Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „Amúgy olvastad te is a vicceket?” Olvastad a fórum szabályzatot? Hol látsz más oldalon ilyen szigorú színvonalbeli szabályokat? Főleg egy internetes vicc oldalon? Nemár. Nézd meg milyen parasztságokon tud mulatni egy ország. Nézd meg polgár jenőből valaki megél csengőhangokként. Ott tényleg nem szól senki a nyílt zsidózásért sem, meg egy cigány viccért sem. Vagy említhetnék még mást is, nem teszem. Viccnek is van határa, valószínűleg oka volt, amiért a moderátor törölte azt a részt. Bárki hallott már olyan viccet, ami jócskán 18+, mégsem való fórumra. Ez is egy védjegy.
Nos, azért volt ott a kérdés, (ha már te is idézted), mert kíváncsi voltam rá, hogy olvasta-e. Már ne is haragudj de Te ís úgy mondasz véleményt, hogy valószinüleg nem olvastad ezeket a vicceket (amik törölve lettek), legalábbis az írásodból úgy tünik. Miután én utólag elolvastam nekem nem tünt durvának, vagy olyannak ami miatt ennyire fel kellene hördülni.
Látatlanban én nem szoktam más véleményét "magamévá tenni" ha van lehetőségem saját véleményt alkotni, és egyszerüen kíváncsi voltam, hogy itt a moderátoroknál mi a szokás.... (és mondhatnék pár példát a való életből)
Csak hogy tisztán lássunk, ha már kitöröltem azokat a sorokat.
Nem tudom, minek ebből "ügyet" csinálni - nem járt érte figyelmeztetés, egyszerűen csak jeleztem, mi történt. Volt már ilyen, és lesz is még. Nem érdekel, mi van más netes (pláne vicc...) oldalakon - ez itt nem más netes oldal. Ha külföldre mész, az ottaniak szabályait kell betartani, itthon meg az itthoniakat. HE-n pedig a HE szabályait, irányelveit. Moderátori pánikról szó sem volt, amit láttál és ki nem mondva kifogásolsz, az intézkedés volt, abból is a szelídebb fajta. És aki még tovább lovagol a dolgon, kap egy nap némítást is - nem azért, mert mindig a moderátornak van igaza, hanem az off-olás miatt.
Nem rossz, nekem a kutyám kezd megtanulni beszélni, néha szakadunk a röhögéstől otthon, amikor megpróbál valamit elmagyarázni. Lehet, hogy az előző életére emlékszik?
Most aztán mindenkinek inába szállt a bátorsága, és nem mer hozzászólni
Úgy látom nem mindenkinek Így most hallgathatsz a hóba.
Az előítélet hol negatív hol pozitív. Következzék egy vicc amit az élet írt:
Egy villamoson/trolin/autóbuszon történt a fővárosban. Fiatal anyuka a gyerekével leült egy öreg nénivel szemben. A gyerek rugdosta a néni lábát, a néni próbált arrébb húzódni de csak rugdosta tovább. Nem szólt rá az anya. -Kedveském- szólt az idős asszony- szóljon már a kislányra ne rugdosson, most jövök a kórházból, csontritkulásom van még egy kis rúgástól is eltörhet a lábam. Az anya felkapta a vizet, ordítva mondta: -Azt csinál a gyerek amit akar, ráhagyok mindent, ha nem tetszik arrébb lehet ülni! Közben a busz őket nézte, egy agyontetovált rockker állt felettük, már mindenki látta készül a rokker valamire. Kivette a szájából a rágót és az anyuka hajába nyomta majd jól beledörzsölte, és ezt mondta: -Kiskoromban az anyukám nekem is mindent megengedett. Az anyuka a következő megállóban szó nélkül leszállt. A buszon tapsvihar kísérte a rokker tettét.
Ez jó volt Én is sokszor találkozok ilyennel, hogy a szülő nem képes rászólni a gyerekére.
-Mi az ami átlátszó és (jól) vezeti az áramot?
-Drótkerítés
Házi gyártmány :peace: :-Mit vezet a szőke nő a BKV-nál?
- ? - Áramot. Na viszlát!
Hmmm, szóval: nem eszik olyan forrón a kását, majdcsak lejár..
A kondenzátor kisütése: vegyünk egy teflonbevonatú edény, töltsünk bele egy kis olajat, és melegítsük fel jó forróra, majd a kiolvasztott kondenzátort a kisütés előtt forgassuk meg tojásban, lisztben.....
Töltött kondenzátor: a kibelezett kondenzátort megtisztítjuk majd a tölteléket óvatos mozdulatokkal....
Ez igen!
Ott lettem volna szívesen, élőben látni az ilyet...
- Rendőrbácsi, kérem, siessen, a nagyapám felakasztotta magát!
- Engem?
Én is, sajnos a helyet nem adják át az időseknek/betegeknek/terhes anyukáknak. Erre kellene valami frappánsat kitalálni, engem zavar.
A királyfi bejelentkezik a kínai császárhoz, hogy szeretné elvenni a
lányát. A császárnak az a feltétele, hogy a királyfi állja ki a három legszörnyűbb kínai kínzást. A királyfi beleegyezik. Elmegy aludni a számára előkészített szobába. Reggel egy kővel a hasán ébred, rajta felirat: "Első legszörnyűbb kínai kínzás: 50-kg-os kő a mellkason" A királyfi röhög egyet a primitív feladaton, könnyedén felkapja a követ, majd kidobja az ablakon. A zuhanó kő másik oldalán azonban meglát egy feliratot: "Második legszörnyűbb kínai kínzás: bal here a kőhöz kötve" A kő már túl messze van, hogy elkapja, ezért utánaugrik, ki az ablakon. Ekkor az ablak külső oldalán megpillantja a harmadik feliratot: "Harmadik legszörnyűbb kínai kínzás: jobb here az ágy lábához kötve"
De legalább gyorsolvasó a volt királyfi.
- Képzeld, tegnap majdnem elütött egy autó.
- Igen? Úristen! - Egy perc alatt lepergett előttem az egész életem. Annál a résznél akadtam csak el, hogy egyszer kölcsönkértél tőlem egy ezrest, de sehol se találtam azt a részt, amikor visszaadtad
Na, így kell visszakérni a kölcsönadott dolgokat!
Egy férfi és egy nő szerelmeskedik az ágyban, amikor meghallják, hogy megnyikordul a bejárati ajtó.
- Ó, gyorsan tűnj el, ez biztosan a férjem! - suttogja a nő. A férfi felugrik, felkapja a ruháit és már indulna az ablak felé, amikor megáll és így szól: - Hé, álljon meg a menet! ÉN vagyok a férjed!
Olcsó lebukás...
Gondolom falusi segéd volt!
Ez nagyon jó!!!
Modik! Mi történt az aktivitás "számlálóval"?
Tegnap még úgy emlékszem volt, de ma már nincs.
Van az! Belből is ott a deci.
Nyomás mértékegységnek ott a ktin, azaz kecsetejinch. Könnyű átváltani Hgmm-be. Engem inkább az zavar, ha van lm3 == légköbméter, akkor miért nincs évm3 == édesvízköbméter? És ha van fm == folyóméter, akkor miért nincs pm == patakméter? De ha a négyzetméter nm, akkor hogyan írják a nanométert? |
Bejelentkezés
Hirdetés |