Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Fénykép nélkül pusztán emlékezetből nehéz lenne pontosan rekonstruálni Photoshopban a képet. (Csíkok, betűtípus, betűméret, rétegek pozíciói, színek, kontraszt stb...)
Így tudja otthon nézegetni, nem kell kimennie az utcára.
A kérdés nyilván arra vonatkozott, hogy minek fotózod, mit (és miért) csinálsz velük...
Ja, azt hittem nyilvánvaló. Egy ilyet fotóztam le és mint a fentebb linkelt képekből látszik, átrajzoltam őket. Azért, mert az eredetik nem tetszenek.
Nem értem, Hol nem tettem nagy betűt?
Általában szoktam
Ajaj, Pácban vagyok
Változtatnom kell... Van hogy egyszerűen lemarad...
Minden pákásnak aki most érettségizik sok sikert Nekem mint söralátét szolgál az érettségi. Kis idő elteltével, nem félek bevallani, puskáztam, az érettségire 5 üdítővel mentem be, de mindenféle, előtte egy estével már készültem is Kinyomtattam sima fóliára, amire a NYÁK maszkokat is szoktam és feltettem az üvegre. Senki nem vette észre.
Ha tanár lennék, még meg is dicsértelek volna, amennyiben lebuksz! Az új adalékanyagok... Fenomenális! A puskázás új generációja!
Hogy engem mindenki kibeszél. Amugy már most nem nagy szám ez a puskázás, viszont akkor nagy divat volt Van tömény 40oldal leirás, hogy jó puskázni. Zenetom-ra meg mérges vagyok mert nekem nem irt
Én már itt is vagyok. Megírtam és jöttem közétek. 11-kor már végeztem, most értem haza. A többiek még lehet most is írják. Annyira nem volt nehéz. Az első részén röhögtem is, mert elég sok dolog egyértelműen benne volt a szövegben, csak ki kellett másolni.
Én veled vagyok, annak ellenére hogy mindég előjön a Tojásos nokedli
Már van még egy, ha érdekel valakit akkor szívesen megmutatom.
Kivételesen
Erről jut eszembe, a lábam már olyan mint az új Azt leszámítva hogy még van rajta egy pár var :yes:
Legközelebb egy papírt nyomtass ki! Amin ez áll: Ha tojásos nokedli a kaja, nem szerelek, nem kapkodok, és nem veszek fel zoknit sem
Gondolom, most a hideg téli napokra gondolsz
Szerintem se volt nehéz - mindenesetre remélem, hogy a matek is legalább így fog menni!
Esszék közül melyiket választottad?
Remélem 2010 ben a választható tantárgyban azon belül elektronikában lessz olyan, hogy érvelj a Hobbielektronika.hu mellett
Ez az érettségi ugyanannyit ér, mint amit mi kaptunk anno? Ne már! Mi egy szál tollal mehettünk be. Szöveggyűjteményt és függvénytáblázatot a helyszínen kaptunk.
5 üveg üdítő… Az eszem megáll! Az egyik osztálytársam megkérdezte, hogy tízórait lehet-e bevinni. Erre az volt a válasz, hogy - Arra akarod írni a puskát? – Vagyis az ötlet régi, csak akkor még védekeztek ellene. (A klotyóban is felügyelő tanár volt!)
Igen, annyira nem volt nehéz. Remélem a matek is ilyen könnyű lesz. Én az összehasonlítást választottam. Ez megy a három közül a legjobban. Írtam bő két oldalt és kész. Többet nem tudtam írni. Nem vagyok egy magyar zseni.
Ma 10 órakor elindultam keróval a gáton (!!) Gyomáról és meg sem álltam a békésszentandrási duzzasztógátig, majd vissza. 4 és fél óra alatt meg is volt az út, visszafele természetesen szembeszél volt (mondjuk odafele is ), na meg azért megálltam egy két helyen.
Jaj és még egy kép (nem fért már az előzöhöz), ez a legjobb
Üdv mindenkinek!
Kéne egy kis segítség: van a Piszkos tizenkettő c. filmsorozat (3. részes), nekem megvan mind a 3. része, elvileg van az egyikbe egy jelenet, hogy Telly Savalas megzakkan ( ) és egy nőt megakar ölni (ha jól emlékszem). Már végig néztem mind a 3 részt és egyikben sincsen ez esetleg nem tudjátok, hogy melyik részében van ez vagy esetleg egy másik filmben lenne?! Készítettek erről a filmjelenetről egy pólót is, csak mivel csúnya szöveget mond Telly Savalas, és én pedig nem szeretnék warn-t kapni ezért inkább nem linkelem be (de akit érdekel, annak privátba elküldöm). Előre is köszönöm mindenkinek!
Sziasztok,
Nem tudtok olyan céget aki ügyfélszolgálatokra csinál sorszám kiadó cuccokat? |
Bejelentkezés
Hirdetés |