Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Manapság akármiylen terméket megnézel, szerintem mindenhol rajta lesz, hogy mogyoró vagy diófélét tartalmazhat.
A legszebb mikor úgy írják, ha jól emlékszem, hogy a gép előzőleg kapcsolatba kerülhetett mogyoróval. (ezt persze angolul, szinte szó szerinti fordításban) ÉS szinte minden ilyen kis rágcsálnivalón rajta van. uli
Hát igen egy gyártósor ezer termék. Mint régen az oroszoknál, loptak de az alkatrészekből otthon ha autógyárba dolgoztak mindig csak tankot tudtak összerakni.
Szia!
Ez egy tipikus jogi formula. Így kerülik ki a pereskedéseket: nincs benne mogyoró, de lehet(mogyoró allergia).
Bemegy egy ember a boltba.
Ránéz a boltosra és hirtelen fülig ér a szájja: -Hát nem ismer meg? Mondja! Boltos: -Nem! Az ember leveszi a szemüvegét: -Még így se? -Nem! Megigazítja a haját: -Még így se? -Nem de most már árulja el ki is maga valójában! -Hát én vagyok a vevő! Két kutya sétál az utcán: -Te ez a ház nem Vágó Istváné? -De -Megjelöljük? Mi a jó egy szőke nő koponyájában? Az akusztika. Néhány "vicc" törölve - egy bizonyos szintet azért próbáljunk tartani, a rasszizmusnak pedig ajánlott az árnyékát is kerülni. -- kobold
Én is lementettem épp
Csak én a másikat
Szerintem csak játszottak egymással egyet a modik. BOCSI
Persze, ezeket én is tudom és ha megnézed a képet rá is van írva amit mondasz... de akkor is ellentmond egymásnak a két állítás .
Egyébként ma feltűnően sok figyelmeztetett van/volt.
Hidegfront van, kitudja vagy a modik vagy a fórumozók érzékenyebbek.
Hát lehet. Ma már 4 figyelmeztetettet láttam, plusz a 2 modit
Ne aggódjatok csak le lett tesztelve a némítás funkció.
Vagy esetleg valaki hiányolja a neve mellől a hópihét? Nálam lehet jelentkezni érte és most akciósan, ingyen van!
Én szeretem a telet
Még a némítást úgy sem próbáltam Csak nem egy heteset szeretnék
Nekem már volt. Elég feltűnő a név mellett
Idézet: „a rasszizmusnak pedig ajánlott az árnyékát is kerülni.” Ezt nem értem mert vicc könyvben volt :nemtudom: Ja és 399Ft-ot fizettem érte
Én már kétszer kaptam. Hogy figyelmeztetés vagy némítás volt, azt nem tudom már. Egyszer azért, mert ugyanazt a kérdést feltettem mindkét nyákos témában, , egyszer meg azért, mert nem használtam a válasz gombot.
Egy figyelmeztetés és egy némítás volt.
Köszi, hogy megnézted. A figyelmeztetésnél ugyanúgy lehet használni az oldalt, csak ott virít a piros háromszög?
Pontosan így van.
A neved mellé felkerül egy piros háromszög, valamint az ablak tetején a figyelmeztetett felhasználónál a figyelmeztetés szövege ki van írva egy szembántóan vörös sávban. Illetve a neve megjelenik az on-line tagok felsorolása ablakban, mint "Figyelmeztetettek".
Könyvben volt...
* Mint a mein kampf * Szerzői jog, óh!
Hmmm lemaradtam a törölt viccekről! Elküldenéd nekem magánban? Szeretnék egy jót röhögni, meg kíváncsi vagyok mitől pánikolt ennyire a modi
(persze mindenkinek az igazság fáj a legjobban )
"...mitől pánikolt ennyire a modi"
Na, pont ez az a stílus, ami itt nem jön be, és nem kedvelt! Éppen az ilyesmikért szokott a felhasználók neve mellett megjelenni egy kis, piros háromszög, olykor egy kis hópehellyel megtoldva!
Miért nem egy új témát nyitottál inkább? :banplz:
Viccnek szánta.
Tudom én is
1 Tudom, a modinak mindíg igaza van.
2 Ha netán nincs igaza, akkor automatikusan az 1-es pont lép életbe. Amúgy olvastad te is a vicceket? Szerintem nem volt olyan vészes.... Internetes viccoldalakon 1000x durvábbak is vannak, mégsem rasszistázik senki....
Ez nagyon tetszett!
A "dinamó mikrofon" megmozgatta a fantáziámat, de a "jack port" se semmi |
Bejelentkezés
Hirdetés |