Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   51 / 308
(#) karesz01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 5, 2009 /

Köszönöm szépen!
(#) Csabixszusz hozzászólása Ápr 7, 2009 /

Sziasztok

Tudom, hogy ez nem egy kérdezgetős fórum, de ennél megfelelőbb fórumot nem találtam.
Venni szeretnék egy analóg forrasztóállomást és a tanácsotokat szeretném kérni, hogy milyet vegyek.
Remélem tudtok jó analóg forrasztóállomásokat.
Kösz.
(#) Doncso válasza Csabixszusz hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Feltétlen venni akarsz vagy építenél is?
(#) patexati válasza Csabixszusz hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

24 v-os weller tcp pákánál nincs jobb analóg szerintem! Ha neked nem jön be akkor a Solomon páka lesz a te barátod
(#) Csabixszusz válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Építeni nem akarok.
Inkább vennék.
(#) Doncso válasza Csabixszusz hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Ha nem akarsz építeni és görcsölni vele, akkor egyértelműen 24V-os weller a legjobb választás, ez egy minőségi szerszám, ugyanúgy lehet SMD-t forrasztani vele mint hagyományosat, vagy veszel valami hőfok szabályzósat ebbe az árba, de az nem lesz ilyen minőségi. Én mindenképp a wellerre beszélnélek rá. Az egy kitűnő szerszám.
(#) Müszi válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Jó a weller nagyon, nálam is van most egy kölcsönbe, amég nem készítem el az állomást. Csak nagyon drága, nem nagyon van 10.000 alatt

Ha nem akarsz építeni, én a helyedbe Solomon állomást vennék, ami hőfokszabályzós, és új.

üdv
(#) Doncso válasza Müszi hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Hát ha engem kérdezel a solomon se egy rossz páka, nekem az is van meg weller is, mindkettővel jó forrasztani, bár nekem akkor is kényelmesebb a weller, ki tudja, talán a szilikon kábele miatt?
(#) brezinajanika válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Milyen laptop?8,9es a kijelzője?
(#) SzervízMacska válasza brezinajanika hozzászólására (») Ápr 8, 2009 /

Akkora. Acer Aspire One. Azért szeretem, mert elfér a kocsiban a tetőpolcon. Három órát megy egy töltéssel. És a mobil-internet is csodás benne ( beépített modemmel ), nem kell folyton wifit keresgélni.
(#) brezinajanika válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 10, 2009 /

És neked ez az egy laptopod van?ha igen akkor néha nem zavar,hogy kicsi a képernyő?
(#) SzervízMacska válasza brezinajanika hozzászólására (») Ápr 10, 2009 /

Nemhogy laptopom, PC-m is ez az egy van jelenleg. Sajnos, az itthoninak még decemberben leégett a tápja. Azóta csak a port fogja. Nem túl nagy, az való igaz, de előtte másfél évig 2,8 collos kijelzőjű PDA-n neteztem. Ahhoz képest óriási. :yes:
(#) brezinajanika válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 10, 2009 /

Az nem gyenge ... most szándékozom a gépemet cserélni laptopra mert sokat mászkálok és az asztali gép elég kötött...és még nem tudom,hogy milyet vegyek istenigazából...
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 10, 2009 /

Nekem ahhoz nagyító kéne. Sajnos.
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 10, 2009 /

Ezt még viszonylag látom, de az egyre gyakoribb SMD javítások miatt a következő beruházásom egy komoly nagyítós lámpa lesz. Érzem, hogy romlik a szemem valamelyest, ebben biztos komoly része van a 16 éves számítógépezésnek, meg a 22 év éjszakai munkának.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 10, 2009 /

Na meg gondolom te is elmúltál már 22.
(#) szabi83 válasza brezinajanika hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

fujitsu siemenst semmi pénzért ne vegyél, 2 hete rám tukmálták, de gyári alaplap hibás volt (aksiról nem ment) visszaadták a lóvémat és vettem MSI notit, tökéletes, az MSI notik XP és vista kompatibilisek.
Vistas gépre persze fel megy az xp, de mindenhez nincs driver, pl hang
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Majdnem 2x.
(#) SzervízMacska válasza brezinajanika hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Szerintem gyártó szerint nem kell nagy feneket keríteni a dolognak, azt viszont meg kell előre nézni, milyen az adott típus software és driver támogatottsága. A laptop használat sajnos még mindig kompromisszummal jár. Üzemidő, méret ( tömeg és mobilitás ), teljesítmény... Ezekből legalább egyet mindenképp fel kell áldozni, de a választásnál a legfőbb szempont az legyen, hogy az általad elvárt felhasználási feltételeknek leginkább megfeleljen. A szükséges portok, perifériák megléte szűkítheti a kört.
(#) Attila86 hozzászólása Ápr 11, 2009 /

Kicsit talán off:
Régóta szerettem volna olyan minőségű fényképeket készíteni az áramköreimről mint amilyeneket többek közt Vicsystől, Topitól stb... szoktunk látni a "Ki, mit épített?" topikban. No meg a szkóp-ábrákkal is bajban voltam mindig. Most már nem lesznek ilyen gondok, mert beneveztem egy ilyenre:
Bővebben: Kép

Eddig ilyet sikerült készítenem vele:
Bővebben: Fénykép
(#) SzervízMacska válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Gratula! Egy közeli makrót is láthatnánk műfénynél? Nekem egyébként ilyenem van azóta, amikor még újdonság volt. Számomra kielégítő a tudása és sok az extra funkciója.
(#) Norberto válasza Attila86 hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Használd egészséggel, azt kívánom!

Viszont, Topi egyszer azt írta a fotós cikkében, hogy a leglényegesebb szempont fotózásnál ahhoz, hogy szuper minőségű képek készülhessenek, az a megfelelő mértékű és irányú megvilágítás.
(#) brezinajanika válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Sajnos 100ezernél 1 máris fel van áldozva,mégpedig a teljesítmény
(#) brezinajanika hozzászólása Ápr 11, 2009 /

Hát nekem ilyen van,de legalább ingyen volt
(#) brezinajanika válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Fujitsu-t nem is szándékozom.Vaterán kinéztem egy MSI-t ami jónak tűnik.Bővebben: Link.Ez még elég türhető mind teljesítményre,mind a többire.

ui.:Bocsi,hogy nem egybe írtam csak hát fentről lefelé olvastam .
(#) zoly15 hozzászólása Ápr 11, 2009 /

beszállok én is..
Én ilyennel szoktam fényképezni..
most nézem hogy már "megszűnt"
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Én pedig ezzel szoktam fényképezni manapság
(#) MolnarG válasza brezinajanika hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

Én ilyen gépet használok lassan egy éve és meg vagyok vele elégedve, sajnos én 2x ennyiért vettem, de már régen volt. Ha nem akarsz mindig a legújabb játékokkal játszani akkor tökéletes. 1080p Hd-t bírja , aksija jó.

Azért van egy két dolog negatívum is:

Ha nincs benne az a védőszövet becsukott állapotban akkor sajnos összekarcolja magát a kijelző kerete.

Most egy évesen sajnos megrepedt a kijelzőburkolat a bal oldali zsanér mellett és félő, hogy el fog teljesen törni, de majd ha már nem kell mindennap a gép akkor megy a szervizbe még úgyis van rajta 2 év gari, de sajnos nyárig nem tudom nélkülözni.

Egyébként ha vigyázol rá akkor jó kis gép.
(#) brezinajanika válasza MolnarG hozzászólására (») Ápr 11, 2009 /

[OFF]Játék szinten Call of duty 2-4,de azért mégis csak tudjak valamit játszani,de még nem is boztos,hogy meglesz rá a 100e,mert még a mostani asztalit sem tudtam eladni 80ért kevesebbért meg sehogy sem akarom .
(#) MolnarG hozzászólása Ápr 11, 2009 /

Én ezzel kattintgatok 2 éve, de már kezdem kinőni .
Következő: »»   51 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem