Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Idézet: „Ha fehér kell öntsd le hipóval..” Nem batikolt hippi póló kell nekem Idézet: „bográcsgulyásom le fröccsentet” ezért jó a sör, az nem hagy foltot ![]()
Ha a paprikás lé foltot hagy, akkor már mindegy melyik szín.(Viszek neked szakálkát!)
![]() ![]()
Majd vigyázni kell a vörösborral is. Tapasztalatból mondom, és szinte mindég le szoktam inni.Valami előke megoldáson gondolkodom
![]()
Mintha a képek között láttam volna egy tavacskát is.
![]() Szerk: Sőt! Halastó, uszoda, külső medence ![]() Bővebben: Link
Amennyiben ez segítség, a Bókay bérleti díjába 10000Ft-ot felajánlok támogatásként.
Szerintem térjünk vissza az érdemi dolgokhoz, hogy másoknak ne kelljen sokat olvasni.
Frankyenek címezve: A moderátorok megjelenését én is szinte kötelezőnek tartom, természetesen megyek én is. A másik: Szerintem 90% hogy nem leszünk 50-nél többen, nem hogy kétszázan. Így már nem 500, hanem 2000 a beugró. Én megmondom őszintén, hogy ez marha sok. Alternatíva: vegyünk vissza az igényekből, mondjunk le az áramról, valami nyilvános terület vagy Budapesttől távolabb eső helyszínek figyelembe vétele, ahogy azt az ímént felajánlották ketten is itt alább! Én most megyek (jún. 12-13) HobbyCNC találkozóra Hatvanba, azt is Pesten akarták szervezni, de így jött össze, mostanra 5. alkalommal tartják meg, mégis működik.
Az nem baj hogy drága, a lényeg hogy olcsó legyen!
![]() Vegyük a legrosszabb esetet hogy csak 50-en leszünk. Akkor már nagy összeg a 2000rupia/ kop. ![]()
Szerintem a rendezők nem fogják visszautasítani
![]()
Ne haragudj, de én zöldet nem látok, pedig az lenne a Bókay
Én se
![]() Mondjuk kellett vagy 2-3 perc mire rájöttem a táblázat értelmezésére ![]()
Valószínűleg csak elnézte. Valóban úgy néz ki, hogy nincs program arra az időszakra.
És nem lehetne pest valamelyik külső kerületében elfoglalni egy zöld részt? Olyan helyen ahol azért nem nagyon vannak házak, meg forgalom.
El lehet. Kérdés, hogy honnan szedünk áramot (ha az egyáltalán kell), illemhelyes lehetőséget, illetve friss vizet (nem élhet mindenki kólán és boron).
Szia. Lenne néhány javaslatom a szavazás eredményét figyelve. Gondolom a cél az lenne minél többen vegyenek részt a találkozón. Próba képen kijelölnék három helyszint.
1- Budapesten- vagy közelében /ez már megvan/ 2- Alföldön 3- Dunántúlon Ezeket a helyszíneket szavazásra tenném fel és ennek eredményében , ahova a legtöbb biztos szavazó elmenne szervezném a találkozót. A felmerülő szervezési költséget előre kérném . Így nem fordulhatna elő,hogy 400-an jelentkeznek és a végén 20-an állják a költségeket .Az ország minden részéből vagyunk itt , javaslat lenne bőven. Mindenképen jól megközelíthető hely kell . Gondolni kell azokra is akiknek nincs járművük. Olyan úgy sem lesz, hogy időben helyszínben mindenkinek megfeleljen ,de ha hagyomány lenne belőle a következő években már esetleg tudna rá szervezni az akit érdekel. Valahol el kell kezdeni ha komoly az érdeklődés . Örülnék ha összejönne még akkor is ha esetleg nem tudnék az idén résztvenni.
No, emberek. Csak úgy kíváncsiságból megkérdeztem, hogy a mi kis falunk (Monostorapáti) kultúrháza mennyiért kiadó. Hát konkrétan hasonló esemény nem volt még ott, de egy ballagásra 15 ezret kértek. Ha esetleg nagyon természetre vágytok akkor, lehet túrát intézni az Almádi apátság kolostorromjához, azaz inkább a Szent Kúthoz, ahol nagy füves placc van, bográcsozni lehet. Víz ott van, méghozzá nem is akármilyen! Ha esetleg felkeltettem az érdeklődést akkor tessék csak kérdezni.
![]()
Csakhogy az ország keleti részének igencsak megnehezítené az oda eljutást.
Én csak felvetettem. Ebből a szempontból tényleg Pest a legközpontibb hely, de olyan úgysem lesz, ami mindenkinek minden szempontból tökéletes lesz. Úgyis majd a nagyérdemű dönt.
Tömeg közlekedéssel is jól megközelíthetőnek kell lennie. A mi kis fatornyosunk is gyönyörű helyen van , de rosszul megközelíthető. Ezért szerintem csak valamelyik nagyváros vagy környéke jöhet szóba. Topi sem véletlenül ajánlotta a fővárost.
Pontosan ezt magyarázta Topi. Ezért lenne jó Pest.
Jó, hát nekem mindegy, ha ráérek akkor mindegy hol lesz, elmegyek. Mondjuk nekem könnyű van vasutas a családba.
Idézet: „Mondjuk nekem könnyű van vasutas a családba.” Ezzel azt akartad mondani, hogy legyen a találkozó vasúti kocsikon? ![]()
:beka3: Inkább azt, hogy amerre vasút megy arra én is ingyen megyek, csak nem akartam nyíltan kimondani
![]()
Nem fogunk... Csak kikötözünk a sínekre! :hehe:
![]()
Van egy áramfejlesztőm, elvihetem.
Sokkal kérdésesebb, hogy mi van ha esik az esső. Érdemes lenne szétnézni pest közelébe is: Érd, Szentendre, Gödöllő
Réde tényleg elég megközelíthetetlen (bocs), emlékszem egyszer tesialáírásért akartunk teljesítmény-túrázni Réde, Ácsteszér stb., de elmaradt végül, mert csak nehezen jutottunk volna el odáig.
Bíztam benne, :pirul: esküszöm nem tehetek róla.
Többek közt ezért nem is jutott eszembe, hogy mint lehetséges helyszint megemlítsem. Ennek ellenére gyönyörű hely . Eltévedni sem igen lehetne mert nem erdei túrán akarunk részt venni. A lehetőségek persze itt is adottak 300 fős kultúrház Esterházy park ,pihenő tó, sok segítőkész ember, és még sorolhatnám. De ide jutni tömeg közlekedési eszközzel körülményes és akkor még finoman fejeztem ki magam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |