Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   11 / 199
(#) MolnarG válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Idézet:
„Ha fehér kell öntsd le hipóval..”

Nem batikolt hippi póló kell nekem

Idézet:
„bográcsgulyásom le fröccsentet”

ezért jó a sör, az nem hagy foltot
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Ha a paprikás lé foltot hagy, akkor már mindegy melyik szín.(Viszek neked szakálkát!) Én csak a meleg miatt kardoskodok a fehér mellett, hisz lehet 35fok is.
(#) fleta válasza MolnarG hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Majd vigyázni kell a vörösborral is. Tapasztalatból mondom, és szinte mindég le szoktam inni.Valami előke megoldáson gondolkodom
(#) MolnarG válasza szamóca hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Mintha a képek között láttam volna egy tavacskát is.
Szerk: Sőt! Halastó, uszoda, külső medence
Bővebben: Link
(#) paul64 hozzászólása Máj 24, 2009 /

Amennyiben ez segítség, a Bókay bérleti díjába 10000Ft-ot felajánlok támogatásként.
(#) deguss válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Szerintem térjünk vissza az érdemi dolgokhoz, hogy másoknak ne kelljen sokat olvasni.
Frankyenek címezve: A moderátorok megjelenését én is szinte kötelezőnek tartom, természetesen megyek én is. A másik: Szerintem 90% hogy nem leszünk 50-nél többen, nem hogy kétszázan. Így már nem 500, hanem 2000 a beugró. Én megmondom őszintén, hogy ez marha sok.
Alternatíva: vegyünk vissza az igényekből, mondjunk le az áramról, valami nyilvános terület vagy Budapesttől távolabb eső helyszínek figyelembe vétele, ahogy azt az ímént felajánlották ketten is itt alább!

Én most megyek (jún. 12-13) HobbyCNC találkozóra Hatvanba, azt is Pesten akarták szervezni, de így jött össze, mostanra 5. alkalommal tartják meg, mégis működik.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Az nem baj hogy drága, a lényeg hogy olcsó legyen!
Vegyük a legrosszabb esetet hogy csak 50-en leszünk. Akkor már nagy összeg a 2000rupia/ kop.
(#) MolnarG válasza paul64 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Szerintem a rendezők nem fogják visszautasítani .
(#) szamóca hozzászólása Máj 24, 2009 /

(#) paul64 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Ne haragudj, de én zöldet nem látok, pedig az lenne a Bókay
(#) zenetom válasza paul64 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Én se
Mondjuk kellett vagy 2-3 perc mire rájöttem a táblázat értelmezésére
(#) szamóca válasza paul64 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Igaz, én értelmeztem rosszul.
(#) MolnarG válasza paul64 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Valószínűleg csak elnézte. Valóban úgy néz ki, hogy nincs program arra az időszakra.
(#) vzoole hozzászólása Máj 24, 2009 /

És nem lehetne pest valamelyik külső kerületében elfoglalni egy zöld részt? Olyan helyen ahol azért nem nagyon vannak házak, meg forgalom.
(#) Norberto válasza vzoole hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

El lehet. Kérdés, hogy honnan szedünk áramot (ha az egyáltalán kell), illemhelyes lehetőséget, illetve friss vizet (nem élhet mindenki kólán és boron).
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Nem-e?! :emptybottle:
(#) poros válasza Topi hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Szia. Lenne néhány javaslatom a szavazás eredményét figyelve. Gondolom a cél az lenne minél többen vegyenek részt a találkozón. Próba képen kijelölnék három helyszint.
1- Budapesten- vagy közelében /ez már megvan/
2- Alföldön
3- Dunántúlon
Ezeket a helyszíneket szavazásra tenném fel és ennek eredményében , ahova a legtöbb biztos szavazó elmenne szervezném a találkozót. A felmerülő szervezési költséget előre kérném . Így nem fordulhatna elő,hogy 400-an jelentkeznek és a végén 20-an állják a költségeket .Az ország minden részéből vagyunk itt , javaslat lenne bőven. Mindenképen jól megközelíthető hely kell . Gondolni kell azokra is akiknek nincs járművük. Olyan úgy sem lesz, hogy időben helyszínben mindenkinek megfeleljen ,de ha hagyomány lenne belőle a következő években már esetleg tudna rá szervezni az akit érdekel. Valahol el kell kezdeni ha komoly az érdeklődés . Örülnék ha összejönne még akkor is ha esetleg nem tudnék az idén résztvenni.
(#) MolnarG hozzászólása Máj 24, 2009 /

No, emberek. Csak úgy kíváncsiságból megkérdeztem, hogy a mi kis falunk (Monostorapáti) kultúrháza mennyiért kiadó. Hát konkrétan hasonló esemény nem volt még ott, de egy ballagásra 15 ezret kértek. Ha esetleg nagyon természetre vágytok akkor, lehet túrát intézni az Almádi apátság kolostorromjához, azaz inkább a Szent Kúthoz, ahol nagy füves placc van, bográcsozni lehet. Víz ott van, méghozzá nem is akármilyen! Ha esetleg felkeltettem az érdeklődést akkor tessék csak kérdezni.
(#) zenetom válasza MolnarG hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Csakhogy az ország keleti részének igencsak megnehezítené az oda eljutást.
(#) MolnarG válasza zenetom hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Én csak felvetettem. Ebből a szempontból tényleg Pest a legközpontibb hely, de olyan úgysem lesz, ami mindenkinek minden szempontból tökéletes lesz. Úgyis majd a nagyérdemű dönt.
(#) poros válasza MolnarG hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Tömeg közlekedéssel is jól megközelíthetőnek kell lennie. A mi kis fatornyosunk is gyönyörű helyen van , de rosszul megközelíthető. Ezért szerintem csak valamelyik nagyváros vagy környéke jöhet szóba. Topi sem véletlenül ajánlotta a fővárost.
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Pontosan ezt magyarázta Topi. Ezért lenne jó Pest.
(#) MolnarG válasza szamóca hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Jó, hát nekem mindegy, ha ráérek akkor mindegy hol lesz, elmegyek. Mondjuk nekem könnyű van vasutas a családba.
(#) Norberto válasza MolnarG hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Idézet:
„Mondjuk nekem könnyű van vasutas a családba.”

Ezzel azt akartad mondani, hogy legyen a találkozó vasúti kocsikon?
(#) MolnarG válasza Norberto hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

:beka3: Inkább azt, hogy amerre vasút megy arra én is ingyen megyek, csak nem akartam nyíltan kimondani , nehogy egypáran megköveznek érte.
(#) zolee1209 válasza MolnarG hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Nem fogunk... Csak kikötözünk a sínekre! :hehe:
(#) vzoole válasza Norberto hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Van egy áramfejlesztőm, elvihetem.
Sokkal kérdésesebb, hogy mi van ha esik az esső.

Érdemes lenne szétnézni pest közelébe is:
Érd, Szentendre, Gödöllő
(#) MolnarG válasza poros hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Réde tényleg elég megközelíthetetlen (bocs), emlékszem egyszer tesialáírásért akartunk teljesítmény-túrázni Réde, Ácsteszér stb., de elmaradt végül, mert csak nehezen jutottunk volna el odáig.
(#) MolnarG válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Bíztam benne, :pirul: esküszöm nem tehetek róla.
(#) poros válasza MolnarG hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Többek közt ezért nem is jutott eszembe, hogy mint lehetséges helyszint megemlítsem. Ennek ellenére gyönyörű hely . Eltévedni sem igen lehetne mert nem erdei túrán akarunk részt venni. A lehetőségek persze itt is adottak 300 fős kultúrház Esterházy park ,pihenő tó, sok segítőkész ember, és még sorolhatnám. De ide jutni tömeg közlekedési eszközzel körülményes és akkor még finoman fejeztem ki magam.
Következő: »»   11 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem