Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   21 / 978
(#) nyulbul válasza Stefan hozzászólására (») Nov 5, 2006 /

Idézet:
„primitívség felsőfokon”

Azért maradjunk abban hogy a Mónika sem piskóta

:boxer::zavart2:
(#) Norberto válasza Balázs hozzászólására (») Nov 5, 2006 /

Asszed a lektor ért hozzá?

Az összes TV-nél McDonalds'ba való eladó dolgozik...az összes pozícióban...asszed, a lektor ott TUD is valamit a szakmájából?

Az is csak azért van, hogy ott legyen...
(#) Balázs válasza Norberto hozzászólására (») Nov 5, 2006 /

Jah... Van benne valami...
(#) Frankye válasza Balázs hozzászólására (») Nov 5, 2006 /

"Halk csengőhang"-hoz:
Annyira igyekeztek, hogy figyelemfelkeltő, hogy vonzó legyen, hogy még arra se figyeltek, hogy vagy 17000H-et, vagy 17kHz-et írjanak... Így aztán a 17kHz-ből szépen 17000kHz (17MHz)...
Ennyit az "értelmes" reklám-szakemberek némelyikéről...
(Mondjuk, persze, léteznek jó reklám-szakemberek is, szerencsére! Le a kalappal előttük!)
(#) Balázs válasza Frankye hozzászólására (») Nov 5, 2006 /

Igen, ezt mondtam én is, hogy valszeg a kettő keverékéből hozták ezt össze. Na, ez eddig rendben is van, de én speciel mindent háromszor átnézek, mielőtt kiadom a kezemből, még ha az csak egy bevásárlólista is... Ez meg egy országos szintű reklám! Bosszantó...
(#) Frankye válasza Balázs hozzászólására (») Nov 5, 2006 /

Idézet:
„Ez meg egy országos szintű reklám! Bosszantó...”

Így igaz!
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Nov 5, 2006 /

Ismeritek a latin mondást:
"Panem et circenses!" (Kenyeret és cirkuszt!)...
(#) isamisa válasza Frankye hozzászólására (») Nov 10, 2006 /

Hi
Azt hiszem ez kivétel nélkül tetszeni fog mindenkinek

Ultrakirály szerintem, ilyet akarok én is! De vajon mennyi lehet

elektro akusztikus hangszer

És három videó:
Vidi1
Vidi2
vidi3

Isa
(#) Norberto válasza isamisa hozzászólására (») Nov 10, 2006 /

Ez nekem már túl sok...én ennyire nem akarok high-end giga-mega-szuper űrkalózos világban élni
(#) Frankye válasza isamisa hozzászólására (») Nov 11, 2006 /

Ez Qva jó!!!!!

Ki az a pihentagyú, aki ilyesmire ráér, és nem csak hogy kitalálja, de meg is valósítja!!!!

A legjobba kocka, amit forgat az egyik videoban, és ahogy a 6 oldalból más és más van az asztalon, más hangokat ad...

De az is tetszett, hogy ahogy elvette (elvették) az asztalról a tárgyakat, egy pár mp-ig ottmaradt a helyük! Ennyi volt az érzékelés-végrehajtás-projektor tehetetlenségi ideje... (Érdekes módon a mozgásokat, új tárgyakat gyakorlatilag azonnal "vette" a kütyü...) :yes:
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Nov 11, 2006 /

EGy órája történt. Lili nevü babánk /3honapos/ mélyen alszik pedig már elő vagyunk készülve a fürdéshez. A keresztmama elkezdi ébresztgetni nem sok sikerrel mert hát kinek van szive ilyen "galád"dolgot elkövetni a baba ellen. Mint tudjuk ébredés után kell egy kis idő mig mindenki nagához tér.
Keresztmama kérdése:--Te drága...mikor térsz már magadhoz???
Az asszony megszólal:-- várjál még most bútol
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Nov 11, 2006 /

Ez nagyon LOL!!!!
(#) Balázs válasza Frankye hozzászólására (») Nov 12, 2006 /

Ez se rossz! Kékhalál képernyővédő a MicroSoft honlapjáról! Újraindítást is szimulál! Nyugodtan próbáljátok ki, nem kell telepíteni, csak egy .scr fájl van benne!

[link=http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Miscellaneous/BlueScreen.mspx]http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Miscellaneous/BlueScreen.mspx[/link]
(#) Frankye válasza Balázs hozzászólására (») Nov 12, 2006 /

Agyatlanok...
(#) Termi válasza Frankye hozzászólására (») Nov 13, 2006 /

Pihenés képpen motorozzunk egy kicsit.:wink:

Levélben kaptam.

Szerintem:
(#) isamisa válasza Termi hozzászólására (») Nov 13, 2006 /

Hát ez nagyon cool!
(#) nyulbul hozzászólása Nov 13, 2006 / 1

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem..

Nekem elég későn esett le:yes:
(#) pbalazs válasza nyulbul hozzászólására (») Nov 13, 2006 /

Ez nagyon teccik :yes:
(#) Master_of_the_web hozzászólása Nov 14, 2006 /

[link=http://debri.ru/temp/n/061107-121859-big.jpg]http://debri.ru/temp/n/061107-121859-big.jpg[/link]
(#) MaSTeRFoXX válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Nov 14, 2006 /

ez fáááájjjj
(#) Balázs válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Nov 15, 2006 /

Aranyos!
(#) andrewforest válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Nov 15, 2006 /

Naggyon jó!!!! :nevetes1:
(#) huba válasza andrewforest hozzászólására (») Nov 15, 2006 /

eggy rossz vicc

ke.mpeg

(#) szabi83 válasza huba hozzászólására (») Nov 15, 2006 /

kész átverés
(#) zaik válasza huba hozzászólására (») Nov 15, 2006 /

hát.. azt hiszem, ezzel a reakcióidővel a barátja éles szituációban elhalálozott volna.

persze az más kérdés, hogy egyikőnk másikőnk hogyan reagál (köztük én is), lehet, hogy még így sem. ne adja ég..
(#) hzsolt77 válasza zaik hozzászólására (») Nov 16, 2006 /

sziasztok!
csatolok egy képet.......aranyos....
(#) Balázs válasza hzsolt77 hozzászólására (») Nov 16, 2006 /

Kama Sutra diszkrét elemekből... Nagyon eredeti!
(#) lgyk hozzászólása Nov 21, 2006 /

Saját:

Egy LED nagyon strapabíró alkatrész. Akár a kiégéséig elviseli a 2A-t. Sőt, még utána is... :yes:

Havernak meséltem, hogy milyen dióda kellene, elhangzott az "alacsony nyitófesz" kifejezés is. Ezután elég bambán nézett, majd megkérdezte: mi az az alacsonyító fesz?
(#) Stefan válasza lgyk hozzászólására (») Nov 26, 2006 /

(#) M63-002 hozzászólása Nov 27, 2006 /

Ha már vicces története, kicsit vasúti, kicsit elektronika:
Egy vasúti motorműhelyben dolgoztam. (mozdonyzserelő-csarnok)
Van a V43-as sorozatú villanymozdonyoknak tetőkijárati ajtaja, kimentem, mert dolgom volt a tetőn (áramszedők megzsírozása). És amikor ez ember kimászik, a mozdony primer levezetőjének vastag drótkötele csak úgy adja magát, hogy az ember belemarkoljon, és felsegítse magát a tetőre. Namost, a mozdony előtte nem lett leföldelve, még maradt a transzformátorban a 25 kV-ból oylan 10-15... Én ugye erről nem tudtam. Meg is markoltam tisztességesen a drótkötelet. Kb 0,8 másodpercig tartott, de addig mindenből 10-et láttam. És a másik munkás, aki kiment volna, csak kiabál, hogy b*mmeg menny má'!. Én meg nagynehezen összeszedtem a gondolataimat, és motyogtam neki annyit, hogy ha nem lesz leföldelve a mozdony, mire felmegyek, akkor balhé lesz. Utána kicsit szédültem, így leültem a transzformátorszellőzőre picit pihenni. Minimális áram járt át, az tény, de az a 10-15 kV... Az kicsit sok volt.
Mire arra került a sor, hogy le kéne mennem, akkor már egész jó éreztem magam. Szidtam azokat, akik nem földeltek, és röhögtem egy jót az eseményeken.
Hát így esett meg velem hogy a villany szikrája (elég rendesen ) megihletett...
Következő: »»   21 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem