Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Csak akkor kell ellenállat is kondihoz mert akkor kicsit még világít a LED mert nemtud teljesen kisülni a kondi.
Így van. De az alapötlet szerintem használható is lehetne a megfelelő értékekkel, ki kellene számolni.
Vagy inkább kikísérletezni, miként néz ki a legjobban
Mérd meg milyen gyorsan fog bekapcsolni illetve újra bekapcsolni a led.Tau=c*r (F*Ohm). 5Tau alatt a kondi kisül.megfelelőértékek és nem fog neked világítva maradni a led.
Nézdmeg hogy az ic mennyit bír egy lábán met lehet hogy a 2led túlterheliés hamar tönkre megy. (nemtudom csak javasolom.)
Aki nem lehet a Balatonon, az nézzen balatonszabadi - sóstó szakaszt H0-ban.
Mai termés: Füvezés, nádas, fák, stb. Szerk: Busz át lesz festve erről a német iskolabuszról, magyar távolsági buszra.
Itt van hozzá egy jelző ,ha lenne rajta majd szerelvény is
Szintén H0 (saját gyártmány)
Ha már így szóba hoztad: mikor lesz az a terepasztal kiállítás az Északi Járműjavítóban? Nem szeretnék lemaradni róla.
Nagyon jól kidolgozott ez a táj is, de a múltkori faluszéli patak volt számomra a csúcs.
Ha minden igaz, akkor 2009. 07. 31. – 08. 02.
Én a fotomart rézre esküszöm házi fényjelző terén, de megjegyeztem, hogyha SOS kell nagyon sok, akkor megkereslek.
Köszönöm.
Csakhogy a villogási freki változtatásával problémák jelentkeznek...
Bizony, tőle kaptam az új jelzőkhöz pontos méreteket.
hi
Barkácsoltam a segítségetekkel és ezek lettek belőle. Egy hall vezérelt gyujtás modul és egy dőlésszög érzékelős riasztó a mociba
Mi az érzékelő? Link?
Melyik kapcsolás ez? Szabi
Sziasztok!
Nos hosszú idő után nekem is sikerült összehozni valami értelmeset. Most készítettem először NYÁK-ot vasalásos technikával. Bár évekkel ezelőtt próbálkoztam kézzel rajzolgatni, és úgy maratni, de akkor még nem nagyon tudtam elég precízen dolgozni. Nos a projekt, mint remélem látható, egy PIC égető. Műhely híján a kollégium szobájában csináltam, de így is nagyon jó szórakozás volt. De a végeredmény nagyon meglepett, hogy milyen tisztán sikerült rávasalni elsőre a rajzot. Nyáron át szeretnék térni fotózásos technikára, bár még egyes dolgokat nem nagyon értek, de hát :google: . Továbbá be kéne szerezni valami minidrill-t mert amivel csináltam az kölcsön készülék volt. Nah íme néhány kép a munkáról.
Szia!
Gratulálok, elsőre nagyon jó... Az én első nyákom egy analóg forrasztóállomás volt... Ha azt látnád/látnátok, ki is nevetnétek.. Én is csodálkoztam, hogy hogy a csudába működött Így tovább! Sok boldog forrasztásos percet kívánok neked Üdv!
köszönöm szépen!
Már csináltam azóta egy forrasztóállomást is, de az nem lett ilyen szép. Működni működik, csak be kéne kalibrálni...csak ez a vizsgaidőszak...ehhh...Na de azután ihajj
Klassz, foleg elso NYAKnak es jo a "logo" is
Köszönöm! A "logo" csak egy kísérlet lett volna, mert beállítottam a két réz közötti távolságot nagyon kicsire, de végül megtetszett az alakzat
Sziasztok itt egy újabb projectem!
5W-os Gyakorló gitárerősítő. Az egész erősítő 95% Lomtalanításból kukázott és 5% Sajátkészítésű cuccokból épül fel ! A Végerősítő egy Orion Hangpanel TBA800-as IC-vel. A hangszóró egy Videoton TV Ovál 2 kónuszos hangszórója. 6W-os terhelhetőségű. A torzító elektronikát egymagam készítettem 2 BC238B Tranyóból, amik szintén Orion TV-ből lettek bányászva ! Az alumínium vázat a suliban hajtogattam meg. Az egész fakerete eredetileg piros volt, de lefújtam feketére, majd a lomtalanításból kukázott műbőrrel lefedtem. Mit tud?! MAX kimeneti teljesítmény 5W Szabályzók: GAIN, BASS, TRABLE, VOLUME Bemenetek: High, Low (High MP3 lejátszó, CD-lejátszó stb. , Low Gitár, Mikrofon) Saját tápja még nincs, de hamarosan az is lesz neki. Tápfeszültsége 12V azaz aksiról és táppal 230V-al is tud menni. 10Ah aksival az üzemi ideje (Folyamatos gitározás mellett) 12 óra!!! Mellékeltem néhány képet is. És van egy videó is, de még akkor nem volt kész a cucc 100%-ig: Gitár erősítő Béta teszt ( A videón megtévesztő lehet, de nem ez a torzítója, ez BOSS MT2-es pedál. A sajátja sokkal light-osabb. De kérésre teszek fel új videót a 100%- kész darabról.)
egész jól sikerült, nagyon brutál hangja van a torzítónak, egy kapcsi. rajzot nem osztanál meg velem. Kolitársam gitározik
Hozd ki az ellenörződ, igazgatói dicséret
Gyönyörű munka
Köszi szépen!!!
Sok munka volt vele, különösen a bőrözéssel, de megérte. Igazából azért kell mert ha mek Balatonra nem tudom vinni a Csöves Videoton rádiót, meg a Szekrényméretű sajátkészítésű hangfalat hozzá :nevetes2: . Érdekel-e esetleg egy hangminta a saját torzítójáról? (Elképzelés képpen úgy mondom olyan "Marilyn Manson féle Sweet Dreams Hangzása" van)
Sziasztok!
Már régebben építettem egy 2A-es egyenáramú műterhelést. Íme néhány kép róla.
Nagyon teccik a gyakorlónyákos megoldásod! A külsője nagyon gyönyőrű! Szép, igényes munka! gratula!
én kíváncsi lennék a torzítód hangjára
|
Bejelentkezés
Hirdetés |