Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Számlapok és előlapok készítése
Kapcsolódó téma: Dobozolási technikák, műszerdobozok
Ezt jó tudni! Köszönöm a tájékoztatást, Mester!
Köszönöm előre is . Mi lenne velem Nélkületek ?!
És velünk a Te segítséged nélkül? Te hajtottad fel, hogy hol kapható...
Semmiség,örölök ha hasznára lehetek valakinek.
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki segíteni? Nem tudom létezik-e olyan program, amivel km-óra/fordszám mérő számlapokat lehet készíteni! Esetlegesen olyan adatállománnyal rendelkezik,amely tartalmazza a különböző autótípusoknál a gyári lap kinézetét és méretét, és csak át kell szerkezteni a saját elképzelésünkre! Segítségeteket előre is köszönöm! Mozo
Létezik olyan program, amivel készíthetsz számlapokat. Képszerkesztőnek hívják.
Olyan viszont, amelyik méretpontos számlapokat tartalmaz nincs.
A front designer nevű progi tud ilyeneket is
és ingyenesen letölthető
Köszönöm, az infókat!
Letöltöm és megnézem, hátha tudok v.mit ügyesdkedni vele! Még1x köszi!! Mozo
Sziasztok!
Készitettem egy stabilizált fesz. szabályzót, amihez egy skálát szerettem volna megrajzolni. Ehhez letöltöttem a front designer 2.0 és 3.0 változatokat. A 3.0 nem nyomtatható A 2.0 ugyan nyomtatható, ennél viszont a vonalvastagság és a felirat beállitásaira nem reagál. Mindig ugyan azt a halvány nyomatást csinálja, csak a méreteket tudom állitani. Mit lehet tenni? Vagy ez ilyen? Örülnék ha valaki felvilágositana, mert már sokat kinlódtam vele. Üdv: hapika
Valószínűleg azért nem boldogulsz vele, mert nem regisztrált verziók.
Ha gondolod, küld át a rajz fpl fájlt, és az instrukciókat és megigazíton neked. Mail címemet az adatlapomon megtalálod.
hapika válasza webinas hozzászólására
Szia webinas! Köszönöm a gyors reagálást. Ezek szerint ha regisztrálom magam, müködőképesek lesznek a programok. A skála amit szeretnék megrajzolni, még nem végleges. Megpróbálom a regisztrálást, és ha igy sem boldogulok és lesz egy végleges skálarajzom, köszönettel veszem a segitségedet. /szeretnék egy működőképes programot, mert máskor is szükségem lesz rá/ Üdv: hapika
Ha regisztrálod magad az kevés.
Fizetős a progi. Ha jól emlékezem, akkor 30 euró volt.
hapika válasza webinas hozzászólására
Köszönöm a tájékoztatást Üdv: hapika
Inkscape
Érdemes kipróbálni szerintem. Most kezdem az ismerkedést a progival.
Ha valakinek válaszolni akarsz, akkor használd a hozzászólása fejlécében található válasz "gombot".
Hello!
Szeritnem az AutoSketch 9-cel is lehet szép előlapokat készíteni. Én mindig ezzel szoktam.
Szerintem pedig akármelyik normális (vektor)grafikus programmal lehet készíteni szuper méretpontos előlapokat. Persze az egyetlen gond velük, hogy rajzolni tudni kell hozzá, viszont tényleg olyat készítesz, amilyet akarsz.
Mellékeltem az én autóm (fiat punto) órájának számlapját, hogy lásd mit lehet alkotni egy pici kreativitással (óra.jpg = eredeti számlap, óra.png = egyedi számlap) Egy szó, mint száz, szerintem nem kell semmiféle különleges programot használni hozzá.
Üdv neked és mindenkinek aki érdeklődik ezen témakörben! Nekem van egy használható receptem a FRONT DESIGNER-3. megszerzésére a netről, persze ingyen! Ha valakit érdekel akkor kérdezzetek és leírom hogyan lehet hozzá jutni. Két képet csatolok, a legutóbbi művemről hogy lássátok mire is képes ez a progi.
Szia!
Fantasztikusan jó képet küldtél. Természetesen érdekelne a FRONT DESIGNER-3 megszerzése. Előre is köszönöm a segitséget. Üdv: hapika
Van az interneten egy Front Designer3. Demo verzió, amivel ugye már gondolom mindenki találkozott aki kereste a neten ezt a programot. Ezt Le kell tölteni. Van a neten ennek a programnak egy orosz változata is ami teljesen orosz nyelvű és fel van törve, mert nyomtatni és elmenteni is lehet, nem úgy mint a demo verziót. A nagyobbik feladat megkeresni ezt az orosz változatot, mert kb anno én is átnéztem vagy 15 oldalt mire rá akadtam. A gyártó blokkolja az F.D.3. elterjedését ezért a legtöbb helyen nem található. De ez senkit ne tartson vissza a kereséstől, úgy kb egy órát kell rá szánni és meglesz. A legfontosabb ezután jön, ha mindkettő F.D.3. megvan akkor egyszerűen a demo verziót meg kell crack-elni az orosz nyelvű F.D.3. INDÍTÓ EXE-JÉVEL! Ha ez megvan akkor kapunk egy angol nyelvű, 99,9%-ban használható FRONT DESIGNER 3.-AT Természetesen nekem mind megvan. De ha valakinek sikerül így megoldania ezt a progi kérdést akkor azután magáénak mondhatja a megoldást. Ha mégsem sikerülne megtalálni akkor esetleg felrakom az indító EXE-T, csak kérjétek. :yes: A crack-elt kész progit azért nem akarom felrakni mert vadászik rá a gyártó cég. Ha sikerül kérlek jelezz vissza! Sok szerencsét a próbálkozóknak!!!
Úgy gondolom, hogy itt nem illik terjeszteni a feltört és kalózverziókat. Ha valaki mégis igényt tart rá, majd megkeres. Megértéseteket köszönöm!
vicsys! Elnézést kérek ha a fórum használatához, tapasztalatlan vagyok
A segítség nyujtás volt a célom, semmi más!
Köszönöm
Helló! Van valakinek Letraset betü matricája? Vagy Alfaset. Azt tudom,hogy forgalmazzák Magyarországon is de siralmas a választék.Nekem 10 mm-es nagy betűre lenne szükségem. LABORTÁP felirathoz kellene ez a néhány betű. Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm: nagy hoho
Az Unas Plasaban van Alfaset 276.-Ft 2 ív de 1600.-Ft a postaköltség.
Miért nem próbálod meg a Front designer progival megtervezni és kinyomtatni az előlapot ??
Aztán öntapadós átláűtszó fólia , vagy laminálás és lehet felragasztani .(Egyébbként nekem van egy két ív alfasetem , ha nagyon kell előkeresem .neked (nekem soha nem sikerült rendesen feldolgoznom a helyére ezért dobtam félre )
Szia.Sikerűlt megtalálnom a Front Designert, mind kettőt összeillesztettem ahogy irtad ,és gyönyörűen működik,köszi a tippet.
Na végre,,, valaki akinek sikerült!
Gratula!! Már kezdtem azt hinni hogy hiába írtam a tippet.
Szia! Mint láttad az előlapom egy nagyon halvány kék műanyag lemez / monitor ház/. És szeretném ezt a szint megtartani.Meg mire én megtanulom a Front designer programot kezelni addig régen kész van betű matricával. Meg én már ilyen földhöz ragadt vagyok. Az Alfasetet szívesen venném mert mostanában nem járok Pesten és a posta költség nagyon drága.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |