy hatalmas warn-t!
Ahol én tanítottam, ott az egérgolyók voltak kellemetlen helyzetben, valamiért a lízingelt A64-es vasakhoz golyós hápé rágcsálók jöttek és a diák leleményes, hamar kitalálta, miként tehet szert egy jó dobóeszközre . Általános iskola, vidéken, el lehet képzelni, egy egér mekkora gond tud lenni. És volt, hogy a fél terem golyókészlete hiányzott az előző tanár percnyi figyelemlankadása miatt, aztán lehetett keresgélni, jó esetben csak 1-2 nem volt meg
Infón nálunk a filc a a dobóeszköz, mármint a tanár dobál vele minket.
* Majd évvégén visszakapja.
* Alig használt filctollak olcsón eladók!
Valld be, hogy ezeket a leveleket, te írtad!
Beszótá?! :boxer: Egyet mondok! Neszój be!
Miután eldobta visszakéri
Egy veszélye van a dolognak, az asztalon a filcek mellet van egy csavarhuzó is, egyszer rosszat dob el
Te rosszul mondtad (írtad), mert ezt így kell:
Idézet: „Beszótá?! Ha még egyszer beszólsz, olyan vírust küldök a gépedre, a tudtod nélkül, hogy még az ükunokád is tátott szájjal fog nézni ki a bamba kis fejéből!” Ezt msn-en írta nekem egyszer a haverom :boxer: :crazya:
Az enyém egy idézet volt egy stand up comedy előadótól.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |