Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   13 / 172
(#) Sir-Nyeteg hozzászólása Aug 25, 2009 /

Egyetlen kényelmetlenséget vettem észre:
Épp csomagolásra vár egy megrendelésem.
Minden alkatrészt úgy válogattam össze, hogy legyen raktáron, hogy ne kelljen várni rá.
9 hozzászólással előbb lett elmagyarázva, hogyan is működik a külföldi raktár, meg raktárösszesítés, stb.
Na most egyetlen alkatrész van még, amiből 80db van raktáron, mégis csomagolásra vár. Immáron 2 napja
Ezek szerint ti garantáljátok, hogy van valahol nektek 80db ilyen termék valahol, de lehet hogy csak napok múlva lesz magyarországon...
Nem lehetne egy ilyen megjelölés a terméknél, hogy gyors vagy lassú lenne e a kiszállítás?
Esetleg egy olyan lehetőség, hogy ha valami nem csomagolható 24 órán belül, akkor kihagyjátok, vagy értesítés, hogy "nincs, kihagyjuk?"
Nem egyszerű, de lehet hogy sikere lenne!
És köszönet az eddigi sok sikeres csomagküldésért!
(#) zolee1209 válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

Szia!
Ami azt illeti, a számból vetted ki a szót! Egy ilyesmi visszajelzésnek én is örülnék, mégis mennyi időre lehet számítani, mire kiküldik... Nem tudtam, hogy külföldi raktárkészlet is bele van számolva a rendszerbe, csodálkoztam is, miért vár ennyit a csomagolás, mikor több ezer darab van raktáron. Mondjuk ennek már lassan két hete.

A másik dolog, amit az előző oldalon linkeltem NYÁK-trafó.
Jó lenne pontosan tudni, lesz-e valamikor, ha igen, akkor mikor. Mert ha még azt is megvárom, mire beszerzitek, addig nem haladok azzal, amihez kellene a csomag fennmaradó része.
Hülyén jön ki a dolog, mert már írtam egyszer a csapatnak, hogy postázási címet váltok, most meg majd írhatok azért, mert személyesen is át tudom venni, mivel visszamegyek Pestre, a cuccot meg amúgy is csak ott fogom tudni csinálni...
(#) mammut válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Aug 25, 2009 /

TÖRÖLT HOZZÁSZÓLÁS:

Meg mondtam, hogy rendelésekkel kapcsolatos infókra ott a HEStore.hu levélcíme. EZ MÉG MINDIG A HESTORE FEJLESZTÉSI ÖTLETEK!

Nem vicceltem, az azonnali kitiltásokat illetően.

Senkit nem érdekel, hogy a rendelésedből mi hiányzik, mi nincs kicsomagolva és mi mennyi idő.

-- Topi
(#) leonart válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 27, 2009 / 4

mint utólag megtudtam egy jó darabig nem lesz 1x18V-os trafó. De mivel a 2x9V os tökéletesen ekvivalens a másikkal (egy kis lábátkötés és kész).
Egyébként jellemző hogy kihalnak termékek, termékcsaládok. (ilyenek pl az egy-áramkörös trafók)
(#) zolee1209 válasza leonart hozzászólására (») Aug 27, 2009 /

Köszönöm, közben rendeződtek a dolgok! (Esetleg az e-mailt is tőled kaptam? )
(#) leonart válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 27, 2009 / 4

Nem tőlem, azt pont egy kollégámtól de mindketten foglalkozunk a levelezéssel, csak mikor ki ér rá jobban az válaszol.
(#) slave557 hozzászólása Aug 27, 2009 /

Az mit jelent ebben az esetben, hogy záró?, hogy on-off kapcsoló?
(#) potyo válasza slave557 hozzászólására (») Aug 27, 2009 /

Azt, hogy alapállapotban nem vezeti az áramot.
(#) aderka hozzászólása Aug 28, 2009 /

Üdv!
Ehhez a minifúrógéphez, jó ez az álvány?

üdv: Dávid
(#) leonart válasza aderka hozzászólására (») Aug 28, 2009 / 4

Igen.
(#) leonart válasza slave557 hozzászólására (») Aug 28, 2009 / 4

Záró kapcsoló mert ha megnyomod akkor zárja az áramkört (nyitó= akkor nyitja)
Igen, egyúttal on-off kapcsoló ill. egész pontosan (on)-off kapcsoló mert egy stabil állapota van az off (alaphelyzetben nyitva) és egy instabil állapota az on (benyomva zárja az ák-t).
Ez utóbbit (az instabil állapotot) jellemzően ()-el jelölik.
Remélem nem magyaráztam túl
Csak azért írtam bővebben hogy tisztában legyen mindenki a szokásos terminológiával.
(#) aderka hozzászólása Aug 28, 2009 /

Üdv!
A jövőben nem lehetséges, hogy lesz mágneszár kapható a HEStore-n?
(#) Frodo94 válasza aderka hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Üdv!
Ha mágnes zár alatt reed-relét értesz, az már most is kapható.
Bővebben: Link
(#) Frodo94 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Ja bocsi akkor nem szóltam. ( A reed relé mágnes hatására zár )
(#) VrGakos hozzászólása Aug 29, 2009 /

Sziasztok!

Szeretném kérdezni hogy Optotriakokat forgalmaztok-e? Vagy csak én keresem rossz helyen?

Üdv., Ákos.
(#) aderka válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 30, 2009 /

Pontosan ilyenre gondoltam!
Üdv Dávid!
(#) lidi hozzászólása Aug 30, 2009 /

Apró elírás: Darlington
(#) aderka hozzászólása Aug 31, 2009 /

Ez az LCD kijelző tud ékezetes betűket?

Előre is kösz: Dávid
(#) levii válasza aderka hozzászólására (») Aug 31, 2009 /

Egyik kijelző sem tud gyárilag ékezetes karaktereket, viszont a CGRAMba olyan karaktereket csinálsz amilyent szeretnél.

Üdv!
(#) sprofan hozzászólása Szept 2, 2009 /

Hali!
Tervezitek valamikor Low-ESR elektrolit kondik forgalmazását?
Engem elsősorban 1000uf 50V-os érdekelne.
üdv
(#) leonart válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 3, 2009 / 4

Sajnos komplett mágneszárat nem találtam, csak alkatrészt hozzá: a behúzó/ rögzítő mágnest.
Az is megfelel?
(#) leonart válasza lidi hozzászólására (») Szept 3, 2009 / 4

bocsi mi az elírás ott? én nem találtam semmit, de biztos az én figyelmemet kerülte el valami. Köszi a segítséget
(#) leonart válasza sprofan hozzászólására (») Szept 3, 2009 / 4

Igen ha a beszállítónknál 1. lesz ilyen, 2. elérhető normális áron adja.
Egyébként találtam SMD low ESR kondikat 470µF/6,3V
400db-ot összeforrasztva már lehetne egy 1000µF/63V-os
(#) leonart válasza VrGakos hozzászólására (») Szept 3, 2009 / 4

Most már igen. Itt található az első példány. Ha van másra is igény írjatok légyszives.
(#) titi hozzászólása Szept 3, 2009 /

Topi!

Most állítottam össze egy rendelést, és volna egy észrevételem.
Nem lehetne az ellenállásoknál külön könyvtárba tenni az alkatrészeket méretük szerint? (pl:RM2, RM4, stb.)
Mert így nagyon figyelni kell, hogy jót választ-e az ember.

Továbbá kérdezném, hogy nem tudtok-e beszerezni 0,47 ohm -os ellenállást (RM2), illetve 170 vagy 180 uH -s radiális induktivitást?
Ezen kívül mindent találtam, amire jelenleg szükségem van.
(#) potyo hozzászólása Szept 3, 2009 /

Ha már az ellenállásoknál tartunk, akkor lehetne-e felrakni arról valami adatlapot, hogy a 0,4 és 0,6W-os fémréteg ellenállások fizikailag mekkorák?
(#) leonart válasza potyo hozzászólására (») Szept 3, 2009 / 4

Ezzel kapcsolatban már volt kérdés, és válasz is rá itt.
Egyébként ez válasz titi első kérdésére is: ha teljesítmény alapján szűrsz akkor egyúttal a méretet is szűröd.
(#) Norberto válasza leonart hozzászólására (») Szept 3, 2009 /

A múltkor én is megnéztem, és a darlington szóból hiányzott az L betű, ez volt a probléma, de azóta már akkor valaki valószínűleg javította.
(#) leonart válasza Norberto hozzászólására (») Szept 3, 2009 / 4

ok, köszi a segítséget! valószínüleg valaki gyorsabb volt mint én
(#) Norberto válasza titi hozzászólására (») Szept 3, 2009 /

Csak nem ICD2 klón készül? Azokba is pont ilyesmi értékű alkatrészek kellettek anno
Következő: »»   13 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem