Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hát erre nem tudok más kifejezést: durva lehetett
![]()
Én dolgoztam autókereskedésben, és ott a régebbi típusú autóknak az ajtó kárpitját magasnyomású mosóval mostuk (persze csak azokat amikben nincs semmi elektronika pl.: elektromos ablak vagy kp-i zár)
Két szőke nő beszélget:
- Képzeld tegnap vizsgám volt autóvezetésböl, és meghúztak. - Hogy-hogy??? - Bementem a körforgalomba, ki volt írva hogy 30. Hát én körbe is mentem 30-szor, mégis meghúztak. - Nem lehet hogy elszámoltad?!?!! Egy szőke és egy barna nő jelentkezik egy cégnél ugyanarra az álláshirdetésre. A cégvezetőtől kapnak egy-egy kérdőívet, hogy azt töltsék ki. Mindketten kitöltik, majd a leendő főnök értékeli a válaszaikat: - Mind a ketten azonos pontszámot értek el, és én úgy döntöttem, hogy önt választom - fordul a barna lányhoz. - Ezt nem értem! Biztos, hogy valamilyen előítélet miatt döntött így! - háborodik fel a szőke lány. - Nem hölgyem. Az utolsó kérdésre egyikük sem tudta a választ, de míg a másik hölgy azt írta: "Nem tudom", az ön papírján ez áll: "Én sem".
Idézet, Zoli barátom honlapján található fórumból, az ottani egyik nyelvész professzor hozzászólása.
Idézet: „helló. én nem az oldalt szidom csak aza fura hogy te is csak azér csinálod az oldalt hogy legyen akor fölösleges még nem írtam meg csúnyán ugy mond adig baszott mindenki válaszolni mer ha te is kicsit tudnál olvasni előtte is írtam és aszt hiszem 3 hét nem volt elég hogy válaszolj akor bujj el az oldaladal együtt nem azt kelett volna tenni hogy 3 után kell írni egy panaszt oszt arra már odafigyelsz külömben meg már meg oldottam a problémát nem kellet hozzá a segítséged és tőlled meg zolee elnézést kérek mer télleg fére értettem a dolgot azt hittem hogy te teted fel tőled bocsánatot kérek mégegyszer. De aki 3 hétig nem tud válaszolni csak ha már szidják akor az meg ne is segícsen mer biszt semmi hasznosat nem tud mondani. És mongyuk ha te is kicsit figyelmes lennél akor nem váratnál meg senkit ennyire hanem mongyuk 3 napon belül vissza írsz neki ha már ennyire neked is nagy a képed. Ja és hogy lázsd menyire nem vagyok ojan mint te köszönöm a kapcsolást szép és jó minőségű után építést sikerült csinálnom köszönöm. ” ![]()
Hú! Remélem ide nincs beregisztrálva az illető humanoid!
![]()
Van benne egy két jó részlet, de az egész nekem értelmetlen szóömlesztésnek, vagyis szóf*sásnak tűnik, aminek se eleje se vége, se írásjel, se semmi.
![]()
"Az" a zolee ugye nem én zolee vagyok?! :hide:
Az előbb kiforrasztottam egy kondit, utánna jöttem rá, hogy nem is azt akartam. Reflexszerűen lenyomtam a billentyűn a Ctrl+Z-t...
![]() ![]()
Szia, nem nem te vagy, L Zoli elektronikai oldaláról való.
Üdv.
EZ jó
![]() ![]() ![]()
Akkor szervezzünk bulit egy nagyáruház műszaki osztályán a TV-fal előtt...
![]()
Közben Nyestlét iszogatva.
![]()
SMD felépítésű. Maximum 1,5A. Uhh. Azért nem tudtam, hogy egy 0805-ös ellenállás el tud disszipálni több mint 1,8W-ot, mikor szerencsétlen 0,125W-os.
![]() Nagy kókler a srác. Jól átb*a az embereket. Azért én megnéznék egy 1,5A-es LM317-es áramgenerátort, amiben a soros szabályzó tag egy smd ellenállás.
Ezen én is gondolkodtam régen!
Aztán le is ba**am a csávót, és mint kiderült, nem egy darabból rakja össze, hanem amennyiből kell, akár 8-10db-ből is. De jelenleg az alul kérdezőre próbáltam rámutatni ![]()
Áramgenerátor... Gondoltam, hogy ilyesmit fog kérdezni!
![]() ![]() ![]() Idézet: „Szeretnék egy olyan barátnőt végre, akinek a neve nem .jpg-re végződik!” Tátva maradt a szád? Ja, hogy másképpen nem is fér be a fogad...
Fél 10-ig adok neki időt... Addigra bezárják...
Ez a dal annyira jó... Bővebben: Link
Discovery összeállítás:Bővebben: Link Ez is discovery-s: Bővebben: Link
Én is nagyon szeretem ezt a dalt.
![]() ![]() De ha már Discovery-nél tartunk akkor ez is nagyon vicces. ![]()
Tessék, tessék! Kihagyhatatlan ajánlat. Ez teljesen
![]()
Zizzencs a srác, Pláne aki megveszi. De ilyen szöveggel,
Idézet: „Eladó a képen látható hifi torony végfokhibásan!!! annyi a hibája amúgy semmi baja!!!2*120 wattos hangszórókat bír! tudom adni hozzá a saját hangszóróit annak akinek kell de a 3 utas hangszórókban a közepek nem mennek ismeretlen okokból de így is nagyot szolnak ! A mélyek nagyon erős membránnal rendelkeznek szinte lehetetlen kiütni!!! ” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |