Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   649 / 3608
(#) zenetom hozzászólása Aug 20, 2009 /

Hát persze hogy ilyenkor fáj a torkom, ha szombatra lebetegszek hát én nem tudom mit csinálok.
Kedden segitettem egy ól szerűségnek a padlásán pakolni zsákokba morzsolt kukoricát és rettentően poros volt a környezet ugye, valószínűleg le ragadt a torkomon és ki készítette a torkomat ezáltal könnyebben bejutnak a kórokozók. Na most mitévő legyek hogy megelőzzem a bajt?
(#) Frankye válasza Gafly hozzászólására (») Aug 20, 2009 /

Igen, tudom. Utána megy oda is... 3 napig itthon se lesz. (Végre, egy kis nyugalom... )
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 20, 2009 /

Túl vagyok a gőzölésen, most meg iszom
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 20, 2009 /

Nem lehet, hogy a pakolás közbeni "védőital" volt túl hideg, és attól fájdult meg a torkod?
(#) zenetom válasza Action2K hozzászólására (») Aug 20, 2009 /

Én nem tudom már mivan de egyre rosszabb
(#) bazsoo válasza zenetom hozzászólására (») Aug 20, 2009 /

Egyél mentolos mebucaint. Nekem az mindíg bejön
(#) titi hozzászólása Aug 20, 2009 /

De nagy a pangás...
Mindenki a szabadban van?
(#) zenetom válasza bazsoo hozzászólására (») Aug 20, 2009 /

Sajnos elfogyott a Strepsils, azt szoktam ilyenkor eszegetni, most voltam havernál, neki is csak 2 db van, nembaj estére pont elég lesz
Meg még megiszok egy jó forró teát, aztán megyek zenélni....
Apropó zenélés. Szerintetek ez jó: Bővebben: Link ?
(#) bazsoo válasza zenetom hozzászólására (») Aug 20, 2009 /

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /usr/home/zaj/www-checkout/include_dodo/database/mysql/class_database.inc.php on line 86
MySQL: Sikertlelen kapcsolódás az adatbázis szerverhez.

Eddig igen
Amúgy nekem a strepsils semmit nem szokott használni.
(#) m.joco hozzászólása Aug 20, 2009 /

Hello
Vannak itt olyanok, akik most mennek elsőbe Győrbe Széchenyi Egyetemre villamosmérnökire?
Üdv.
(#) _ampervadasz_ válasza Rober_4 hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Jóreggelt mindenkinek, így délfele.

remélem nem lőttem nagyon mellé
idézek.: Azért is érdemes lenne a sarkadra állnod, mert akkor nem kerülnél olyan helyzetbe, hogy el keljen költöznöd otthonról, hiszen megálltad a helyed, anyagilag is önállóbb lettél, s otthon is csak felnézhetnek rád.
Csak ezt, de ezt úgy 50% -ban. Nem a munkanélküliség miatt költözöm el otthonról, igaz ez is közbejátszik. Egyenlőre a kifizetésem akadályozza meg az elköltözés lehetőségét. Ha pénzem lenne, már nem Komáromból jönnék fel ide a HE-ra. REmélem értetted.

Van egy rendszerhibám, ami minden számítógépem működését alaposan megnehezíti.
Amikor egy Flash tartalmú oldalt nyitok meg, akkor nemmindig, vagy egyáltalán nemtudom behozni rendesen az oldalt. Ez még nem is lenne akkora probléma, de amikor egy letöltésvezérlőt használok, akkor minden egyes letöltésnél előjön ez a hibaüzenet. Nagyon idgeseítő, mert így a letöltésvezérlő szinte értelmét veszti.
(#) bazsoo válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Tudok ajánlani 1 nagyon jó böngészőt
Ap*le Safari. Van XP-s rendszerekre is. Mac-re meg sokmásra. Gyors, egyszerű, praktikus. Én ezt használom
(#) _ampervadasz_ válasza bazsoo hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Egy a probléma, hogy a letöltésvezrlők az IE magját használják. A probléma meg ott keletkezik sajnos. Továbbá rájöttem, hogy a Free$mail ezért tud csak véletlenszerűen megjeleníteni email üzeneteket.
(#) radocziandras válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Idézet:
„Az oldal bizonyos funkciói csak FIREFOX böngészővel érhetőek el!
NE HASZNÁLJ Internet Explorert! ->árt az egészségnek!”
Egy oldalon olvastam és egyetértek.
(#) mammut válasza radocziandras hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Meghát az IE titkosítási kulcsai elég instabilak.
Na meg nem is beszélve arról, hogy mindenki Firefox-ra és Opera-ra optimalizálja az oldala forráskódját.

Jut eszembe , más is észrevette már, hogy a profilból hiányzik az aktivitás jelző?
(#) bazsoo válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Hát most nem jut eszembe annak a letöltésvezérlőnek a neve. De volt 1 olyan hogy belehetett állítani melyik böngészőt használja. Firefoxot pl. És ha firefoxban rámentél 1 letöltés linkre akk feldobta a letöltésvezérlőt. Meg a Safarinak is van saját letöltésvezérlője.
(#) _ampervadasz_ válasza mammut hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Idézet:
„nem is beszélve arról, hogy mindenki Firefox-ra és Opera-ra optimalizálja az oldala forráskódját.”

Evvel azért vitába tudnék szállni. átlagosan 50% többen böngésznek az IE -vel mint a Fire -val. Nagy felelőtlenség lenne, ha csak Fire -ra lenne optimalizálva. Nállam tökéletesen működik az IE, ez a hiba csak mostanában jött össze, és amúgy rendszer újratelepítés előtt vagyok.
(#) kobold válasza mammut hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Idézet:
„Meghát az IE titkosítási kulcsai elég instabilak”

De időnként meglepetést is tud okozni: link
(#) mammut válasza kobold hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Na nem baj. internet böngésző fikázás ide/oda, az explorert többen használók oka, mivel legtöbb közös internet elérési ponton Windows van és azon is csak IE, nekem viszont valamiért gyorsabban megy a "netes róka".
(#) zenetom hozzászólása Aug 21, 2009 /

Valakinek bejön egyáltalán ez az oldal: Bővebben: Link ?
Akinek bejön az megmondaná hogy megéri-e ezt megvennem?
(#) mammut válasza zenetom hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Nekem nem jön be, de megjelenik a böngészőn ..
Jó az ára, és frekvencia átvitele is, jó hangos, előnyös, hogy kifordíthatók a kagylók! Egy Sony biztos veri, de szerintem home célokra jó ez is!
(#) _ampervadasz_ válasza kobold hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

A kémproramok és társai mind hatástalanok, ha minden féle, mentés, például ürlakitöltési mezők, kerseési tippek, előzmények, stb. tilva vannak. Annyi hátránnyal jár, hogy minden adatot ki kell tölteni, ha bárhová bejelentkezel, vagy vásárolsz stb.

Azért jó, ha olyan vírusírtód is van, aminek a magjába intengrálták a böngésző folyamat monitorozást / védelmet, és a tűzfalat is.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

A műszaki adatok alapján, pöpec lessz a hangzása.
(#) zenetom válasza mammut hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Igazándiból discoba kéne... Ez lenne életem első fülese (ha leszámítjuk ezt a Genius fülest ami a PC-hez van )
(#) mammut válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Na ezekről meg annyit hogy 4 éve jelentkezek be itthonról a netbankomra az OTP-be, több száz általam használt oldal felhasználónevet és jelszót kér tőlem és még sosem volt semmilyen hackerkedés a loginjaimmal, vagy accountjaimmal.....

Lehet hogy ezt kár volt elmondanod!
(#) mammut válasza zenetom hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

Ott bent a kereskedésben nem lehet kipróbálni, mert szerintem mindenkinek meg van a maga fülese.
Én pl szeretem hallani a teljes hangspektrumot egy fülesben.
(#) zenetom válasza mammut hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

De akkor megéri megvenni? Ennél olcsóbbat nem nagyon találni... Én attól félek hogy halk lesz :hide:

Ezen fogod hallani.

Érvek:
-Ott van a Frekvencia átvitel: 14-24000
-A második a az aranyozott jack, és valószínű a vezeték sem lehet rossz. Szóval inkább azon ondolkodj, hogy milyen minőségű jelforrásról hallgatod.
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 21, 2009 /

A jelforrással nem lehet gond szerintem, Pio CDJ1000MK3-as lejátszók meg Pio DJM600-as keverő...
Következő: »»   649 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem