Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Egyetlen kényelmetlenséget vettem észre:
Épp csomagolásra vár egy megrendelésem. Minden alkatrészt úgy válogattam össze, hogy legyen raktáron, hogy ne kelljen várni rá. 9 hozzászólással előbb lett elmagyarázva, hogyan is működik a külföldi raktár, meg raktárösszesítés, stb. Na most egyetlen alkatrész van még, amiből 80db van raktáron, mégis csomagolásra vár. Immáron 2 napja Ezek szerint ti garantáljátok, hogy van valahol nektek 80db ilyen termék valahol, de lehet hogy csak napok múlva lesz magyarországon... Nem lehetne egy ilyen megjelölés a terméknél, hogy gyors vagy lassú lenne e a kiszállítás? Esetleg egy olyan lehetőség, hogy ha valami nem csomagolható 24 órán belül, akkor kihagyjátok, vagy értesítés, hogy "nincs, kihagyjuk?" Nem egyszerű, de lehet hogy sikere lenne! És köszönet az eddigi sok sikeres csomagküldésért!
Szia!
Ami azt illeti, a számból vetted ki a szót! Egy ilyesmi visszajelzésnek én is örülnék, mégis mennyi időre lehet számítani, mire kiküldik... Nem tudtam, hogy külföldi raktárkészlet is bele van számolva a rendszerbe, csodálkoztam is, miért vár ennyit a csomagolás, mikor több ezer darab van raktáron. Mondjuk ennek már lassan két hete. A másik dolog, amit az előző oldalon linkeltem NYÁK-trafó. Jó lenne pontosan tudni, lesz-e valamikor, ha igen, akkor mikor. Mert ha még azt is megvárom, mire beszerzitek, addig nem haladok azzal, amihez kellene a csomag fennmaradó része. Hülyén jön ki a dolog, mert már írtam egyszer a csapatnak, hogy postázási címet váltok, most meg majd írhatok azért, mert személyesen is át tudom venni, mivel visszamegyek Pestre, a cuccot meg amúgy is csak ott fogom tudni csinálni...
TÖRÖLT HOZZÁSZÓLÁS: Meg mondtam, hogy rendelésekkel kapcsolatos infókra ott a HEStore.hu levélcíme. EZ MÉG MINDIG A HESTORE FEJLESZTÉSI ÖTLETEK! Nem vicceltem, az azonnali kitiltásokat illetően. Senkit nem érdekel, hogy a rendelésedből mi hiányzik, mi nincs kicsomagolva és mi mennyi idő. -- Topi
mint utólag megtudtam egy jó darabig nem lesz 1x18V-os trafó. De mivel a 2x9V os tökéletesen ekvivalens a másikkal (egy kis lábátkötés és kész).
Egyébként jellemző hogy kihalnak termékek, termékcsaládok. (ilyenek pl az egy-áramkörös trafók)
Köszönöm, közben rendeződtek a dolgok! (Esetleg az e-mailt is tőled kaptam? )
Nem tőlem, azt pont egy kollégámtól de mindketten foglalkozunk a levelezéssel, csak mikor ki ér rá jobban az válaszol.
Az mit jelent ebben az esetben, hogy záró?, hogy on-off kapcsoló?
Azt, hogy alapállapotban nem vezeti az áramot.
Záró kapcsoló mert ha megnyomod akkor zárja az áramkört (nyitó= akkor nyitja)
Igen, egyúttal on-off kapcsoló ill. egész pontosan (on)-off kapcsoló mert egy stabil állapota van az off (alaphelyzetben nyitva) és egy instabil állapota az on (benyomva zárja az ák-t). Ez utóbbit (az instabil állapotot) jellemzően ()-el jelölik. Remélem nem magyaráztam túl Csak azért írtam bővebben hogy tisztában legyen mindenki a szokásos terminológiával.
Üdv!
A jövőben nem lehetséges, hogy lesz mágneszár kapható a HEStore-n?
Ja bocsi akkor nem szóltam. ( A reed relé mágnes hatására zár )
Sziasztok!
Szeretném kérdezni hogy Optotriakokat forgalmaztok-e? Vagy csak én keresem rossz helyen? Üdv., Ákos.
Pontosan ilyenre gondoltam!
Üdv Dávid!
Apró elírás: Darlington
Egyik kijelző sem tud gyárilag ékezetes karaktereket, viszont a CGRAMba olyan karaktereket csinálsz amilyent szeretnél.
Üdv!
Hali!
Tervezitek valamikor Low-ESR elektrolit kondik forgalmazását? Engem elsősorban 1000uf 50V-os érdekelne. üdv
Sajnos komplett mágneszárat nem találtam, csak alkatrészt hozzá: a behúzó/ rögzítő mágnest.
Az is megfelel?
bocsi mi az elírás ott? én nem találtam semmit, de biztos az én figyelmemet kerülte el valami. Köszi a segítséget
Igen ha a beszállítónknál 1. lesz ilyen, 2. elérhető normális áron adja.
Egyébként találtam SMD low ESR kondikat 470µF/6,3V 400db-ot összeforrasztva már lehetne egy 1000µF/63V-os
Most már igen. Itt található az első példány. Ha van másra is igény írjatok légyszives.
Topi!
Most állítottam össze egy rendelést, és volna egy észrevételem. Nem lehetne az ellenállásoknál külön könyvtárba tenni az alkatrészeket méretük szerint? (pl:RM2, RM4, stb.) Mert így nagyon figyelni kell, hogy jót választ-e az ember. Továbbá kérdezném, hogy nem tudtok-e beszerezni 0,47 ohm -os ellenállást (RM2), illetve 170 vagy 180 uH -s radiális induktivitást? Ezen kívül mindent találtam, amire jelenleg szükségem van.
Ha már az ellenállásoknál tartunk, akkor lehetne-e felrakni arról valami adatlapot, hogy a 0,4 és 0,6W-os fémréteg ellenállások fizikailag mekkorák?
Ezzel kapcsolatban már volt kérdés, és válasz is rá itt.
Egyébként ez válasz titi első kérdésére is: ha teljesítmény alapján szűrsz akkor egyúttal a méretet is szűröd.
A múltkor én is megnéztem, és a darlington szóból hiányzott az L betű, ez volt a probléma, de azóta már akkor valaki valószínűleg javította.
ok, köszi a segítséget! valószínüleg valaki gyorsabb volt mint én
Csak nem ICD2 klón készül? Azokba is pont ilyesmi értékű alkatrészek kellettek anno
|
Bejelentkezés
Hirdetés |