Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hát ez az!
hát a favágó sem favágásból diplomázott , de azért kíváncsi lennék mi történt utána
Favágó: 5000Ft-tal tartoznak Gazda: maga meg 500000-rel. Na hány fát kell még neki kivágnia érte?
Szerintem ez simán jó reklámnak, de azért nem lehetett semmi megírni rá a vezérlést. Én a kis kombitool-ommal szoktam ilyeneket faragni unalmamban
Így kell dobókockát összerakni magyar módra CNC esztergával:Bővebben: Link
Viccnek elég sz@r, de egy kacattal kevesebb
azért szerintem kicsit meg volt bonyolítva, de nem igazán értek a CNC-khez, azonkívűl hogy tudom mi az
Ügyes, csak azt nem tudom miért kellett az a dugó a végébe.
Demonstratív jellegel, hogy akár ezt is tudja, hasonló gépet készített a japán is, majdnem olyat rendeltek nálunk, csak állítólag a német gép jobb volt.
6:40-nél nem egyszerű mozgást végez a cnc
Újabb lábbelik egy afrikai susztertől: Bővebben: Link
Nem tűnik rosszabnak, mint azok, amikben mi járunk...
nem gyenge! nagyon tetszenek ezek a dolgok.
viszont nem értem miért nem nyomott hozzá kenést menet közbe?
Bronznál nem szükséges.
Hogy üreges legyen a belseje. Aszimmetrikus legyen a súlyelosztás, azaz, legtöbbször a logo (hatos) legyen felül.
Nem volt megbonyolítva, ha az előbbi hsz.-em indokát figyelembe veszed.
Továbbá ha ez lenne a lábadon, amikor szólnak, hogy menj enni, akkor talán nem térdelnél bele mindenféle dologba...
no komment..vagy mégis?vicces,vagy mégse?.inkább groteszk.mai fiatalok..na de ennyire?...
Nem nézett elég mélyen a tükörbe!
"Ez" a kategória (a szellemi szintet is leszámolva), még egyáltalán nem szexi... Ha csinálok magamról egy ugyanilyen képet, akkor ugyanezt mondhatom? Jó lenne!
Nem hiába töröltem én magam erről a szennyoldalról
Vannak ott ettől még sokkal durvább dolgok is. Korosabb (elvben lényegesen több eszű) hölgyek teljesen kitéve mindent.
Igen, láttam már olyat is...
És ahhoz képest hogy rossz az egész weboldal (mert lassú, mindig adatbázishiba meg stb ahogy észrevettem...) annyian szeretik... És rengeteg ember mégis éjjel nappal lóg rajta (mint mi a HE-n ).
ha több zséd lesz mint harminc milla neked is rózsaszínű lesz majd a házad fogadjunk...
hát nem akartam én senkit se diszkriminálni,mindenki magát minösíti...és ezek voltak még a leglájtosabb képek.lájt ..az út vidéken...
Nyitott ajtónál szétcsapja a tokmány/munkadarab a vizet, lehet egy bemutatón volt és nem töltötték csak azért fel a hűtővíztartájt+értelme sem lett volna mert szembevágta volna az érdeklődőket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |