Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Sziasztok! Nem pont adatlapot keresek, hanem azt, hogy van-e a SAMSUNG TECC2985VA14A tunernek HF kimenete, és ha van, melyik láb?
És ugye a +B-re kell a 12V? Köszi!
Üdv!
Olyan problámába ütköztem, hogy egy régi IC datasheetjét sehol de sehol nem találtam meg. Az IC pontos megnevezése: SI1540HD Már rég nem gyártják...Ha valaki tudna ebben segíteni annak nagyon örülnék! Előre is köszönöm
Aztán ez a kérdés miért nem fért el az ez milyen alkatrész című topicban?
A gyártója SANKEN, egyes helyeken linear ic-ként emlegetik, ami utalhat műveleti erősítőre. Sokat segítene a válaszolóknak egy kép az áramköri környezetről ahol az ic található.
Kedves Zolika60!
Ez milyen alkatrész és a mi az alkatrész adatlapja úgy gondolom távol áll egymástol. Fel tudom ismerni az alkatrészeket. Ha nem tudnám valószínűleg azt a kérdést tettem volna fel, hogy ez mégis micsoda? Köszönöm a korrigáló szándékot. Szép napot!
Üdv!
Az áramköri környezet egy rádió ami erősítő is vagy fordítva. Igazság szerint egy 7294 el akarom helyettesíteni és emiatt kéne a lábkiosztás. A többi lényegtelen. De ha nagyon fontos akkor dobok fel képet az áramkörröl is.Előre is köszönöm!
Sziasztok! valaki nem tudja nekem megadni az AK1025 Microchip lábkiosztását?
Elég félrevezető volt a "Microchip" szó, mert egy olyan gyártóra utal, amelyiknek köze sincs a termékhez.
Wiki szerint ez az ATJ2091 klónja, adatlap a linkről kiindulva található.
Üdv mindenkinek!
VAn nekem egy OKI MSM65344A MCU-m beépített 16x4-es lcd vezérlővel, az adatlapját megtaláltam (több helyen megtalálható) de nem ír arról hogy hogyan programozható, regeszterei stb. Esetleg nincs valakinek erről infója? Előre is köszönöm.
Virtuálisan meghívom egy sörre azt a nemes fórumozó kollégát, aki előkeríti nekem a következő készülék felhasználói kézikönyvét.
Bitatek PLS-2100B lézeres vonalkód olvasó. Adatlapját megtaláltam, de volt hozzá egy kis könyv, amiben a konfiguráló vonalkódok voltak. Egy kis könyv, tele vonalkódokkal, amit csak be kellett olvasni vele a beállításhoz. Én vagy két óra guglizás után meguntam, és írtam a gyártónak is, megkerestem az európai forgalmazót és még válaszra sem méltattak egy hét alatt... Előre is köszönöm!
HELLO,felszeretnem hasznalni a b7s3 tipusu oszciloszkop csovet es szuksegem van egy bekotesi rajzra ! koszonom
hello,kapcsolasi rajzot keresek a B7s3 szkopcsonek
Sziasztok! Én egy TDA3619-es ic-hez keresek adatlapot,de sehol nem találok. Tudnátok nekem ebben segíteni? Előre is köszi a választ!
Az a gond vele, hogy egyedi, megrendelésre gyártott IC. Mihez kéne az adatlap, mit szeretnél kezdeni vele?
ez egy wolksvagen ventó lámpamagasság álítójában van. ami beázott És ezt probálom javítgatni. néhány ellenálás a felismerhetetlenségig rozsdásodott meg itt ott a panel is megfáradt. Ahhoz kellet volna adatlap. hátha maga az ic nem halt meg. a moci már feltámadt.
H valaki tudna nekem segiteni egy seiko gyartamyu eepromal kapcsolatban.S2100 vagy S2444, a kapcsolasi rajzuk vagy leginkabb az hogy hogy lehet oket programozni?
vlami rajz?Elore is kosz!
Hello! ha egy nyolclábú jószágról van szó, akkor talán ez lehet az. Elvileg benne van minden ami kell.
Sziasztok! CD2003GP adatlapot keresek. Az alldatasheet.com-on nem találtam.
Hello!
Mi akarna az lenni IC, tranyó ?
Ha IC akkor lehet Tda2003 vagy Ta 2003 is !?
sziasztok!
Van egy akkutöltöm amit tesóm sikeresen kinyírt. Ezzel kapcsolatban kérném a segitségetek, nem találok alkatrészt. 2db to220 tok pukkant el ill egy biztos szerintem valami dióda lehet a tipusa:y20100dn gyártója wxdh, a másik talán egy fet lehet tipusa: rfp60n06. Egyikhez sem találok adatlapot sem utalást hogy mi lehet. Tudnátok segiteni benne? köszi.
Szia!
Ennyi volt. A másik lehet egy 20A-es 100V-os dióda.
Köszi szépen, és mivel tudnám helyettesiteni őket?
Sziasztok! Én egy ford autórádió erősítő ic-hez keresek adatlapot, de sehol nem találtam pedig a google a barátom. az ic-n ezek szerepelnek:
70966fb N7H8A8 HSE07401 Másik ic: 7007*Ab N7H7ES HSE07362 Mind a kettő ic cserélve volt már, de most megint elromlott és nem találok hozzá adatlapot! Előre is köszi a segítséget!!!
Azt elfelejtettem írni, hogy a második ic első sorában a csillag az egy behelyettesítés mert nem tudtam elolvasni, hogy mi szerepel ott.
Szia!
Ha esetleg leírnád a rádió pontos típusát akkor lehet, hogy lenne hozzá kapcs.rajz az alapján lehet, hogy meglenne.
hali! Tipusa ford6000 cd
model: single cd-kw2000
Szia!
Nem vagyok benne biztos de lehet hogy ez a rajza de ebből sem derül ki sajnos számomra viszont azt hiszem, hogy (7007*Ab) nek a helyettesítője ez lesz (tda 8587J) mellékelem a rajzot amit találtam.
Szia!
BUZ-344 BUZ346S2 STP50N06L STP53N06 STP55N06L STP60N06-16 STP60N06BUK436-60A BUK456-60H Ha a dióda dual dióda volt(három lába volt, pl. MBR20100CT |
Bejelentkezés
Hirdetés |