Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   545 / 3607
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 28, 2009 /

Na ennyi volt az ubuntuból. Visszaraktam az XP-t, mert az ubuntu állandóan lefagyott. Volt hogy ment egy félórát és vége kifagyott az egész. Volt, hogy két percet ment és vége. Meguntam. Amíg nem jövök rá a hibára, addig marad az XP.

Újra itt. Valaki tudna valami olcsó kültéri, infrás megfigyelő kamerát ajánlani? Egyszerű, TV-re köthető változat kellene, jó a fekete-fehér is, sima vezetékes. valami olcsó típus kellene. Én kerestem, de nem igazán találtam olcsót és olyat, ami megfelelne. Nem igazán vagyok ott hon az ilyenekben.
(#) speccy válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

A két szárny közötti két fekete rúd végén nem egy-egy oldalirányban álló rotor van? Mert akkor azoknak köszönhetően forog...
(#) speccy válasza speccy hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

De, igen közben megtaláltam a választ. Ott két kis motor van propellerrel.
Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Szevasztok!

Itt van kérésedre egy két jó kapcsolás, persze nem mindegy hogy 2W -os kell vagy 300? Jó bütykölgetést / pákászást. Én éppen most csak 2X23W -os stereo hangrendszert építek telefonhoz. ezt nemtudtam kihagyni.
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Na de srácok! Mi ez a nagy Off offolás?
Szerintem gyorsan hagyjátok abba!
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Csak segíteni próbáltam neki. Kellett neki a kapcsolás, feltettem neki, de nem is akartam itt tárgyalni, hiszen elektronoknak itt helye nincsen.

Egyébként igazad van.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Köszöntem, ha lessz életkedvem is átmászok az erősítős témába, de mint irtam még a dolog OFF-os előttem mert nincs rá keret, csak elképzelés

Érthető, ebben semmi probléma nincsen. De ha olyan kérdéseket "bombázol" be, pl. hogy:
Idézet:
„...te mond már meg az offsetet hiába állítom de a kimeneten még mindig mérhető egyen fesz! Mi lehet a probléma?”
Ekkor mondtam volna neked (is), hogy az "erősítő mindig és mindig" topicba "kopogtass".

szerk.: egyenlőre nállam sem áll úgy a keret hogy megengedthessek magamnak most hirtelen egyet. A hangszórókat a Börzén, a feszített aluminiummal borított pozdóriát az építkezésről szereztem.

Általában a problémákat megoldom, ha meg mégse akkor megyek a boltba és megveszem készen (még nem volt példa rá)

Ez sem rossz dolog, habár én szeretem magam megtervezgetni az egész elektronikát. Egyenlőre azt nemtudom eldönteni, hogy melyik kapcsolásirajz szerkesztő programot "tanuljam meg" használni, mert idáig kézzel ( alkoholos filccel) szoktam megtervezgetni, a nyákot. SMD alkatrészeknél ez meg szóba sem jöhet.

Én a sprint layoutnál ragadtam le, egyszerű a használata, még használtam a PCB wizardot is, de az nem jött be, az automatikus tervezésnél a gép csunyán be szokott kavarni.

Az eagle és a Sprint -re gondoltam én is. :yes:

Az eagle-t is volt szerencsém kipróbálni, de mivel a sprintet már kitanultam, igy nem fektettem hangsúlyt az eagle-ra.
(#) balint1993 hozzászólása Máj 28, 2009 /

Sziasztok!
A mai nap próbáltam a TI.com-ról rendelni 2db gyorsulásmérőt, de a rendelést elutasították( ingyenes mintát akartam). Nem tudjátok hogy mi lehet az oka? Esetleg a project leírása nem tetszett nekik? Ha más tud olyan helyet, ahonnan tudok szerezni 1-2db ilyen szenzort, az ne tartsa magában
(#) Moderátor hozzászólása Máj 28, 2009

Na de emberkék...

Mit keres az OFF topikban erősítős téma, NYÁK-rajzolás, EAGLE, Sprint Layout és a többiek?
(#) Georgee válasza (») Máj 28, 2009 /

OFF szinten beszélünk róla . Nem irt senki és ugy gondoltuk meg kell menteni a témát . Én irtam az erősítőt, még off szinten, mivel még se időm, se lelki erőm, se pénzem nincs rá. Mivel nem egy erősítő van igy, kiváncsi voltam, kinek mi a véleménye. De ha neki esek az építésnek, akkor ott folytatom tovább a fórumozást. Elnézést a kellemetlenségért.

Valaki tudna adni egy linket MSN 8.5-re és egy normális MSN plus live-hoz, mert amit felraktam msn-t, hozzá akartam rakni a live-ot és kiírta a telepítő, hogy csak 8-asnál nagyobb verzióval megy. Közbe meg a 8.5-ös msn volt fent. Így tele van az msn azzal a színkódokkal és azt se tudom ki-kicsoda. :no:
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Valahol el kell kezdeni!

Jóéjszakát mindenkinek!
(#) bankimajki válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

a google segít, de amúgy itt van:Link
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Ezt már néztem, de emellé se települt fel a plus. Viszont a helyreállítás után találtam a gépen egy 8-as msn-t és amellé már felment a plus. A 8.5 mellé meg nem.
(#) Action2K hozzászólása Máj 29, 2009 /

Hé emberek, van itt még valaki fenn? Ja biztosan, mert 220-an vagyunk. Jön majd még a Neoton Família, aztán mehet a dal, hogy 220 felet...

Ma voltam ovis ballagást hangosítani. Jó rég voltam bárhol is egyáltalán. Ideje volt leporolni a Vermona membránjait. Jó volt hallgatni azokat a szép basszusokat amiket a nagybőgő megpendített húrjaitól kiadtak. De azért a kis vidik sem szóltak csúnyán a középmagastól.
No és persze a szabadban voltunk. Megúsztuk szárazon az egészet.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

Idézet:
„Valahol el kell kezdeni!”

No de már ötödször? Tudom, jó pap... Na de akkor is.
(#) bankimajki válasza Action2K hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

ahogy elnézem lassan fogynak a jelenlévő tagok , na ez egy igazi OFF volt
(#) sound.man válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

Szerintem megyek én is mert holnap suli. Jó éjt mindenkinek.
(#) bankimajki válasza sound.man hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

szerintem akkor ma, de ki tudja, amúgy szia
(#) Action2K válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

Ja-ja, ha holnap suli, akkor ma mi lesz? Nekem meló, úgyhogy én is pá-pás! Legyetek jók, OFF-oljatok sokat! Bizonyos helyeken az ON-olás is megengedett
(#) bankimajki hozzászólása Máj 29, 2009 /

már csak 12-en vagyunk (Leszünk még kevesebben is!?)
(#) bankimajki válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

már csak 6-an vagyunk, lesz még kevesebb is, pl 3, ill. 1,5 azt megnézem
(#) Action2K válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

Jó reggelt! Na, mi lett a végeredmény? Csaknem belealudtál?
Következő: »»   545 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem