Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Mi a neve?
Még csak nem is építem, de azért lassan elkezdtem, hogy legalább én halljam, ha már a "gazdája" nem foglalkozik vele.
[OFF]Annyi a dolog története, hogy a melóhelyen összedobtunk egy kis (EL84-ECC83) erősítőt, amit egy DVD-játékos működtet [ezt is meg fogja nézni a Zolee1209], két LG mini-torony hangsugárzóval. Erre sokan kedvet kaptak (12-en vagyunk), hogy Ők is. Én azt mondtam, hogy senkinek nem építek, de a segítséget megadom. Erre az egyik vett egyet Djhanstól, a másik meg nem foglalkozott vele, pedig megígérte. a harmadik meg még nem nézte meg vidéken a szüleinél, hogy meg van-e neki a 4 db E34L-je, ami elvileg össze van válogatva. A PL kimenőket megrendeltem, és el is hoztam, a hálózati most van gyártás alatt (tegnap el akartam menni érte, de nem volt kocsi - és még ma sincs). Közben megtekerték a PL509-hez is a kimenőket, azt is el kéne hozni.
Itt a késleltető, délelőtt kreáltam.
Már össze is raktad?
A késleltető, és a PL500 PP is csak deszkamodell, mindegyik működik. De éppen most Írt Hapro mester, hogy elkészültek a kimenői az AEG AV760C-hez, ha megérkeznek hozzám, akkor azzal lesz foglalatoskodva.
Igen, ebbe de ideiglenesen kivettem a haver tv-jéből mert az még nincs megjavítva. Majd átcsrélem vagy ő kapja az újat.
Na. Összeraktam a GU-50-t, az EL84 tápjával. Nem melegszik a trafó. A kimenő az ellített 220/14V-os trafó. Egy kicsit torzít, meg nem is erősít. Lehet, hogy 2 perc nem elég fűtés a GU-nak. 353V az anódfesz, a kondi 350V-os, ebből lehet gond?
Hát nem tesz neki jót ha a határérték közelében/fölött működik.
Én meg most raktam ösze a kis pcl dobozát nem lett szép de legalább ronda, a belső még nem teljes csak a felét csináltam meg. Ez az erősítő eleve úgy készül hogy nem is akartam csak már minden kéznél volt és akkor már muszáj ![]()
Az csak a fotózómasina miatt van, királykék a színe, de az még istenes lett.
Tényleg jó, de szerintem ez IFA kék
![]() ![]()
Láttatok már olyan ECL86-ot amin egymás fölött vannak az elektrodarendszerek? alul a trioda, felül a pentoda ( de olyan anóddal, mint egy sugártetroda )
Más : Nincs valakinek egy árva pacsirta kimenője? csereberére?
Ezt a kocsit meg a trabantgyárban felszámoláskor marad festékkel fújták le?
![]()
Így lesz a Trabantból Porsche, azaz Lamborghini.
Nem hiszem, hogy illene leírni, ezért kérdeztem így.
Van benzines is, bár ritka :hide: , de szerintem hagyuk.
Jólvan már, ez volt itthon, a valóságba valahogy jól néz ki, sötétebb...
Sziasztok : hogy ne csak autózzunk ezért mutatok valamit amit ma raktam össze ! Ebben vannak csövek bár nem sok /3/, meg vannak benne relék meg még ilyesmik ! Szóval ez egy csöves előfok ECC82-es csövekkel + relés bemenet választóval . Ennek a belvilága légszerelt szinte öntartó . Több KÉP itt látható !
![]()
Nincs olyan! Nem készült a Garant és Robur óta benzines teherautó. De az autórádiójuk az eleinte csöves volt!
![]() (mielőtt még kapok a fejemre...) |
Bejelentkezés
Hirdetés |