Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   573 / 3610
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jún 21, 2009 /

Látom, sosem fogjuk egymást megérteni!

kiskapu_.JPG

(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Úristen, ha titeket egymásnak eresztenek... Sportkerék meg kiskapu jesszusom... AkcióLaci, Üdv újra köztünk! Hiányoztak az irományaid! Ha már itt tartunk: a kapuzárási pánik az az, amikor az asszony 30 perccel a vonat indulása előtt beletöri a zárba a kulcsot? A székről annyit még: Hol vannak a sportkipufogók, melyekkel bizonyos - bélműködés közben keletkező - gázokat elvezetve gázüzemű robbanómotort lehet készíteni? Igen energiatakarékos és környezetbarát üzem képzelhető el!
(#) moltam válasza Action2K hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

A nyák hátulján:HL1-VO 9807
(#) moltam válasza moltam hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Az EEPROM on látható ARISTO felirat szerint az Aristo Voodoo Rush kártya lehet.3dfx wikipedia

És megvan Bővebben: Link
(#) moltam válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Ez szerintem nem az.

Találtam drivert is.Szerintetek komatibilis? Nem akarok rossz drivert telepíteni.Itt a macronix voodoo rush
(#) DuMatyi válasza moltam hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Ha nem kompatibilis: csökkentett mód és leokézod a beállításokat. Felhívja a figyelmed, hogy a következő rendes indításkor ezek lépnek érvénybe. Csökkentettben megpróbálod az ütközést okozó drivert leszedni. Ha nem: újraindítod, és akkor teszed meg. Még egy restart és visszaáll az eredeti állapot. Xp-ben némileg egyszerűbb.
(#) mark.budai hozzászólása Jún 22, 2009 /

Action2K, Ampi, Mathew: Megint hátraesek! Igaz, hogy HE szék még nincs! De a Rajtatok nevetéstől (ha ezt lehet még annak nevezni)!
(#) Action2K válasza moltam hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Telitalálat! Ez egy 1998 7. héten gyártott Aristo Voodoo Rush (zöld NYÁK)
XP-re is találtan drivert hozzá: Link
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 22, 2009 /

Üdv mindenkinek!!!
Ma megvolt az érettségi. Végre letudtam. Holnap pedig este az eredményhirdetés. remélem jól sikerült.
(#) zoly15 hozzászólása Jún 22, 2009 /

Szép napot mindenkinek!
Hazacibáltam a trafószörnyeteget
Mérem a mag méreteit (EI mag) de a szemem felakadt
78X54mm ez már valami
Jól számolom?
Ahiogy számoltam majdnem 2000VA jött ki.. ez valami elszámolás vagy igaz?
(#) szabi83 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

A trafó készítős videó alapján 421VA
régi számolási modszerrel meg csak 295VA

Ez nem kaposvári trafó??
(#) zoly15 válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Nem tudom milyen trafó, semmi adattábla nincs..
Akkor én számoltam el valamit, de nagyon..
Nem is gondoltam hogy lenne annyi mert a trafó ahogy túl "könnyű"...
Köszönöm, hátha sikerül kiderítenem milyen ez..
A primer oldali biztosítékok ki vannak égve (2A) remélem nincs lefüstölve, bár nem érezni szagot, tehát valószínűleg nincs, de megnézem..

(#) szabi83 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Idézet:
„primer oldali biztosítékok ki vannak égve (2A)”

akkor hogyan lenne 2kw?
(#) zoly15 válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Ez úgy történt hogy hazajöttem felhoztam, majd izgatottan tolómérőt ragadtam aztán számoltam, majd írtam aztán jobban szemügyre vettem a trafót és láttam hogy a biztosítékoknak annyi..
No meg ki tudja milyet raktak bele
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 22, 2009 /

El is felejtettem mondani, hogy a múltkori kapott számítógéphez kaptam jó kis pc-s hangfalat.(meg egy szkennert is) De nem akármilyen. 2X15W-os TDA2030-as vég van benne, kétutas, kristálytisztán szól. Ilyen hangzást még TDA IC-től nem is hallottam. Lehet, hogy nincs agyonhajtva, hanem kíméletesen. Nagyon szépen, tisztán szól. Szép mélyek, ami köszönhető a jó kis hangszórónak és a magasai is szépen szólnak. Egy-két képet rakok, ha megengeditek. Mostanában azért nem láttam még ilyen jó minőségű hangfalat. :yes:
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Hűűha
A mai világban ilyet is gyártanak?
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Nem hiszem, hogy ilyen jót gyártanának ma. Most is itt szól mellettem és nagyon szép hangja van. meg a mérete sem a szokásos asztali kis hangfalé. nem is tudom, hogy hogyan tudnám az asztalon elhelyezni.
(#) DuMatyi válasza mark.budai hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Rátapintottál: mi hárman jól megértjük egymást. A negyedik, aki "veszi a lapot", ahogy mondani szokás, Köbzoli.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Idézet:
„Mostanában azért nem láttam még ilyen jó minőségű hangfalat.”

Na ja, mert ez vagy 10 éves konstrukció. Nekem is colt a kezemben egy ilyen, de az már megsárgult, meg KH-s volt, de tényleg szépen szólt a maga kategóriájában.
(#) Szebence hozzászólása Jún 22, 2009 /

Csatlakozom az egyik felhasználóhoz, aki pár napja ünnepelte születésnapját. Ezúton én is meghívok midnenkit egy virtuális sörre vagy sütire (A második X)
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Veszi a lapot, de valami miatt az az érzésem hogy most le is tette a lapot: Bővebben: Link
(#) Action2K válasza Szebence hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Gratula! A két X az már nem féliksz!
(#) Szebence válasza Action2K hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Köszi!
(#) Szebence válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Nagyon szépen köszönöm neked is köbzoli!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

lehet, hogy nem áll messze az igazságtól a neked... Elvégre jó ideje együtt vagytok már, volt ideje megismerni :hehe: Szebence, 20 ó de jó neked, akkor még minden gondtalan
(#) Szebence válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Hát, sajnos nem így van, rengeteg probléma akad, amibe nem szeretnék itt belemenni.

Az ország egész területén esik? Teljesen elvette mindentől a kedvem az időjárás is... (Gyöngyösön esik)
(#) Ricsi89 válasza Szebence hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

itt dörög, villámlik és esik is. Most már tudom, hogy miért fáj a térdem délután óta.
(#) Action2K válasza Szebence hozzászólására (») Jún 22, 2009 /

Esztergomban is Délelőt bekevertem egy adag betont, de már az esőben öntöttem az alapba, aztán bőrig ázva bejöttem. Azóta állandóan kisebb nagyobb intenzitással esik.
Következő: »»   573 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem