Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mibe építsünk és hogyan?!
 
Témaindító: pedrock, idő: Feb 5, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 3
(#) mechanikus válasza McGyver hozzászólására (») Szept 18, 2006 /
 
Látom nem értetted meg, hogy én mire szerettem volna rávilágítani!? Nem a Te technikai felkészültségedet, vagy kreativitásodat kérdőjeleztem meg! Mindöszesen azt akartam csak elmondani, nem mindenki elégszik meg a saját maga által támasztott elvárásokkal és azok elérésével! Lehet, sőt biztos, hogy van aki nem olyan elfogult a saját munkájával, képesslgeivel kapcsolatban, hogy ne lássa be, lehet jobbat, szebbet készíteni. De mindegy! Nem vagyunk egyformák! És ez így van jól! (a varrógépet nem mech műszerész javítja, hanem varrógépműszerész. ez egy külön szakma.)
(#) Frankye válasza raron hozzászólására (») Szept 18, 2006 /
 
Idézet:
„Ha tudod megírnád, hogy hol van a telephely?”

Budakalászon van, a volt Lenfonó gyárban. A HÉV Budakalász Lenfonógyár megállójánál kell leszállni (Batthyány tértől indul), és onnan már látni a régi munkásszállóját. (Ha igaz, egy kék színű, magas épület a volt szálló.) Ott kell bemenni a kapun a szálló mellett, és a telephely hátsó részében, baloldalon van a SYBA.
(#) McGyver válasza mechanikus hozzászólására (») Szept 18, 2006 /
 
Megértettem, mire szerettél volna rávilágítani. De ennek a topicnak a címe nem az, hogy mit nem tudok és nem akarok megcsinálni, akkor kivel csináltatom, hanem hogyha meg szeretném és van hozzá idő és szerszám, akkor hogyan fogjunk hozzá.
Nem állítottam, hogy mech. műszerész javítja a varrógépet, az egy példa volt csak.
A fórumon ennyit szerettem volna mert a téma szerinten OT, ( köszönöm a módik türelmét ) ezért innentől kezdve, ha gondolod, hogy van még gondolatod a témával vagy egyébbel kapcsolatban, akkor kérlek keress magánban.
Üdv McG.
(#) huhuu hozzászólása Okt 29, 2006 /
 
Már rengeteg gondom volt azzal, hogy valamiféle szép esztétikus feliratot készítsek a bedobozolt kütyüimre...

Van egy kicsi erősítőm, amit a kereskedelemben kapható fémdobozba építettem be (abba az egyik oldalt fekete, másik oldalt fehérbe), egy régi kidobott magnóról két nagyon szép gombot szereztem rá, már csak a felirat hiányzik. Rajzoltam rá alkoholos filccel, de az nem szép; gondoltam szám. géppel szerkesztek valamit, kinyomtatom fotópapírra és ráragasztom, az egy fokkal jobb, de akkor sem az igazi. A legjobb az lenne, hogy amit szám. géppel szerkesztek, valahogy kinyomtatás után sablont készíteni belőle és festékkel lefújni(ahol nincspapír ott a festék a dobozra megy rá), de hogy készítsek ilyet egy kinyomtatott papírból?

Vagy valakinek nincs valami más ötlete?
(#) Benkutya hozzászólása Máj 8, 2007 /
 
Nem lehetne vissza térni arra a részre (pár hónap elteltével persze ), ahol az elkészítés módját, anyagait, sorrendjét beszéljük meg és nem azt, hogy ki mit tart fontosnak, engem inkább érdekelne, hogy ki ismer olyan céget, aki foglalkozik nyomtatással plexilapra, akár több színben is, az küldhetne 1 privátot.

Érdekelne, hogy kinek meddig terjed a kreativitása, milyen extrákat rakbe, akár az erősítő dobozába, én például, mivel színtelen plexi lesz az előlap, berakok hideg katódcsöves ződ fényt és a plexi távtartókat amik már megvannak, bemartam és azokba is dugog ződ leded.
Így az egész csodálatos ződ színben fog pompázni belül
(#) Thowra hozzászólása Feb 13, 2014 /
 
Üdv mindenkinek!
Építettem egy berendezést ami nagy méretű 7 szegmenses kijelzőket és az azokat meghajtó elektronikát tartalmazza. Jelenleg egy teljesen zárt kemény falú villanydobozba van beépítve amin nem kap szellőzést. Az alkatrészek nem melegszenek nagyon, kéz melegnél nem sokkal melegebbek.
Gondolva a melegebb napokra is, szeretnék valamiféle szellőzést rá. A szerkezet száraz de poros környezetben van így egy sima lyuk nem lenne jó szerintem. Mit javasoltok?
Előre is köszönöm.
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem