Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hát ez az!
hát a favágó sem favágásból diplomázott
![]() ![]() Favágó: 5000Ft-tal tartoznak Gazda: maga meg 500000-rel. Na hány fát kell még neki kivágnia érte? ![]()
Szerintem ez simán jó reklámnak, de azért nem lehetett semmi megírni rá a vezérlést. Én a kis kombitool-ommal szoktam ilyeneket faragni unalmamban
![]()
Így kell dobókockát összerakni magyar módra CNC esztergával:Bővebben: Link
Viccnek elég sz@r, de egy kacattal kevesebb
![]()
azért szerintem kicsit meg volt bonyolítva, de nem igazán értek a CNC-khez, azonkívűl hogy tudom mi az
![]()
Ügyes, csak azt nem tudom miért kellett az a dugó a végébe.
Demonstratív jellegel, hogy akár ezt is tudja, hasonló gépet készített a japán is, majdnem olyat rendeltek nálunk, csak állítólag a német gép jobb volt.
6:40-nél nem egyszerű mozgást végez a cnc
![]()
Újabb lábbelik egy afrikai susztertől: Bővebben: Link
Nem tűnik rosszabnak, mint azok, amikben mi járunk...
nem gyenge! nagyon tetszenek ezek a dolgok.
viszont nem értem miért nem nyomott hozzá kenést menet közbe?
Bronznál nem szükséges.
Hogy üreges legyen a belseje. Aszimmetrikus legyen a súlyelosztás, azaz, legtöbbször a logo (hatos) legyen felül.
Nem volt megbonyolítva, ha az előbbi hsz.-em indokát figyelembe veszed.
Továbbá ha ez lenne a lábadon, amikor szólnak, hogy menj enni, akkor talán nem térdelnél bele mindenféle dologba...
![]()
no komment..vagy mégis?vicces,vagy mégse?.inkább groteszk.mai fiatalok..na de ennyire?...
Nem nézett elég mélyen a tükörbe!
![]() ![]() "Ez" a kategória (a szellemi szintet is leszámolva), még egyáltalán nem szexi... Ha csinálok magamról egy ugyanilyen képet, akkor ugyanezt mondhatom? ![]() ![]()
Nem hiába töröltem én magam erről a szennyoldalról
![]()
Vannak ott ettől még sokkal durvább dolgok is. Korosabb (elvben lényegesen több eszű) hölgyek teljesen kitéve mindent.
![]()
Igen, láttam már olyat is...
![]() És ahhoz képest hogy rossz az egész weboldal (mert lassú, mindig adatbázishiba meg stb ahogy észrevettem...) annyian szeretik... És rengeteg ember mégis éjjel nappal lóg rajta (mint mi a HE-n ![]()
ha több zséd lesz mint harminc milla neked is rózsaszínű lesz majd a házad fogadjunk...
![]()
hát nem akartam én senkit se diszkriminálni,mindenki magát minösíti...és ezek voltak még a leglájtosabb képek.lájt ..az út vidéken...
Nyitott ajtónál szétcsapja a tokmány/munkadarab a vizet, lehet egy bemutatón volt és nem töltötték csak azért fel a hűtővíztartájt+értelme sem lett volna mert szembevágta volna az érdeklődőket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |