Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Zöld lézer

Témaindító: Valteri, idő: Márc 25, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   4 / 76
(#) Tomi20 válasza szetty hozzászólására (») Aug 16, 2006 /

A GTlasertől csak akkor érdemes lézert venni, ha van fölösleges 400000Ft-od. szupepe árul a vaterán egy zöld lézert (50mW) Vatera
(#) szupepe válasza Tomi20 hozzászólására (») Aug 16, 2006 /

Én inkább kisebb lézereket árulok és ez is ugyanolyan "gyári" mint az összes többi.... kínai alkatrészekből, ki milyent tud kihozni....
üdv: szupepe
(#) fester válasza Tomi20 hozzászólására (») Aug 17, 2006 /

sziasztok
raktam pár képet fel ide http://kep.tar.hu/fester
ha valakit érdekel látogasson el...
megjötek a hobby rendeléstöl az elmaradt piros pointer modulok,azzal eljátszadozom egy darabig jonak tünek és szerintem job lessz mint a zöld ,már élettartamot itélve...
korekt kis modulok ne piacos dioda kinézete van ,hanem 3éábu bigyo mint a cd irokba meg amit a hqvideonál lehetne venni.na eböl gondolom talán jo lessz még valamire..
(#) Valteri válasza fester hozzászólására (») Aug 20, 2006 /

Megjött nekem is a zöld lézer
Nagyon kafa Te fester tod van a lecsavarható hosszú sérgaréz cső és alatta van egy kis lencse neked az ép?
Mert nekem törött
Nah és van itthon egy 795 nm /150mw-os diódám ezzel nem tud kezdeni semmit a kristály?
mert má majdnem 808 nm)
ha beteszem akkor fehéren és sárgásan világít de nem mutat lézer működést.
(#) Csonty válasza szetty hozzászólására (») Aug 20, 2006 /

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Találtam itthon egy cd olvasóból kiszedett lézerdiódát csak az a gondom hogy nem tom hogy melyik lábára tegyek mekkora feszt. A neten próbáltam rákeresni de sajna nem találtam semmit. A tokon ez áll: AN2w
es négy kivezetése van.
:help: előre is
(#) vicsys válasza Csonty hozzászólására (») Aug 20, 2006 /

Itt nézz körül...Itt aztán minden van, mint a bucsuban
[link=http://www.repairfaq.org/sam/laserdps.htm]http://www.repairfaq.org/sam/laserdps.htm[/link]
(#) fester válasza Valteri hozzászólására (») Aug 20, 2006 /

hi
hát gondolom a tied sincs olyan álapotban hogy visszaküld gariba?
cserélünk lencsét kristályra???
sajna az enyém is csorbult,javaslom a mikroszkop vagy cd rombol valo lencsét...
jobb ötletem nincs.
(#) Valteri válasza fester hozzászólására (») Aug 20, 2006 /

Helló Hát elég megvisel szegény nemhiszem h ráismernének )
Úgy néz ki h a cd rom lencse megteszi egész jó elég erős lett ezzel a 300 mw os diódával majd rakok képeked most már végre nappal is látszik a csík)
Szerintem olyan 25 mw os lehet de rohadtul melegszik a disznó még szerencse h 127w-os peltierrel hűtöm)
(#) fester válasza Valteri hozzászólására (») Aug 20, 2006 /

hmm
na nehogy ugy járj mint én
nekem mükszik a dioda,viszont a kristályrol leégett a fémgözölt réteg vagy mi .azt megse nyikkan..csak ovattal!
amugy gratula!
én most tölteném fel a web lapom ha menne normálisan a netem.majd nézz rá ,monjuk alig van rajta valami,de a lényeg ott van.. www.heci.atw.hu
(#) szupepe válasza fester hozzászólására (») Aug 27, 2006 /

Sziasztok!
Valószínűleg tudok olcsón szerezni zöld dpss lézerhez alkatrészeket! vagy előre össze szerelt lézert is! 2-10mW teljesítménnyel. Az árat még pontosan nem tudom, de nem lesz nagyon méreg drága sztem... előzetes felmérést szeretnék, hogy ki mennyit adna ki egy ilyen "komolyabb" lézerért vagy alkatrészekért amiből lézert lehet építeni?? Meg hogy előreláthatólag hány darab kellene... akár privátban is írhattok!
üdv
(#) raron válasza szupepe hozzászólására (») Aug 28, 2006 /

A hobbirendeles.hu-n van 14000 Ft-ért. én ennyit nem adnék érte, bár nem lehet sokat tudni a lézeredről.
(#) szupepe válasza raron hozzászólására (») Aug 28, 2006 /

ami a Hobbbirendelés.hu-n van az egy gagyi szar... már bocsi... Ez a lézer pletier elemmel, 100mWos pumpáló diódával van ragasztott kristállyal, kollimátor optikával, rendelkezik, illetve ez a csomag tartalma. Beállítástól függöen 2-10mW ot lehet kiszedni belőle egyenlőre még árat nem tudok most tárgyalok a beszállítóval...

Én 20-30-40 ezer Ft-ot nem adok érte.
Bár jó lenne

Ki mondta hogy annyi lesz??? Lehet hogy alkatrész árban nem lesz az egész 10000 se... még nem tudok pontos árat mondani.... kaptam egy ajánlatot az 27 volt de ettől csak olcsóbb lehet ... No meg aztán nem P<1mW na nagyon elszúrod is 2mW kijön..>

Csak azért gondoltam, mert ha egy dióda 14 e, akkor egy erősebb jobb miőségü lézer miztos jóval drágább. De 10 e ft alatt már rősen meggondolom.

meglátjuk mennyi lesz... nem ígérem a 10 ezer alattit. de azt igérem hogy nem szar alkatrészek lesznek! ha megnézed peltier is lesz a csomagban... nemtom én úgy tudom itthon elég drágák ezek az eszközök... no meg egy stabil lézert kapsz a kezedbe mégha darabokban is. nem egy 14 ezer forintosat mely kipukkan 3 nap után

Kb mikorra lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni; és milyen nehéz összeszerelni?

Hét végére már fogok tudni konkrétumokat...
(#) szupepe válasza szupepe hozzászólására (») Szept 3, 2006 /

Sajna még lézer ügyben nem tudok semmi kecsegtetőt mondani, de ... építettem addig is valamit

szupepegalvó

üdv
(#) Valteri válasza szupepe hozzászólására (») Szept 4, 2006 /

a galvó építésről írnál mert én is ott tartok , a galvót te építetted, v vetted Egész jól nézki Gratula
(#) raron válasza szupepe hozzászólására (») Szept 4, 2006 /

Szerintem is nagyon jó(l néz ki). Le tudnád írni, hogy hogyan csináltd, vagy titkos? Szerintem lehetne belőle cikksorozat,
"Lasershow építése: I. A galvó"
(#) szupepe válasza Valteri hozzászólására (») Szept 4, 2006 /

Nyilván vettem...... ÉPÍTETTEM! ennyire jól néz ki hogy gyárinak tűnik? hátha még fekete is lesz hajaj
(#) szupepe válasza raron hozzászólására (») Szept 4, 2006 /

Lesz cikk... sőt egy fullos how to... csak majd türelem fejlemények a www.szupepe.hu-n várhatóak. Amúgy lézer show-t azt nem lehet építeni... max csinálni, előadni, tervezni, szerkeszteni.... projektort azt viszont már lehet ... szóval lézer projektor építés... csak hogy a fogalmakkal is tisztában legyünk ...
(#) raron válasza szupepe hozzászólására (») Szept 5, 2006 /

Igen ha jobban belegondolok, akkor rájöttem volna. Csak azért kérdeztem, mert az oldalon (ha jól olvastam) ki lehet bérelni a lézerprojektort, és hátha üzleti titok
A galvó viszont nagyon szép lett. (bár még nem tudom pontosan, hogyan működik...)
(#) Valteri válasza raron hozzászólására (») Okt 3, 2006 /

Üdv
szereztem egy lézerdiódát piros színű olyan 650nm körül van - és nem tom mekkora a teljesítménye de elég erős mert a feke papírból, szigszalagból 1-2 másodpercen belül fehér füst száll fel
Valaki estetleg megtippelhetné mekkora.

Szupepe:
Hogy állnak a lézerek már kéne a zöld.
(ne vedd zaklatásnak, csak érdeklődök)
(#) raron válasza Valteri hozzászólására (») Okt 3, 2006 /

Honnan van?
(#) Valteri válasza raron hozzászólására (») Okt 4, 2006 /

Egyik ismerősömnek volt aki ilyenekkel foglalkozik
(#) raron válasza Valteri hozzászólására (») Okt 4, 2006 /

Jah úgy könnyű

örültem is mint majom a farkának

Egy kis ízelítő
sajna elég pocsék a kép mert telóval csináltam
Következő: »»   4 / 76
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem