Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » IC-ket közös tápra... hogyan?
Lapozás: OK   1 / 1
(#) b.laca89 hozzászólása Márc 14, 2009 /

Sziasztok!

Van ez a kapcsolás. A lényeg hogy van 10 db IC. Mindegyiknek megvan a maga kis vcc forrása (5 V). Én pedig egy fesz. generátorral közös tápra szeretném őket kapcsolni. Csak nem tudom, hogy hogyan?

Előre is köszönöm a segítséget!

Pirossal javítottam. Te is észrevetted, hogy tripláz a pont billentyűd? --vicsys
(#) MolnarG válasza b.laca89 hozzászólására (») Márc 14, 2009 /

Szia!

1. Nem tudom milyen kiterjesztés az .ewb, érdemesebb képformátumba feltenni, mert azt mindenki meg tudja nézni.

2. Ezért a kérdésért új topikot nyitni fölösleges, valószínűleg elfért volna a kezdő kérdések topikban.

3. Ha jól értelemez a kérdésed akkor van egy kapcsolásod amiben van 10db valamilyen IC amik 5V-ról mennek.
Idézet:
„közös tápra szeretném őket kapcsolni... csak nem tudom hogy hogyan”
Nem igazán értem... nem csak egyszerűen mindegyikhez oda kell vinni a tápot és a földet?
(#) MolnarG válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 14, 2009 /

Rajz nélkül semmi sem biztos, de elég valószínű, hogy a legnyilvánvalóbb megoldás egyben a jó megoldás . Nálam a Multisim próbálta megnyitni, de nem sok sikerrel.
(#) san398 hozzászólása Márc 14, 2009 /

Ez egy Electronics Workbench Circuit file
(#) Lucifer válasza MolnarG hozzászólására (») Márc 14, 2009 /

Az *.ewb gondolom az NI Electronic Workbench produktuma.
(#) b.laca89 hozzászólása Márc 15, 2009 /

köszönöm szépen srácok...
(#) bladika válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 15, 2009 /

10 IC-vel csakis alkatrésztemetőt!
(#) b.laca89 hozzászólása Márc 16, 2009 /

Majdnem. Város makett. És ez a kapcsolási rajz igazából egy komplett útkereszteződés lámpáinak logikai áramkörökből álló rajza. Remélem összejön
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem