Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aha... most már értem. Azt hiszem. És akkor most 1x 3.4 ghz van benne.Külön tud dolgozni 2x1,7 ghz ezek szerint. Vágom én, hogy villanymotor, csak mi hajtja.Mikor kicseréltem elfelejtettem visszadugni egy dugót az alaplapra, nem indult el.Nézem, hát a proci nem kap áramot, mert a dugó hiányzott.
![]() Már kezdtem örülni,hogy kétmagos a procim! ![]() ![]()
Valami iszonyat durva dolog történhetett a közelben; nem hazudok, több!!!, mint 2 órája folyamatosan rohangálnak a tűzoltóautók a Szentenderi úton őrült dudálás és vinnyogás közepette! :eek2:
Hali!
Tegnap sikerült kapcsolatot kétesíteni Simonyi-val. Itt található egy kis hangfelvétel: Bővebben: Link
Még jó hogy van a processzorokban hővédelem
![]() Hogy jártam... Nézem nagyban youtubon a videókat, egyszer csak leáll a gép. De semmi kékhalál, semmi, csak ugy mintha kihúzták volna a konnektorból. Mondom biztos áramszünet lett egy kis időre. De a modemen meg világít az összes LED (ha elmegy az áram akkor ugye kialszik, majd egyesével "betölt" az összes LED). Aztán már rögtön a procira gyanakodtam hogy túlmelegedett. Bekapcsoltam, gyorsan elindítottam az Everestet, hát mit látok, a proci 96°C-os (kb) ![]() ![]() ![]() ![]() Amúgy olyan 40°C-os volt a proci, most meg 20°C-os ![]()
Hali!
Az Intel procik jól bírják a hőt, de azért én raknék rá valami bordát...
Sziasztok!
elég új vagyok, de a barátom mindig azzal nyaggat hogy melyik proci hány magos (pl. intel core 2 vagy i7...) valaki tudna segíteni? ![]() Idézet: „szokás szerint volt rajta vagy 3 kiló por” ![]()
Tudom, hogy prociknál nem lehet, meg különben is menjek a fenébe az elméleteimmel...
![]() ![]()
Hali midnenkinek!
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet olcsón venni tintasugaras nyomtatóhoz vasalható fóliát, mert mindenhol elfogadhatatlanul magas az ára. Lézernyomtatóm sajnos nincs. ![]()
Ha nyákot akarsz vasalni, akkor az a tintasugarassal nem fog összejönni.
Sajnos a transzferfólia mindenütt drága.
![]()
Ezért: fényes műnyomó. 10 ft/ A/4-es oldal, és lézerprinter, vagy egy fénymásoló...
Hát ennél a traszfer fóliánál az arany sem lehet sokkal drágább!
Én tudok jobbat.Keresel egy nagyon nagy vörösréz bordát, majd tömör rézrudakkal összekötöd a bordát.Egyébként meg pakold tele a gépet hangnyelő szivaccsal.
![]()
Textilre gondoltam
![]() ![]()
Nem tudja valaki, mi lelte lapose kollégát? Már 2 hónapja nem járt az oldalon :eek2:
Rendes emberke, sokat segített régen mindenkinek, főleg a kezdőknek... egyszercsak hipp-hopp eltűnt! Idézet: Biztos elrabolták az idegenek. :alien2: „egyszercsak hipp-hopp eltűnt!”
Pont tegnap jutott nekem is eszembe, hogy régen nem láttam itt.
Amúgy valaki nem tudja, hogy miért léptet ki a FF minden indítás után? Tegnap reggel is, maikor bekapcsoltam a gépet, minden oldalon be kellett jelentkeznem és ma megint. Nem állítottam az égvilágon semmit sem. Egyik napról a másikra megbolondult. ![]()
A 3-as verziójú FF? Nekem összeomlott tőle a rendszer
![]() Újra kellett rakni... ![]()
Igen a 3-as. Eddig semmi gond nem volt vele, csak most minden oldalra be kell lépnem minden indításkor és hát ez eléggé idegesítő.
![]()
Nem töltött le automatikusan frissítést? Bár akkor is rá szokott kérdezni...
![]()
Hali! Valakinek megvan a DIO-Holy Driver c. száma MP3-ban? Jöhet a privát üzenet, ha igen! Köszi! g.
Úgy egy hete frissítette magát egy indítás után, de utána még nem vettem észre ezt a hibát. Ezt egy pár napja csinálja.
Én éppen az ilyenekér tiltottam meg a frissítést.A múltkor nem tudtam vele megnyitni a HE-t.Próbáld meg a rendszer-visszaállítást.Hátha segít(Ez olyan bill gécc módszer).
![]()
Én is voltam mozigépész. Azok a régi szép idők....
Isten éltesse a mozigépészeket és a volt mozigépészeket. Nem lehet azokra az időkre nem gyönyörrel gondolni. Egykor, amikor H7-25 2linditotta a körhintát a csodaszerkentyűjével, az a (számomra) gyönyörű zene átjárta a teljes lényemet. Bosszantott, hogy Kojak Budapesten című filmszalagon csak egy hang csík volt, és nem érthető volt a magyar beszéd, pedig a Ceauşescu korban egy magyar hangú film felért annyival, mint egy oázis a sivatagban. Torz hang volt, de magyar.
Kései süldőkoromban nekem is volt egy haverom, akivel imádtuk a gyanta szagát. Egy pici gyantadarabot a pisztolyheggyel elégettünk és tisztes távolságból belélegeztük.
Komolyan mondom nem bírnak egy normális zenelejátszót csinálni. Ugye a winamp lenne a legjobb számomra, mert ahhoz van sok féle plugin, meg nagyon sok mindenre jó. Nem is hajlamos annyira a befagyásra, mint a windows mediaplayer, meg ugye maga a tudat hogy nem microsoft
![]() ![]() Vagy csak én tapasztaltam ezt a problémát? |
Bejelentkezés
Hirdetés |