Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerintem EPROM-ban volt az adat és az vezérelte
![]()
Biztos jó motorja van a repcsinek, hogy még függőlegesen is tudott emelkedni!
![]()
nem a motortól tolatott, hanem 4D légcsavar volt rajta
![]() nekem is volt egy hasonló repcsim, én is megpróbáltam hasonló mutatványokat csak az a rohadt szántóföld elém ugrott............ ![]() amúgy profi a srác ![]()
Én észre se vettem, hogy milyen a légcsavar. :no: Hát igen, a szántóföldek sajnos ilyenek.
![]() Idézet: „Apa, az nem Ináncs, hanem Inárcs, elgépelted az elnevezését!” Lám-lám-lám... Nem csak én tévedek! ![]()
Ez is egy jó játék. Google Street view Budapestről. Bővebben: Link
LEVÉL
Feladó: Vezérigazgató Címzettek: Területi Igazgatók Kedves Kollégák! Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földtől, hogy szabad szemmel is láthatóvá válik. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az Igazgatókat, az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol én egy kis előadást tartok a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben a jelenség nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösről. * Feladó: Területi Igazgató Címzett: Főosztályvezetők Kedves Kollégák! A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő. * Feladó: Főosztályvezető Címzett: Osztályvezetők A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő. * Feladó: Osztályvezető Címzett: Csoportvezetők Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltűnni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst. * Feladó: Csoportvezető Címzett: Dolgozók Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökösök végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe. ![]()
Egy manager hajótörést szenved egy lakatlan szigeten. Fél évet eléldegél
kókuszon és kókusztejen, és egész nap a tengert kémleli. Egyszer csak egy csónakban kiköt egy gyönyörű nő. A hapsi megörül: - Remek, végre valaki megmentett!! - Sajnos én is csak egy hajótörött vagyok, a sziget túlsó felén lakom. - Milyen szerencsés, hogy a csónakkal jutott el a szigetre, talán megpróbálhatnánk eljutni innen. - Nos a csónakot én építettem, bambuszból, háncsból és levelekből. Ahogy a nap járásából és a csillagokból kiszámítottam, legalább 2 hétre vagyunk a legközelebbi lakott szárazföldtől, és ennyi ivóvíz nem fér a csónakba. Nincs kedve átjönni hozzám? Biztos régen volt már társasága. Át is eveznek a sziget másik felére. A tag teljesen le van nyűgözve, kikövezett út vezet egy csodálatos bungalóhoz. - Iszik valamit? - kérdezi a nő. - Köszönöm nem, elegem van a kókusztejből. - Ugyan! Van egy saját lepárlóm Egy Martinit? A férfi teljesen döbbenten ül és kortyolgatja a Martinit. - Gondolom szívesen megborotválkozna, amíg én átöltözöm. A középvezető szó nélkül átmegy a fürdőszobába, ahol két kiélezett kagylót talál. Mire megborotválkozik, a nő mindössze néhány liánba öltözötten fogadja: - Gondolom, régóta egyedül van... - simítja hátra hosszú haját a nő. - Igen. - feleli bizonytalanul a férfi. - És biztosan szeretne olyasmit csinálni, amit már régen nem tehetett..... - NEM mondja komolyan!!! Megnézhetem az e-mailjeimet?!!! ![]()
Ha a hülyeség hajtaná a biciklidet, kontrázva mennél fel a Himalájára.
Itt egy ügyes cica: Bővebben: Link
Ilyet csinált a nagymamám macskája is, csak léggyel
![]()
Ez nooormális? Bővebben: Link
1440V
![]() ![]() Ott már plazma keletkezik? Mitől szikrázik olyan sokáig miután levette a mérőzsinórt? ![]()
iwiw lánclevél címzettlista... imádom a hülye embereket...
Ja! Engem is bombáznak a hülyeséggel, hogy beteg gyerek meg kereseti lehetőség. De azt kéne agyon ütni aki egyáltalán továbbküldi. Idióták
![]() ![]()
Szerintem ez hülyeség! Nem hiszem, hogy így néz ki belülről
![]()
Én lehetségesnek, inkább valószínűleg tartom, hogy ilyen mind. 1,5V cellánként és 6db. Amúgy könnyen kideríthető. Ha lemerül a műszredben az elem nézd meg
![]()
Én egyszer amit szétszedtem az így nézett ki :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |