Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bő 3 óra múlva kelhetek, megyek melózni
![]() ![]()
Na jóvan már
![]() Én amúgy is csak 6 óra múlva kelek ![]()
Igen, ezért voltak szobaméretűek az első gépek.
![]()
Ejjj, ejjj
![]() Nélkülem belefogtál a betonozásba :no: Ez a szaladós téma ismerős.. Mi a teraszt burkoljuk "sátor" alatt.. Már a legutolsó lépcsőn járunk onnan járda van betont megbontjuk egy hatalmas lyuk. Megyünk homokért na mibe hogy akkor kezd el esni ![]() Aztán szakadt mint az állat, ez elvett legalább 45 percet a munkából....
Én már ekkor rég aludtam
![]() Most nézem hogy,még 22 hozzászólás és ünnepelünk
Laci!
Ez készen van? Azt hittem, még vaklova lesz... ![]() Amúgy pedig az összes név- és születésnapost a Jóisten éltesse sokáig egészségben, erőben, békességben, boldogságban, gazdagságban, minden földi jóban! Folyasztószer-szagú boldog ünnepet mindenkinek! ![]()
Azért sajnálom azt a szerencsétlen embert, akinek ezt a sokmillió tranzisztort kell leszámolgatnia... :hehe:
Milyen rossz lehet Neki, ha valahol a vége felé elvéti a számolást, és kezdheti elölről! ![]()
Idézet: „A majdnem rész törlendő.” Azért én megvárom, hogy lesz-e megoldás ![]() A többit köszönöm, nem szeretnék megbélyegzett lenni.
De azért megnéznék egy procit, amiben 167 millió db BC182-es tranyó van
![]() Apropó, ma hogy voltam boltban (elektró boltban, mi másban ![]() ![]() Na futás vissza, szerencsére ott volt. Futni azért kelett mert a következő vonatra 2 órát kellett volna várnom ![]() Idézet: „De azért megnéznék egy procit, amiben 167 millió db BC182-es tranyó van” Én meg azt az elvetemültet, aki beleülteti... ![]()
"azt az elvetemültet, aki beleülteti"
Azelőtt meg ki is kell fúrkálni a nyákot... ![]()
Lehetne akár légszerelt is, vagy éppen SMD... Ha már lúd, legyen liba!
![]()
Nekem nem jó haverom, mert nem akart segíteni.
Helló!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy autót, ami üzemképtelen, hogy lehetne a legolcsóbban eljuttatni az ország egyik végéből a másikra? ![]() ![]()
Nem értem a kérdést... Vagy nem láttál még autó szállító járművet, vagy elképzelni sem tudom, mi a célod a kérdéssel. Adjunk kölcsön egy bele való motort, és hozzá papírokat?
Az volt a kérdés, hogy mi lenne a legolcsóbb megoldás a szállításra ilyen nagy távolságon.
Egyértelműen csak tréleren szállítható. Vagy útvonalengedély kell, ami macerás és drága (lehet). Szerintem a tréler olcsóbb, bár kérdés, ekkora távolság esetén megéri-e.
Keress a lakhelyed közelében bérelhető kisteherautót. B kategóriával vezethető. Motor nélkül 1 tonnánál nem lehet nehezebb a kaszni, ha csak nem páncél autót vettél. KB 10 000 a napi bérleti díj plusz km- én ként még valamennyi ennél olcsóbban nem tudod megoldani szerintem.
Sziasztok! Ne haragudjatok az off -ért, de egy váratlan hiba merült fel ( már nem új keletű ). Nem tudom miért, de ha bármilyen avi -t futattni akartam, az mind akadt. Az FFD$how kodekjával már tele van a tö.... ! Van olyan AVI kodek ami nem FFD$how -ra épül? A Movie marker sem szereti, szeret tőlle megfagyni, és bármilyen lejátszó akadva játsza le a filmeket. Próbáltam a hardveres leképezést, és gyorsítást állítani. Ezzel némi javulást értem el, de olyan mint a döglött verébnek a puska golyó. A probléma az az hogy a buffert teeírja, majd utána olvas ki belölle, és nem paralell hajtja végre. Korábban csak a marker nem szerette, mostanában meg ezezek az akadások jöttek elő.
Szia! Miért nem használsz olyan lejátszót, ami saját kodekjét használja nem pedig külsőt? Ilyenek közül választhatsz mint pl. a KMPlayer, MPlayer, vagy VLC Player lejátszók. Én a KMP-t használom, nagyon jó kis program, mindent lejátszik.
Ééés hazaértem melóból
![]() ![]()
Ez bizony kész van! Azt ugyan nem írtam, hogy kap még belűről egy sitt feltöltést, s kívül pedig földel egy teraszos lépcsős virágágyásos dizájnt. Ez a lábazat a tetejére kerülő betonplaccot fogja tartani. Ahol pedig majd kilóg a földből ott nem vakolva, hanem valamiféle díszburkolatot fog kapni. Ez csak egy teherhordó szerkezet.
hol maradt a vas a betonból? vagy a beton is elmaradt?
Hát egy ekkora betonlemezbe nem tenni vasat, őrültség. Észre kellene, venni, hogy a betont préselheted nyugodtan, de ha húzod, ő enged. A betont mindig vasalják, ez alól egyedül ezek a kis térburkoló kövek a kivételek, mivel annyira kicsi, hogy az egész süllyed, billen, és nem törik. A lemezekben a terhelésre az alja húzódik. Nálunk nem lett se döngölve, se mosatva se semmi a töltés, már évek óta úgy áll gond nélkül. Hja, a kiszámolt mennyiségű vas nem lett kifelejtve.
keress a közelben egy építkezési tervezőt, aki ért is a dolgokhoz anyuu, gyere már ide
![]()
Kis félreértés. Anyám tervező. Jelenleg épp alapot ásunk, nem marad senki sem ki a munkából.
Ne féljetek, lesz az döngölve is, meg a 100*100-as spernorács is be lesz applikálva.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |