Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Playstation 2 nincs kép

Témaindító: Spiky, idő: Máj 4, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Spiky hozzászólása Máj 4, 2009 /

Sziasztok!

Kaptam egy vastag Ps2-es konzolt. Előélete hogy a tulaj megunta hogy lassú a beolvasás és leboxolta idegből a gépet..... Nem tudom hogy mi történt vele, de amikor hozzám került a táppanel ketté volt törve. Helyrehoztam, 12V megvan, PS2 indul, tv-n kép happy....majd kép eltünt. Azóta se tudtam elővarázsolni.

Szakik tanácsára, alaplapcsere, egy bontottra ami müködött. Beépitettem. Hiba ugyanaz.
Minden feszültség megvan, gép beindul, cdt megpörgeti, viszont kép az nincs. AV kábelt is átnéztem minden rendben vele.... már mértem nagyitoval kutattam...de tanácstalan vagyok. Valakinek ötlete? Köszi!

(#) idlob válasza Spiky hozzászólására (») Máj 5, 2009 /

A TV jó bemenetére van állítva? Csak biztos ami biztos alapon, én már szivattam meg magamat hasonló módon.
(#) Ádám2000 hozzászólása Máj 5, 2009 / 4

Hali
Nekem is hasonló hibája van a ps-emnek csak annyi hogy nekem szakadt az olvasó fej szalagkábele.Azt mondták nekem hogy nem sok köze van hozzá de mivel csak ezt az egy hibát találtam rajta így a cseréjétől várok sikert.Nem tudnátok eladó szalagkábelt?
(#) Thomas10100 válasza Ádám2000 hozzászólására (») Máj 5, 2009 /

Helló!

Nekem van szalagkábelem, de attól nem fog megjönni a kép. Ez 100%.

Én egy alaplapot úgy próbáltam hogy nem volt rajta semmi(hűtőborda sem), csak a bekapcsoló gomb. És volt kép. Persze le is kapcsoltam mert kezdett langyosodni a proci.

Aztán összeraktam, és a dobozában már nem volt kép.

(#) Spiky válasza Thomas10100 hozzászólására (») Máj 5, 2009 /

Kipróbáltam 3 ilyen alaplapot borda nélkül. Jelentem javulás nincs....

Mi lehet a baja? Hihetetlen hogy senki nem tud semmit, mindenki alaplapcserét mondja....de annyit nem ér a gép
(#) Spiky válasza idlob hozzászólására (») Máj 5, 2009 /

Probáltam Scart, RGB illetve compositon is! Semmi...sajnos
(#) jacky87 hozzászólása Máj 13, 2009 /

Sziasztok.

Hasonló az én problémám is. Kaptam egy használt ps2-t (vékony), minden működött. Aztán másnap be akarom kapcsolni és semmi. Nem jelenik meg kép. Fogalmam sincs mi baja lehet :S
(#) mika36 hozzászólása Dec 9, 2009 /

Nekem is ilyen problémám van. Se kép se hang. Egy pár perc bekapcsolás után mnég a lemezt sem pörgeti fel.
Valaki tud nekem segíteni mi lehet a probléma?
(#) Spiky hozzászólása Dec 29, 2009 /

Megoldodott a probléma! Darabokra törtem mindkét PS2 alaplapot , kidobtam a szemétbe és vettem helyette XBOX-ot!

Nem bántam meg!
(#) Spy32 hozzászólása Jan 3, 2011 /

Sziasztok!

Van egy olyan gondom, hogy hoztak hozzám egy ps2 slimet hátha tudok vele kezdeni valamit. A gondja az lenne hogy amikor bekapcsolom akkor kijön a chip neve ami benne van. Nagy feliratként Modbo chip.
Ez idáig ok, de innen nem megy tovább. Szétszedtem és kitakarítottam. Van hogy beindul egy idő után de van hogy nem. Ha elindult akkor visz mindent, filmet, eredeti játékot stb. De van hogy csak a modbo chip felirat van folyamatosan.
Kikötöttem a chippet, hátha. A legnagyobb meglepetésemre ment minden egyből. Mondom akkor probléma megoldva. Összeraktam immár chip nélkül és ugyan az fogad. Nehezen indul a gép, stb.

Valakinek ötlet hogy miért van ez?
(#) krisz97dnb hozzászólása Jan 24, 2011 /

Sziasztok! Az lenne a kérdésem vettem chippet a ps2-mbe És az lenne a kérdés mikor berakom a cd-t a chip nem indul el egyböl kb. várni kell 20-30 percet akkor ujrainditani és elindul mi lehet a gond?
(#) Vadász Csaba hozzászólása Szept 27, 2011 /

Sziasztók!
Kaptam javításra Sony playstation 2 SLIM SCPH 77004-típust.
Következő a hibája:
SONY PLAY stadion SCPH 77004 SLIM chippelt használat közben kb fél óra üzemidő után elment a kép és a hang. Bekapcsolható, a nyomógombja világit /nem villog/ a játék lemezt felpörgeti, és a lemez megáll. Audió lemeznél felpörgetés után lassan pörgeti tovább.
Nincs kép a tv-n ill. hang. Bekapcsolva, lógó sincs. A tápegység jó.
Ps 2 –be a biztosítékok jók.
Mi lehet a problémája.
Tisztelettel: Csaba
(#) Prometheus01 hozzászólása Nov 6, 2011 /

Üdv!
Lehet nem pont ez a legmegfelelőbb topic, de nem akarok újat nyitni. Adva van egy 75001-es gép, GH-041-13 as alaplappal, amibe szeretnék egy modbo chipet rakni. A gond az, hogy a leírás amit találtam hozzá, az rossz helyen mutatja az Y pontot. Egyáltalán nem így néz ki az én lapomon a kérdéses terület :S Találkozott már valaki a kérdésese problémával?
Üdv:
Prometheus
(#) tomi_ hozzászólása Jan 15, 2013 /

Sziasztok
Van egy Sony PS2-em. Tudnátok nekem segíteni? Nem tudom mi lehet a baja, minden jól megy rajta. Egy ideje viszont a kép valahogy lecsúszott és így a kép alján lévő dolgokat nem látom nem tudjátok mi baja lehet?
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2013
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem