Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Vagy a kisebb zselés akksi.Ez 12V 1.2A.
Köszönöm ez kiváló, bár a súlyát nem írják de egy övtáskában bőven elfér.
Köszi szépen maradok az eredetinél akkor
Szia! Én ezt ajánlom. Fél kiló csak, és az ára is majd félár a HQ-hoz képest.
Hali. elkészült a LED mátrixom ... viszont kis gond van... hiányzik még a Max232 IC, ami szerintem csak akkor szükséges, ha PC-n keresztül, visszük be a PIC-be az adatot. És ha nem viszünk adatot, csak tápot kap, akkor kiír egy bizonyos szöveget. És szerintem ahhoz hogy kipróbálhassam az egészet, nem muszáj MAX232. Szerintetek?... a Másik nagy gond a PIC. első PIC-m. ajánlottak egy égetőt, és mondták hogy hogyan kell égetni, valami mégsem jött össze. Most nem tudom, hogy hol a gond... az égető, vagy mi.. Nade nem téma. A lényeg a mátrix
Nagyon jol nez ki. Hogy sikerult ilyen szepen elrendezni a LEDeket?
Huhh, ez brutál ! Szépen is van szerelve. Kiváncsi leszek rá ha már világít is.
Két kezemmel szó szerint. nem használtam semmi sablont stb. kézzel fúrt lyukak, meg stb
lidi: Már csak a PIC jóformán... nem tudok égetni SALáta: Köszi 348 LED (8x48) Hogy érted hogy hogyan forrasztottam? .. ami a munkát illeti... volt vele egy kicsi
Nagyon szép! Gratulálok hozzá, tetszik nagyon. mennyi led van benne? Én 400 at számoltam. Hogy forrasztottad a ledeket? Szépen van megcsinálva, gyári kinézete van, sok munka lehet benne. Hol használod majd ?
Gratulálok! Ehhez biztos, hogy sok türelem kellett!
Ahogy előttem is kérdezték, mire fogod használni?
Lényegében semmi hasznosra, csak rág vágytam már egy ilyenre, és hát mostanság nem építettem semmi érdekeset, hát itt van a Mátrix
Elején én is így voltam. Aztán késöbb rájöttem, hogy ezt azért nem tehetem meg . Ma már csak azt építem meg amire tényleg szükségem van, illetve ha maszekba kér valaki hasonlókat!
Amugy nagyon szép lett, gratulálok! üdv: Dávid
Nahát Kedves fórumtársam, ez aztán szép munka. Ez szép. Le a kalappal, igényes tetszetős szerelés, kivitelezés. További hasonlóan szép munkát kívánok!
Nagyon szép munka. Régebben én is szerettem volna ilyet csinálni, de sajnos nem értek ennyire a PIC programozáshoz.
Amúgy a programot te írtad hozzá, vagy ez egy kész project valahonnét? Esetleg cikk lesz belőle programokkal? Szerintem több embert is érdekelne, aki esetleg eddig nem mert ilyen projectbe belevágni.
Hali.. Én se értek a PIC-hez. A mátrix már kész, de a PIC-vwel még éppen msot is bajlódok, mert valamiért nem tudom beleégetni a programot, amit egyébként nem én írtam. A program, és a kapcsolási rajz megvolt. Én terveztem hozzá a nyákot, és én készítettem el. Leírás majd később írok róla ha érdekel, de nembiztos, hogy itt a HE-n.
Hello ez is csak 7.2V de akkora pakkot csinálnak amekkorát kérsz vagy beteszel egy step up konvertert és kész.
Hello
Persze hogy érdekel. Előbb utóbb csak lesz időm és nekiállnék megcsinálni. Kíváncsian várom.
Helló ! Konverter már van benne mert stab. 15 volt-ról megy a kereső. Köszönöm a segítségedet de már meg van az akksi 12 volt 1,2 amp. Tenyérben elfér.
Szép igényes munka. Csak így tovább. Gratulálok.
Szia jdani!
Nagyon szép lett! Ha teljesen kész lesz légyszives készíts róla képet!
Kezd véglegessé válni az új játékszerem.
(Előzmény) Mutatóba felrakok néhány képet. Amit tud (de még mindíg fejlesztem): - Pontos idő/dátum, RTC-vel és backuppal - 2 különböző hőmérsékletet mutat tized pontossággal - Beállítható egy be és egy kikapcsolási időpont - Beállítható 2-2 alsó és felső hőmérsékleti pont amivel a két szenzorhoz tartozó 1-1 kimenet aktivizálódik. (hiszterézises kimenet) - beépített piezó csipogó - Fetes kimenetek, amihez közvetlenül relé vagy SSR köthető - Másodpercenként felvillanó led. - Menürendszer a pontosidő, a riasztási ki és bekapcsolási időponthoz, T1 és T2 alsó és felső riasztási értékéhez. - Meg ami még majd eszembe jut...
Szép munka!
Gratulálok, nagyon szép munka, esetleg cikk lesz róla?
Bari
Ugye, mondhatom, Vic barátom, hogy a "szokásos Vicsys minőség és precizitás"? A találkozóra elhozod bemutatni?
HA lenne róla cikk, az engem is érdekelne!
Szükségem volt egy 24V DC feszültségű alaphelyzetben nyitott, kisméretű mágnesszelepre, max 4 bar levegőnyomásra. Elfogadható áron nem találtam, igy aztán elkészitettem sk.
Hello!
Az elgondolás nem rossz DE ennek a kezdő kérdésekben a helye. A modik nem fogják díjazni. Mex nagyon ötletes a szeleped. Teszek fel képeket az épülő robotomról a multkor is többeket érdekelt. A panel még mint a képeken látszik is nincs teljesen beültetve. A futóművet is lefestettem nagyjából enyit haladtam a multkori fényképezkedés óta.
Ami érdekel, ahhoz van türelmem, és ez a hobbi szépsége is egyben. Épitek a fiamnak egy készüléket, igaz nem határidőre, igy aztán sokmindent saját magam is megtudok oldani, nem kell vásárolni, és "kiélhetem" magam.
What kind of készülék lesz az ? (irigy mirigy után szabadon, avagy kérdezné a német ha tudna angolul)
Semmi különös....
Egy kis nyomástartály nyitható fedéllel (autokláv) 5L űrtartalommal egy mini kompresszorral,nyomásszabályzóval (szintén házilagos kivitelezésben), gyári kétutas mágnesszeleppel, biztonsági szeleppel,230/115V/24V -os trafóval, némi elektronikával. Az egész cucc szilikonminták nyomás alatti térhálósitása miatt kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |