Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerintem EPROM-ban volt az adat és az vezérelte
Biztos jó motorja van a repcsinek, hogy még függőlegesen is tudott emelkedni!
nem a motortól tolatott, hanem 4D légcsavar volt rajta
nekem is volt egy hasonló repcsim, én is megpróbáltam hasonló mutatványokat csak az a rohadt szántóföld elém ugrott............ amúgy profi a srác
Én észre se vettem, hogy milyen a légcsavar. :no: Hát igen, a szántóföldek sajnos ilyenek. Én is szertetnék valami hasonló gépet(inkább helikoptert), csak hát $.
Idézet: „Apa, az nem Ináncs, hanem Inárcs, elgépelted az elnevezését!” Lám-lám-lám... Nem csak én tévedek!
Ez is egy jó játék. Google Street view Budapestről. Bővebben: Link
LEVÉL
Feladó: Vezérigazgató Címzettek: Területi Igazgatók Kedves Kollégák! Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földtől, hogy szabad szemmel is láthatóvá válik. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az Igazgatókat, az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol én egy kis előadást tartok a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben a jelenség nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösről. * Feladó: Területi Igazgató Címzett: Főosztályvezetők Kedves Kollégák! A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő. * Feladó: Főosztályvezető Címzett: Osztályvezetők A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő. * Feladó: Osztályvezető Címzett: Csoportvezetők Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltűnni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst. * Feladó: Csoportvezető Címzett: Dolgozók Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökösök végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.
Egy manager hajótörést szenved egy lakatlan szigeten. Fél évet eléldegél
kókuszon és kókusztejen, és egész nap a tengert kémleli. Egyszer csak egy csónakban kiköt egy gyönyörű nő. A hapsi megörül: - Remek, végre valaki megmentett!! - Sajnos én is csak egy hajótörött vagyok, a sziget túlsó felén lakom. - Milyen szerencsés, hogy a csónakkal jutott el a szigetre, talán megpróbálhatnánk eljutni innen. - Nos a csónakot én építettem, bambuszból, háncsból és levelekből. Ahogy a nap járásából és a csillagokból kiszámítottam, legalább 2 hétre vagyunk a legközelebbi lakott szárazföldtől, és ennyi ivóvíz nem fér a csónakba. Nincs kedve átjönni hozzám? Biztos régen volt már társasága. Át is eveznek a sziget másik felére. A tag teljesen le van nyűgözve, kikövezett út vezet egy csodálatos bungalóhoz. - Iszik valamit? - kérdezi a nő. - Köszönöm nem, elegem van a kókusztejből. - Ugyan! Van egy saját lepárlóm Egy Martinit? A férfi teljesen döbbenten ül és kortyolgatja a Martinit. - Gondolom szívesen megborotválkozna, amíg én átöltözöm. A középvezető szó nélkül átmegy a fürdőszobába, ahol két kiélezett kagylót talál. Mire megborotválkozik, a nő mindössze néhány liánba öltözötten fogadja: - Gondolom, régóta egyedül van... - simítja hátra hosszú haját a nő. - Igen. - feleli bizonytalanul a férfi. - És biztosan szeretne olyasmit csinálni, amit már régen nem tehetett..... - NEM mondja komolyan!!! Megnézhetem az e-mailjeimet?!!!
Ha a hülyeség hajtaná a biciklidet, kontrázva mennél fel a Himalájára.
Itt egy ügyes cica: Bővebben: Link
Ilyet csinált a nagymamám macskája is, csak léggyel
Ez nooormális? Bővebben: Link
1440V
Ott már plazma keletkezik? Mitől szikrázik olyan sokáig miután levette a mérőzsinórt?
iwiw lánclevél címzettlista... imádom a hülye embereket...
Ja! Engem is bombáznak a hülyeséggel, hogy beteg gyerek meg kereseti lehetőség. De azt kéne agyon ütni aki egyáltalán továbbküldi. Idióták
Szerintem ez hülyeség! Nem hiszem, hogy így néz ki belülről
Én lehetségesnek, inkább valószínűleg tartom, hogy ilyen mind. 1,5V cellánként és 6db. Amúgy könnyen kideríthető. Ha lemerül a műszredben az elem nézd meg
Én egyszer amit szétszedtem az így nézett ki :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |