Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt akarod mondani hogy a semmi van? Kéremszépen a semmi az nem van hanem nincs.
Én tegnap rendeltem egy marék sorkapcsot és két kis antisztatikus zacsit. Ma délelőtt már jött az e-mail hogy mehetek érte. Szóval én már másnap megkaptam a csomagot.
Érte én is mehettem volna másnap. Én a postázásról beszéltem. :yes:
A küldés nem sok idő. Ha mondjuk szerdán feladják csütörtökön már megérkezik.
Üdv!
Pontosan, ahogy mondod. A következő hét csütörtökön!
Nem a következő héten, azon a héten!
Én most a DPDs szállításról beszélek.
Olvastam
Amit én írtam azt nem viccből írtam, lehet hogy másnak sokat kellett várnia a cuccokra nekem nem. Akár én is elgyalogolhatnék a cuccaimért, csekély 250km-t kéne gyalogolnom Ilyen rendelési szempontból irigylem azokat akik Budapesten vagy valamilyen nagyobb alkatrész bolt közelében laknak. Itt Sopronban csak egy kisebb alktrész bolt van, ráadsául nem is túl olcsó
jó estét mindenkinek..
Egy fura jelenségre lettem ma figyelmes amit a gépem produkált.. Ma délután bekapcsoltam a gépem.. Megnézem a mailjaimat, majd a HE.-t... Eközben kb 5mp-enként egy furcsa hangot adott ki a gép a hangkimenetén (én a fülhallgatóban hallottam) valami szellemhangra hasonlíthat.. Resetelés megoldotta a dolgot.. Most bekapcsolom a gépet, újból ugyan az a helyzet bezártam az összes futó programot ekkor abbahagyta a dolgot.. Kérdem én? Mi a csuda okozhat ilyen hangot? Üdv!
A vírusírtó nem mondott semmit..
Átnézetem vele a gépet..
Milyen vírusirtó?
Nem lehet hogy a winamp elbújt valahol a háttérben és ment egy netes rádió ahol hülyültek valamit a mikrofonnal?
Hmm... ha frissítve volt rendesen, akkor nincs több ötletem.
A mai frissítés is rajta van..
ötletem az nekem sincs Azért köszi Idézet: „Ma délután bekapcsoltam a gépem..” Na, itt volt a baj! Találkoztam már ilyen hangkártya problémával (az pittyegett,) a csere megoldotta a problémát. Én először hagkártya drivert cserélnék. A régit lepucolni, és újból feltelepíteni a legfrissebbet.
Érdekes, most reggel már nem csinálta
Hangkártya csere... Nem megoldható ugyanis integrált hangom van De van egy tartalék hangkártya Üdv
Integrált kártyát úgy cserélünk, hogy biosban kikapcsoljuk a beépítettet, és bedugjuk a slotba az újat.
Ha megint előjönne a bibi, kapcsold ki egyenként a futó folyamatokat (feladatkezelő) és jó eséllyel megtalálod, ki okozza aproblémát, ha külső okozóról van szó. Aztán driver csere, és a végén a kártya csere.
Oké, majd figyelek mitől szűnik meg ha netán megint kezdi..
Üdv!
Hellosztok!
Nemtudjátok hol lehet olcsón működő kb 500MHz procis min 128MB RAM os laptopot venni?
Miért? A laptopok általában drágán működnek?
Szerintem Ő azt hitte ott van a vessző, közben csak pixelhibás a monitora.
Helló!
MSN el volt indítva? Nálam is előfordult, fél óra keresgélés után rájöttem, hogy az msn ablakban alul lévő focis hirdetés adja ezt a hangot... Üdv!
áááá.....
Ne már.. Pedig gyanakodtam hogy valami szoftver mert ha bezártam mindent akkor megszűnt.. Most nézem ott a hirdetés.. Köszi! Valahogy lelövöm,.... üdv
Keress a :google:-n, van egy olyan progi, ami kiszedi az összes hirdetést.
De a NOD32-t vedd max-ra, mert én is így szettem be vírust
Létezik ilyen program?
Nem tudnál esetleg valami nevet mondani? (esetleg mások?) A NOD32 maxra van véve... én nem sűrűn szedek be vírust mert jelez ha oylan oldalra lépek és szétkapcsoltatom vele.. stb.. Üdv!
Sziasztok!
Szeretnék letölteni pár dolgot data.hu-ról, de egyszerűen nem megy. Elindítom a letöltést és 0,3-6kb/s -el jön az anyag. Megkérdeztem 3 embert náluk általában 60-200kb/s -el jön. Elmentem a leg közelebbi MOL kúthoz, mivel van ott ingyen net. Kipróbáltam de ott is ugyan olyan lassan jött az anyag. Tudnátok esetleg ötletet adni hogy mitévő legyek? 5 megás netem (wifi) van a UPC -nél. köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |