Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyet használni 1.8KHz "detektálására", nem ismer valaki egy olyan típust aminek elég 3.3 vagy 5 volt és nem tudna valaki adni egy példa kapcs rajzot? Nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm!
Fezsültségvezérelt oszcillátor ( VCO ) :nezze: . NE555-tel is van ilyen kapcsoklás. Ha megtalálom valahol...
Nagyon köszönöm a választ már én is néztem az Lm567-t de nem tudom hogyan kellene bekötni...
A mintakapcsolást nézd, a "Tone decoder"-t. R1 és C1 határozza meg a középponti frekit (1.8KHz), a sávszélességet meg a C2. Ha elég közel van a bemennő jel a középponti frekihez, akkor rászinkronoz és ezt jelzi a kimenetén.
A PLL lelki világa nem egyszerű, jó kis matematika, de általában elég csak bekötni és használni. Olvass utána, sok info van róla.
Nagyon köszönöm a választ találtam nagyon jó kapcsolást ami elmagyarázza hogy is működik ez...de mielőtt még kipróbálnám ugye jól gondolom...hogy ez a beállított frekvenciánál nagyobbra kiad egy jelet ugye?
A másik most kicsit elakadtam a mikrofon erősítésénél....olyan kellene ami 3-5 volt körül üzemel és nem kell neki negatív fesz... találtam is ilyet csak olyan mikrofont használ aminek 3 vezetéke van... itt a link: (http://www.reconnsworld.com/audio_electretamp.html) Link!!! Hogy hívják az ilyen mikrofont? A másik nagyon fontos dolog lenne hogy nagyon keveset fogyasztson az erősítő.....
Sziasztok!
"Terveztem" egy erősítőt a mikrofonhoz....Szerintetek ha megépítem akkor működni fog? Teszteltem 3.3 fesznál is és nagyon jól ment... Kicsit fura hogy a kimenet hogy mehet a föld alá.... De végülis nekem csak az a lényeg hogy a frekvenciát tudjak majd mérni a végén. Szóval mit gondoltok, működhet???? Mellékeltem a rajzot is EWB ben 9-es verzió a netről ingyenesen letölthető... És szerintetek ha a generátor helyére egy mikrofont kötök akkor is menni fog? Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |