Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Mi a neve?
Még csak nem is építem, de azért lassan elkezdtem, hogy legalább én halljam, ha már a "gazdája" nem foglalkozik vele.
[OFF]Annyi a dolog története, hogy a melóhelyen összedobtunk egy kis (EL84-ECC83) erősítőt, amit egy DVD-játékos működtet [ezt is meg fogja nézni a Zolee1209], két LG mini-torony hangsugárzóval. Erre sokan kedvet kaptak (12-en vagyunk), hogy Ők is. Én azt mondtam, hogy senkinek nem építek, de a segítséget megadom. Erre az egyik vett egyet Djhanstól, a másik meg nem foglalkozott vele, pedig megígérte. a harmadik meg még nem nézte meg vidéken a szüleinél, hogy meg van-e neki a 4 db E34L-je, ami elvileg össze van válogatva. A PL kimenőket megrendeltem, és el is hoztam, a hálózati most van gyártás alatt (tegnap el akartam menni érte, de nem volt kocsi - és még ma sincs). Közben megtekerték a PL509-hez is a kimenőket, azt is el kéne hozni.
Itt a késleltető, délelőtt kreáltam.
Mielőtt valaki kérdezné, nem tűntem el csak mostanság EZZEL foglalkozom Ez is csöves
Már össze is raktad?
A késleltető, és a PL500 PP is csak deszkamodell, mindegyik működik. De éppen most Írt Hapro mester, hogy elkészültek a kimenői az AEG AV760C-hez, ha megérkeznek hozzám, akkor azzal lesz foglalatoskodva.
Igen, ebbe de ideiglenesen kivettem a haver tv-jéből mert az még nincs megjavítva. Majd átcsrélem vagy ő kapja az újat.
Na. Összeraktam a GU-50-t, az EL84 tápjával. Nem melegszik a trafó. A kimenő az ellített 220/14V-os trafó. Egy kicsit torzít, meg nem is erősít. Lehet, hogy 2 perc nem elég fűtés a GU-nak. 353V az anódfesz, a kondi 350V-os, ebből lehet gond?
Hát nem tesz neki jót ha a határérték közelében/fölött működik.
Én meg most raktam ösze a kis pcl dobozát nem lett szép de legalább ronda, a belső még nem teljes csak a felét csináltam meg. Ez az erősítő eleve úgy készül hogy nem is akartam csak már minden kéznél volt és akkor már muszáj már december óta csinálom de még nyárra se lesz kész, mikor kedvet kapok hozzá beledobok pár alkatrészt és rögtön jön egy amit nem találok és abbamarad a meló, de mindegy most megint ráhangolódok a PL500-as folytatására.
Az csak a fotózómasina miatt van, királykék a színe, de az még istenes lett.
Tényleg jó, de szerintem ez IFA kék
Láttatok már olyan ECL86-ot amin egymás fölött vannak az elektrodarendszerek? alul a trioda, felül a pentoda ( de olyan anóddal, mint egy sugártetroda )
Más : Nincs valakinek egy árva pacsirta kimenője? csereberére?
Ezt a kocsit meg a trabantgyárban felszámoláskor marad festékkel fújták le?
Így lesz a Trabantból Porsche, azaz Lamborghini.
Nem hiszem, hogy illene leírni, ezért kérdeztem így.
Van benzines is, bár ritka :hide: , de szerintem hagyuk.
Jólvan már, ez volt itthon, a valóságba valahogy jól néz ki, sötétebb...
Sziasztok : hogy ne csak autózzunk ezért mutatok valamit amit ma raktam össze ! Ebben vannak csövek bár nem sok /3/, meg vannak benne relék meg még ilyesmik ! Szóval ez egy csöves előfok ECC82-es csövekkel + relés bemenet választóval . Ennek a belvilága légszerelt szinte öntartó . Több KÉP itt látható !
Nincs olyan! Nem készült a Garant és Robur óta benzines teherautó. De az autórádiójuk az eleinte csöves volt!
(mielőtt még kapok a fejemre...) |
Bejelentkezés
Hirdetés |