Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   518 / 3611
(#) zoly15 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

neked miért jó hogy lefotózod?
(#) Attila86 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Fénykép nélkül pusztán emlékezetből nehéz lenne pontosan rekonstruálni Photoshopban a képet. (Csíkok, betűtípus, betűméret, rétegek pozíciói, színek, kontraszt stb...)
(#) llaci56 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Így tudja otthon nézegetni, nem kell kimennie az utcára.
(#) zoly15 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

hehe, ez jó
(#) llaci56 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

A kérdés nyilván arra vonatkozott, hogy minek fotózod, mit (és miért) csinálsz velük...
(#) Attila86 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Ja, azt hittem nyilvánvaló. Egy ilyet fotóztam le és mint a fentebb linkelt képekből látszik, átrajzoltam őket. Azért, mert az eredetik nem tetszenek.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Nem értem, Hol nem tettem nagy betűt?
Általában szoktam
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

LINK

Ez itt bizonyíték, nem ígéret!
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Ajaj, Pácban vagyok
Változtatnom kell...
Van hogy egyszerűen lemarad...
(#) Georgee hozzászólása Máj 4, 2009 /

Minden pákásnak aki most érettségizik sok sikert Nekem mint söralátét szolgál az érettségi. Kis idő elteltével, nem félek bevallani, puskáztam, az érettségire 5 üdítővel mentem be, de mindenféle, előtte egy estével már készültem is Kinyomtattam sima fóliára, amire a NYÁK maszkokat is szoktam és feltettem az üvegre. Senki nem vette észre.

Kép 002.jpg

(#) zolee1209 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Ha tanár lennék, még meg is dicsértelek volna, amennyiben lebuksz! Az új adalékanyagok... Fenomenális! A puskázás új generációja!
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Hogy engem mindenki kibeszél. Amugy már most nem nagy szám ez a puskázás, viszont akkor nagy divat volt Van tömény 40oldal leirás, hogy jó puskázni. Zenetom-ra meg mérges vagyok mert nekem nem irt
(#) Ricsi89 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Én már itt is vagyok. Megírtam és jöttem közétek. 11-kor már végeztem, most értem haza. A többiek még lehet most is írják. Annyira nem volt nehéz. Az első részén röhögtem is, mert elég sok dolog egyértelműen benne volt a szövegben, csak ki kellett másolni.
(#) zoly15 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Én veled vagyok, annak ellenére hogy mindég előjön a Tojásos nokedli
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Most nem én emlegettem
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Már van még egy, ha érdekel valakit akkor szívesen megmutatom.

Kivételesen
Erről jut eszembe, a lábam már olyan mint az új
Azt leszámítva hogy még van rajta egy pár var :yes:

Legközelebb egy papírt nyomtass ki! Amin ez áll: Ha tojásos nokedli a kaja, nem szerelek, nem kapkodok, és nem veszek fel zoknit sem

+ Lebontom a laminált parkettát

Gondolom, most a hideg téli napokra gondolsz

Ááá....
Emeleten nincs hideg...
(#) válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Szerintem se volt nehéz - mindenesetre remélem, hogy a matek is legalább így fog menni!
Esszék közül melyiket választottad?
(#) Georgee hozzászólása Máj 4, 2009 /

Remélem 2010 ben a választható tantárgyban azon belül elektronikában lessz olyan, hogy érvelj a Hobbielektronika.hu mellett
(#) llaci56 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Ez az érettségi ugyanannyit ér, mint amit mi kaptunk anno? Ne már! Mi egy szál tollal mehettünk be. Szöveggyűjteményt és függvénytáblázatot a helyszínen kaptunk.
5 üveg üdítő… Az eszem megáll! Az egyik osztálytársam megkérdezte, hogy tízórait lehet-e bevinni. Erre az volt a válasz, hogy
- Arra akarod írni a puskát? –
Vagyis az ötlet régi, csak akkor még védekeztek ellene. (A klotyóban is felügyelő tanár volt!)

(#) Ricsi89 válasza hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Igen, annyira nem volt nehéz. Remélem a matek is ilyen könnyű lesz. Én az összehasonlítást választottam. Ez megy a három közül a legjobban. Írtam bő két oldalt és kész. Többet nem tudtam írni. Nem vagyok egy magyar zseni.
(#) zenetom hozzászólása Máj 4, 2009 /

Ma 10 órakor elindultam keróval a gáton (!!) Gyomáról és meg sem álltam a békésszentandrási duzzasztógátig, majd vissza. 4 és fél óra alatt meg is volt az út, visszafele természetesen szembeszél volt (mondjuk odafele is ), na meg azért megálltam egy két helyen.
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Jaj és még egy kép (nem fért már az előzöhöz), ez a legjobb

Kép(38).jpg

(#) maTaKee hozzászólása Máj 4, 2009 /

Üdv mindenkinek!
Kéne egy kis segítség: van a Piszkos tizenkettő c. filmsorozat (3. részes), nekem megvan mind a 3. része, elvileg van az egyikbe egy jelenet, hogy Telly Savalas megzakkan ( ) és egy nőt megakar ölni (ha jól emlékszem). Már végig néztem mind a 3 részt és egyikben sincsen ez esetleg nem tudjátok, hogy melyik részében van ez vagy esetleg egy másik filmben lenne?!

Készítettek erről a filmjelenetről egy pólót is, csak mivel csúnya szöveget mond Telly Savalas, és én pedig nem szeretnék warn-t kapni ezért inkább nem linkelem be (de akit érdekel, annak privátba elküldöm).

Előre is köszönöm mindenkinek!
(#) wg_kezdo hozzászólása Máj 4, 2009 /

Sziasztok,

Nem tudtok olyan céget aki ügyfélszolgálatokra csinál sorszám kiadó cuccokat?
(#) llaci56 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Idézet:
„természetesen szembeszél volt (mondjuk odafele is”

Az hogy van? A szél fordul mindig szembe veled, vagy Te mész egy irányban?
Következő: »»   518 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem