Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Amit írtam csak arról szólt, hogy nem kell ez a doldot túlaggódni. Minimális esély van arra, hogy épp influenzában haljak meg. Kb 1/100-ad része a vaólszínűsége az autóbalesethez vagy az infarktushoz képest. (Napi 250-300km-t autózom, nagyrészét a fővárosban.)
Idézet: „Napi 250-300km-t autózom, nagyrészét a fővárosban” Már ne haragudj, ez legfeljebb a gyalogosokra jelent "halálos" veszélyt. A járművezetőkre nézve nem a főváros a veszélyes terület, hanem az országutak, autópályák. Ha ennek is 1/100 rész az esélye, akkor örök életű leszel! Idézet: „Influenza mindig is volt meg lesz is mégsem halt ki az emberiség. Nehéz rá gyógyszert eladni, mert három-négy nap alatt magától gyógyul.” Birom az ilyen hozza szolasokat, csak kellene kicsit olvasgatni is hozza az ide vonatkozo irodalmat: Idézet: „Three influenza pandemics occurred in the 20th century and killed tens of millions of people, with each of these pandemics being caused by the appearance of a new strain of the virus in humans” Bővebben: Link
No tessék, ilyenkor esz a fene meg: Már hónapok óta "gyúrok" a 10.-ei börzére, erre most kiderül, hogy mehetünk az ugyanazon napon megrendezésre kerülő Off Road túrára. Erre is már évek óta készülünk, csak hát kevés az a normális csapat, akikkel érdemes menni. Voltam én már több helyen is, még versenyen is. A kis "Párizs - Dakar" is szóba jött volna, ha nem a pénzről szólna.
A börzézés elég villámlátogatás lesz, ha lesz rá idő. A napokban kapjuk meg a "Rajt" időpontot, helyet. Az itiner meg hát hétpecsétes titok még. A hétvégén állhatok neki a batár felkészítésére. Keréknyomás, olajnyomás, turbónyomás... de jó hogy nincs több. No meg légszűrők cseréje, intercooler kitakarítása (belenéztem és az egész egy nagy levél és fenyőtüske archívum). Aztán jön a java: a futómű átnézése. Fékek, felfüggesztések, kormánymű. Zsírzás - olajozás... Tavaly volt műszakin, de az nem jelent semmit. Majdhogynem rá sem nézett a szerelő amikor vizsgáztatta. Szóval az a lényeg, hogy zajlik az élet!
Töredéke csak az ember-ember álltal történő kiirtásának. Egyébként nem cáfolja azt az állításomat, hogy megfeleő higéniás és életkörülmények között az influenza nem egy gyilkos betegség.
Valahogy be kéne indítani megint a topcot mint tegnap...
Nem hajlik rá valaki?
Matek ZH után, (zoknivá aszalt aggyal) benézek ide, és mit látok, 4 éves lett az oldal. Én meg 20!!
Született még valaki ezen a napon?
Én csak le akartam szögezni, hogy 20 éves lettél :gumicsirke:
Szóval szögbelövő volt!
(tojásosnokedli-fronton semmi újság?)
Úgy látom ez a tojásos nokedli örökre rám ragad
Avval semmi hír.. De a lábammal annyi van hogy már tudok menni mint azelőtt csak még teljesen nem tudom behajtani.. Azért, ez is valami, nem? Idézet: „De a lábammal annyi van hogy már tudok menni” Erról eszembejutott egy régi vicc: - Doktor úr, nagy az én problémám! - No, meséljen csak, kivele! - Doktor úr! Kérem szépen, én nem tudok menni. - Na, neee szórakozzon itt velem, komolyan kérem! Hát akkor hogy jött el ide hozzám? - Jönni tudok, de menni nem.
Mert a tied olyan girbe-gurba!
Velem nem cserélsz? :whistle: :hide:
ez jó
Csak én fordított kórban szenvedek..
No, és velem?
Az én helyemben forraszthatsz, igaz nem mindég ónnal (lágyforrasztás) sokszor kellesz rézzel (keményforrasztás) forrasztani.. Ez megfelel?
Cserélni? Hát...
Inkább fiatal legyek úgy, hogy nem nagyon tervezek mondjuk 3-4 évre előre, mert gőzöm sincs mi lesz a világban, az országgal, vagy velem. Vagy idősebb legyek, és ugyanúgy ne tudjam, mi lesz később...
Lesz jobb is.
Az előbb lejártam a lábam, most értem haza a tánciskola záróbáljáról. Van néha jó dolog is az iskolában
Ja, például a gyakorlat..
Holnap maszekból a műhelyvezetőnek befejezzük a kapuit.. Be kell lemezelni az alját.. 2 nagykapu és egy kiskapu.. Egész nap szegecselni Tanulni jó az! A keményforrasztás szerintem is tök jó!
És Zsezsa már megint hova tűnt mostanság? Reméljük, nem tűnik el megint 6-8 hónapra!
Boldog szülinapot kívánok én is. Egészen biztos más is született ezen a napon.
Sejtem hogy, Zentom lehet a bűnös
Miért, Zsezsa olyan eltűnős fajta?
zenetom most írt msn-en! Nászúton vannak, jól érzik magukat!
félreértetted, az iskola szervezésében volt, ingyen
mégis a legtöbben nem mertek elmenni
Boldog szülinapot Doszpot!
És nekik is: * 1754 – Gróf Széchényi Ferenc, a Magyar Nemzeti Múzeum alapítója († 1820) * 1758 – James Monroe, az Amerikai Egyesült Államok 5. elnöke, hivatalban 1817–1825-ig († 1831) * 1794 – Báró Jósika Miklós magyar író († 1865) * 1837 – Henry Becque francia drámaíró († 1899) * 1879 – Kunfi Zsigmond (er. Kohn) tanár, szociáldemokrata politikus, miniszter, népbiztos († 1929) * 1889 – António de Salazar Oliveira, diktatórikus hatalmú portugál miniszterelnök († 1970) * 1894 – Molnár C. Pál magyar festőművész († 1981) * 1897 – Tihanyi Kálmán magyar fizikus, feltaláló († 1947) * 1906 – Richard Rado német matematikus († 1989) * 1908 – Oskar Schindler német gyáros, a II. világháború idején végzett zsidómentő akcióit a „Schindler listája” c. film mutatja be († 1974) * 1909 – Vilko Novak magyarországi születésű szlovén etnológus, nyelvész, történész († 2003) * 1928 – Domokos Mátyás magyar irodalomtörténész, könyvtáros, folyóirat-szerkesztő († 2006) * 1937 – Szaddám Huszein iraki elnök, diktátor († 2006) * 1941 – Ann-Margret (sz. Ann-Margret Olsson) svéd születésű amerikai színésznő * 1943 – Jacques Dutronc francia énekes, zeneszerző, színész, Françoise Hardy férje * 1948 – Terry Pratchett angol fantasy-író * 1950 – Jay Leno amerikai humorista, televíziós műsorvezető * 1957 – Christopher Young amerikai filmrendező * 1974 – Penélope Cruz spanyol születésű amerikai színésznő * 1977 – Kikelomo Ajayi, nigériai labdarúgó * 1981 – Jessica Alba amerikai színésznő Meg még annak is, akit kifelejtettem.
Nyugalom, itt van Ő, csak titokban figyel. :yes:
Én itt voltam az esküvőn, mint VIP dj Nem hiába tűntek el
|
Bejelentkezés
Hirdetés |