Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Látom, sosem fogjuk egymást megérteni!
Úristen, ha titeket egymásnak eresztenek... Sportkerék meg kiskapu jesszusom... AkcióLaci, Üdv újra köztünk! Hiányoztak az irományaid! Ha már itt tartunk: a kapuzárási pánik az az, amikor az asszony 30 perccel a vonat indulása előtt beletöri a zárba a kulcsot? A székről annyit még: Hol vannak a sportkipufogók, melyekkel bizonyos - bélműködés közben keletkező - gázokat elvezetve gázüzemű robbanómotort lehet készíteni? Igen energiatakarékos és környezetbarát üzem képzelhető el!
Az EEPROM on látható ARISTO felirat szerint az Aristo Voodoo Rush kártya lehet.3dfx wikipedia
És megvan Bővebben: Link
Ez szerintem nem az.
Találtam drivert is.Szerintetek komatibilis? Nem akarok rossz drivert telepíteni.Itt a macronix voodoo rush
Ha nem kompatibilis: csökkentett mód és leokézod a beállításokat. Felhívja a figyelmed, hogy a következő rendes indításkor ezek lépnek érvénybe. Csökkentettben megpróbálod az ütközést okozó drivert leszedni. Ha nem: újraindítod, és akkor teszed meg. Még egy restart és visszaáll az eredeti állapot. Xp-ben némileg egyszerűbb.
Action2K, Ampi, Mathew: Megint hátraesek! Igaz, hogy HE szék még nincs! De a Rajtatok nevetéstől (ha ezt lehet még annak nevezni)!
Telitalálat! Ez egy 1998 7. héten gyártott Aristo Voodoo Rush (zöld NYÁK)
XP-re is találtan drivert hozzá: Link
Üdv mindenkinek!!!
Ma megvolt az érettségi. Végre letudtam. Holnap pedig este az eredményhirdetés. remélem jól sikerült.
Szép napot mindenkinek!
Hazacibáltam a trafószörnyeteget Mérem a mag méreteit (EI mag) de a szemem felakadt 78X54mm ez már valami Jól számolom? Ahiogy számoltam majdnem 2000VA jött ki.. ez valami elszámolás vagy igaz?
A trafó készítős videó alapján 421VA
régi számolási modszerrel meg csak 295VA Ez nem kaposvári trafó??
Nem tudom milyen trafó, semmi adattábla nincs..
Akkor én számoltam el valamit, de nagyon.. Nem is gondoltam hogy lenne annyi mert a trafó ahogy túl "könnyű"... Köszönöm, hátha sikerül kiderítenem milyen ez.. A primer oldali biztosítékok ki vannak égve (2A) remélem nincs lefüstölve, bár nem érezni szagot, tehát valószínűleg nincs, de megnézem.. Idézet: „primer oldali biztosítékok ki vannak égve (2A)” akkor hogyan lenne 2kw?
Ez úgy történt hogy hazajöttem felhoztam, majd izgatottan tolómérőt ragadtam aztán számoltam, majd írtam aztán jobban szemügyre vettem a trafót és láttam hogy a biztosítékoknak annyi..
No meg ki tudja milyet raktak bele
El is felejtettem mondani, hogy a múltkori kapott számítógéphez kaptam jó kis pc-s hangfalat.(meg egy szkennert is) De nem akármilyen. 2X15W-os TDA2030-as vég van benne, kétutas, kristálytisztán szól. Ilyen hangzást még TDA IC-től nem is hallottam. Lehet, hogy nincs agyonhajtva, hanem kíméletesen. Nagyon szépen, tisztán szól. Szép mélyek, ami köszönhető a jó kis hangszórónak és a magasai is szépen szólnak. Egy-két képet rakok, ha megengeditek. Mostanában azért nem láttam még ilyen jó minőségű hangfalat. :yes:
Hűűha
A mai világban ilyet is gyártanak?
Nem hiszem, hogy ilyen jót gyártanának ma. Most is itt szól mellettem és nagyon szép hangja van. meg a mérete sem a szokásos asztali kis hangfalé. nem is tudom, hogy hogyan tudnám az asztalon elhelyezni.
Rátapintottál: mi hárman jól megértjük egymást. A negyedik, aki "veszi a lapot", ahogy mondani szokás, Köbzoli.
Idézet: „Mostanában azért nem láttam még ilyen jó minőségű hangfalat.” Na ja, mert ez vagy 10 éves konstrukció. Nekem is colt a kezemben egy ilyen, de az már megsárgult, meg KH-s volt, de tényleg szépen szólt a maga kategóriájában.
Csatlakozom az egyik felhasználóhoz, aki pár napja ünnepelte születésnapját. Ezúton én is meghívok midnenkit egy virtuális sörre vagy sütire (A második X)
Veszi a lapot, de valami miatt az az érzésem hogy most le is tette a lapot: Bővebben: Link
Gratula! A két X az már nem féliksz!
Nagyon szépen köszönöm neked is köbzoli!
lehet, hogy nem áll messze az igazságtól a neked... Elvégre jó ideje együtt vagytok már, volt ideje megismerni :hehe: Szebence, 20 ó de jó neked, akkor még minden gondtalan
Hát, sajnos nem így van, rengeteg probléma akad, amibe nem szeretnék itt belemenni.
Az ország egész területén esik? Teljesen elvette mindentől a kedvem az időjárás is... (Gyöngyösön esik)
itt dörög, villámlik és esik is. Most már tudom, hogy miért fáj a térdem délután óta.
Esztergomban is Délelőt bekevertem egy adag betont, de már az esőben öntöttem az alapba, aztán bőrig ázva bejöttem. Azóta állandóan kisebb nagyobb intenzitással esik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |