Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na ennyi volt az ubuntuból. Visszaraktam az XP-t, mert az ubuntu állandóan lefagyott. Volt hogy ment egy félórát és vége kifagyott az egész. Volt, hogy két percet ment és vége. Meguntam. Amíg nem jövök rá a hibára, addig marad az XP.
Újra itt. Valaki tudna valami olcsó kültéri, infrás megfigyelő kamerát ajánlani? Egyszerű, TV-re köthető változat kellene, jó a fekete-fehér is, sima vezetékes. valami olcsó típus kellene. Én kerestem, de nem igazán találtam olcsót és olyat, ami megfelelne. Nem igazán vagyok ott hon az ilyenekben.
A két szárny közötti két fekete rúd végén nem egy-egy oldalirányban álló rotor van? Mert akkor azoknak köszönhetően forog...
De, igen közben megtaláltam a választ. Ott két kis motor van propellerrel.
Bővebben: Link
Szevasztok!
Itt van kérésedre egy két jó kapcsolás, persze nem mindegy hogy 2W -os kell vagy 300? Jó bütykölgetést / pákászást. Én éppen most csak 2X23W -os stereo hangrendszert építek telefonhoz. ezt nemtudtam kihagyni.
Na de srácok! Mi ez a nagy Off offolás?
Szerintem gyorsan hagyjátok abba!
Csak segíteni próbáltam neki. Kellett neki a kapcsolás, feltettem neki, de nem is akartam itt tárgyalni, hiszen elektronoknak itt helye nincsen.
Egyébként igazad van.
Köszöntem, ha lessz életkedvem is átmászok az erősítős témába, de mint irtam még a dolog OFF-os előttem mert nincs rá keret, csak elképzelés
Érthető, ebben semmi probléma nincsen. De ha olyan kérdéseket "bombázol" be, pl. hogy:
Idézet: Ekkor mondtam volna neked (is), hogy az "erősítő mindig és mindig" topicba "kopogtass".„...te mond már meg az offsetet hiába állítom de a kimeneten még mindig mérhető egyen fesz! Mi lehet a probléma?” szerk.: egyenlőre nállam sem áll úgy a keret hogy megengedthessek magamnak most hirtelen egyet. A hangszórókat a Börzén, a feszített aluminiummal borított pozdóriát az építkezésről szereztem.
Általában a problémákat megoldom, ha meg mégse akkor megyek a boltba és megveszem készen (még nem volt példa rá)
Ez sem rossz dolog, habár én szeretem magam megtervezgetni az egész elektronikát. Egyenlőre azt nemtudom eldönteni, hogy melyik kapcsolásirajz szerkesztő programot "tanuljam meg" használni, mert idáig kézzel ( alkoholos filccel) szoktam megtervezgetni, a nyákot. SMD alkatrészeknél ez meg szóba sem jöhet.
Én a sprint layoutnál ragadtam le, egyszerű a használata, még használtam a PCB wizardot is, de az nem jött be, az automatikus tervezésnél a gép csunyán be szokott kavarni.
Az eagle és a Sprint -re gondoltam én is. :yes:
Az eagle-t is volt szerencsém kipróbálni, de mivel a sprintet már kitanultam, igy nem fektettem hangsúlyt az eagle-ra.
Sziasztok!
A mai nap próbáltam a TI.com-ról rendelni 2db gyorsulásmérőt, de a rendelést elutasították( ingyenes mintát akartam). Nem tudjátok hogy mi lehet az oka? Esetleg a project leírása nem tetszett nekik? Ha más tud olyan helyet, ahonnan tudok szerezni 1-2db ilyen szenzort, az ne tartsa magában
Na de emberkék...
Mit keres az OFF topikban erősítős téma, NYÁK-rajzolás, EAGLE, Sprint Layout és a többiek?
OFF szinten beszélünk róla . Nem irt senki és ugy gondoltuk meg kell menteni a témát . Én irtam az erősítőt, még off szinten, mivel még se időm, se lelki erőm, se pénzem nincs rá. Mivel nem egy erősítő van igy, kiváncsi voltam, kinek mi a véleménye. De ha neki esek az építésnek, akkor ott folytatom tovább a fórumozást. Elnézést a kellemetlenségért.
Valaki tudna adni egy linket MSN 8.5-re és egy normális MSN plus live-hoz, mert amit felraktam msn-t, hozzá akartam rakni a live-ot és kiírta a telepítő, hogy csak 8-asnál nagyobb verzióval megy. Közbe meg a 8.5-ös msn volt fent. Így tele van az msn azzal a színkódokkal és azt se tudom ki-kicsoda. :no:
Valahol el kell kezdeni!
Jóéjszakát mindenkinek!
Ezt már néztem, de emellé se települt fel a plus. Viszont a helyreállítás után találtam a gépen egy 8-as msn-t és amellé már felment a plus. A 8.5 mellé meg nem.
Hé emberek, van itt még valaki fenn? Ja biztosan, mert 220-an vagyunk. Jön majd még a Neoton Família, aztán mehet a dal, hogy 220 felet...
Ma voltam ovis ballagást hangosítani. Jó rég voltam bárhol is egyáltalán. Ideje volt leporolni a Vermona membránjait. Jó volt hallgatni azokat a szép basszusokat amiket a nagybőgő megpendített húrjaitól kiadtak. De azért a kis vidik sem szóltak csúnyán a középmagastól. No és persze a szabadban voltunk. Megúsztuk szárazon az egészet.
Idézet: „Valahol el kell kezdeni!” No de már ötödször? Tudom, jó pap... Na de akkor is.
ahogy elnézem lassan fogynak a jelenlévő tagok , na ez egy igazi OFF volt
Szerintem megyek én is mert holnap suli. Jó éjt mindenkinek.
szerintem akkor ma, de ki tudja, amúgy szia
Ja-ja, ha holnap suli, akkor ma mi lesz? Nekem meló, úgyhogy én is pá-pás! Legyetek jók, OFF-oljatok sokat! Bizonyos helyeken az ON-olás is megengedett
már csak 12-en vagyunk (Leszünk még kevesebben is!?)
már csak 6-an vagyunk, lesz még kevesebb is, pl 3, ill. 1,5 azt megnézem
Jó reggelt! Na, mi lett a végeredmény? Csaknem belealudtál?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |