Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Kőbánya-Kispesttől közvetlen busz van, ha jól emlékszem a 4 megálló.
És hol van
Idézet: ?„Kőbánya-Kispest” Kocsival a Keleti pályaudvar és a Idézet: nagyon durván 15-16 km Google Earth-on mérve. „Bókay-kert, 1181 Budapest, Szélmalom utca 57, Magyarország”
Metróval juthat el oda az ember (3-as, azaz kék metró), de van vasútállomás is, szóval vonatok is megállnak Kőbánya-Kispesten.
Ha valaki Kiskunfélegyházán át jönne, betársulnék a benzinbe. Jelezzétek, és megbeszéljük.
Idézet: „Erősen gondolkodóba estem pl. augusztus elsejével kapcsolatban” Nem lenne jó időpont, mert akkor van a terepasztal kiállítás az Északi Járműjavítóban
Igen, erre én is ráeszméltem, elvégre mint kiállító leszek ott, szóval átjavítottam augusztus első hetére a szavazást.
Nem szeretném kihagyni az első HE találkozót... mégis egy kicsit az én gyerekem
Igazából Action2K korábbi leírásából próbáltam kiindulni, INNEN. Ezek alapján akkor még van néhány lehetséges alkalom, amit esetleg ki lehetne tölteni /esetleg pont a szülinapomat /
Idézet: „/esetleg pont a szülinapomat /” Biztos, hogy ennyire erős vagy - ill. a füled? Azért 30-50-100 ember nagyon durván tudhat modi születésnapot ünnepelni...
Ezen ne múljon a találkozó, én azt mondom! :yes:
Tudsz valamit mondani ennek a találkozónak az anyagi vonzatáról? Mert például az esetleges felmerülő költségre lenne egy javaslatom:
A találkozóra a belépő egy HE-póló. Gyártatunk még pólót, és az abból befolyt összegből lehetne elintézni a bográcshoz a kellékeket, kaját üdítőket, hely bérlést, esetleg utazást és szállást. Ez utóbbi mondjuk indokolt esetben kihasználható és szerintem kifejezetten korrekt emberi segítség lenne olyanoknak, akik mondjuk nagyon nehezen jönnének el, és/vagy az estig tartó bulin csak azért nem tudnának ott lenni sokáig, mert menni kell haza. Erre szerveznénk lehetőséget. Valami koleszos szállást. Egy ott alvásra, hogy ne éjjel kelljen hazavánszorognia senkinek aki maradni akar, hanem elég másnap, kipihenten (józanon) autóba ülni. És akkor nem kellene külön szenvedni hogy pénzt szedni a kaja-pia ügyén. Nem kell figyelni ki tartozik hozzánk és ki csak a parkba betévedő illetéktelen. Egyszerű. Van rajta HE-s póló vagy nincs.
A helyszín bérlése egy teljes, egész napra 100 ezer Ft lesz, ha minden igaz, de ez csak amolyan informatív jellegű, sem megerősítve nincs 100%-ban, sem megcáfolva, ez csak amolyan saccolás alapú. Ez nem az egész 10 hektáros területet jelenti, csak egy részét, de azon részét, ahol kényelmesen elfér 1-200 emberke. Persze bővíteni lehet a kereteket minden irányban, de míg nem biztosított 100%-ban ennyi résztvevő jelenléte, addig még képlékeny szinte minden részlet.
100 ezer forint azért nem kevés egyetlen egy napra.
azt a....
Gondoltam hogy van egy-két tíz-ezer Forintos anyagi vonzata, de ennyit nem feltételeztem volna. Nem tudom, hogy ha 30 ember összejön, kifizetődő-e egyáltalán. Mi minden tartozik ebbe? Mindenképpen pontosítsd az árat! Anno Frankye úr ajánlott valami Pecsa nevezetű akármit, bár én nem vagyok Pesti, így megítélni is csak látatlanban tudom, de ha jól rémlik, az "barátibb" áron volt.
Igen, 100 ezer forint az a határ, hogy még akkor is relatíve sok ha több mint 100-an vagyunk. És szerintem maximum a közelében lehetünk majd a 100-nak, de bár ne legyen igazam. A most 100%-os emberek 30% vissza fog lépni úgyis.
100 ezer forint már az a kategória, hogy annyiért kapsz hatósági engedélyt a Margit-szigeten tüzet gyújtani bográcshoz. Pecsa = Petőfi Csarnok. Megmerném kockáztatni, hogy ha nincs valami ismerőse akkor az is csúnyán, a többszöröse is lehet. Úgyhogy Norberto mesternek reméljük sikerül valamit lefaragni az árból, ha már ennyi mindent megtesz a találkozóért.
Mint leendő Pösti lakos lehet engem is érdekelne a találkozó.
Én is feltudok ajánlani egy zöld övezetes területet.
Csak Bács Kiskun megyében van, Kecelen a helyi motocross, roncsderbi, off road pálya depo része .Villany-víz-budi-árnyék van, és nekem ingyé oda adják. Kecelring.hu
A fővárosban minden drágább. Nálunk Kiskunfélegyházán A kis műv. ház, kb 200-250 fős lakodalmakra, összejövetelekre tökéletesen megfelel, több helységből álló épület, konyha udvar stb, a város szivében 30.000 ft. Parkolás ingyen.
Esetleg ha vidékben gondolkodtok valami összejövetel alkalmából szivesen állok rendelkezésetekre. Ismerek mindenkit, van összeköttetésem.
Nekem nincs ellenemre, egyik sincs közelebb hozzám, de várjuk meg Norberto kolléga válaszát.
Ha más nem, megyünk Müsziék kertjébe.
30 000 nekem kevésnek tünik, vagy itt vannak elszállva kecelen:Keceli müvház árai
Véleményem nekem továbbra is az, hogy ha megoldható, akkor a rendezvényt célszerű Budapesten tartani egyetlen egy dolog miatt: minden busz és minden vonat ide fut be. Tehát ha már utazás, akkor sokkal könnyebb az ország x pontjáról Budapestet elérni, mint bármi mást.
Persze szívesen elmegyek én bárhova HE találkozóra, szóval nem a lustaság miatt mondom ezt. Ezért merült fel annó egy Budapest közeli kistelepülés. Ár és megközelíthetőség miatt.
A Pecsa-val kapcsolatosan a helyzet változatlan szerintem.
A 100ruppós használati díj sem semmi! Persze a "romok" eltakarítása nem ingyenes, de akkor is. Valahogy az illetékessel kellene beszélni arról, hogy tulajdonképpen ez egy anyagi bevételtől mentes összejövetel lenne. Topi, fehér póló?
Egyezzünk ki világos szürkében A fehéren túl sok kosz látszik meg egyből... nem elegáns
Akkora mea culpa, rosszul emlékszem. Topi pólós ötlete kiváló!
Ha elfogadjátok mint finanszírozási forma, akkor lesz
Én is inkább a fehérre szavaznék :beka3: Most nézem a HE-storeban csak fekete póló van. Lehetne esetleg fehér galléros is??
Huh! Tegnap óta jókora adag olvasnivalót hoztatok össze!
Ez a Bókay-kert (remélem, jól írom a nevét, mert már csak fejből írom) nekem szimpatikus. A magam részéről a PeCsa-t csak mint lehetőséget vetettem fel, persze bográcsozás nélkül, illetve, hogy mellette van egy jókora füves tér, ahol lehet összeülni. De ilyen feltételek mellett (ti.: hogy ott főzzünk/süssünk, stb.) valóban nem szerencsés. Ráadásul a bérleti díj nyilván horror. A Norberto által felvetett helyszín 100eFt-os díja azért nem olyan rettenetes, főként ha azt vesszük, hogy 200 fő esetén fejenként 500,- Ft. A póló ötlet kiváló! Nagyon halk megjegyzésem, hogy a moderátor uraknak a megjelenés szinte kötelező, reagálván Topi mester szavaira, hogy ti.: Idézet: „Nem szeretném kihagyni az első HE találkozót... mégis egy kicsit az én gyerekem” |
Bejelentkezés
Hirdetés |