Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „primitívség felsőfokon” Azért maradjunk abban hogy a Mónika sem piskóta :boxer::zavart2:
Asszed a lektor ért hozzá?
Az összes TV-nél McDonalds'ba való eladó dolgozik...az összes pozícióban...asszed, a lektor ott TUD is valamit a szakmájából? Az is csak azért van, hogy ott legyen...
"Halk csengőhang"-hoz:
Annyira igyekeztek, hogy figyelemfelkeltő, hogy vonzó legyen, hogy még arra se figyeltek, hogy vagy 17000H-et, vagy 17kHz-et írjanak... Így aztán a 17kHz-ből szépen 17000kHz (17MHz)... Ennyit az "értelmes" reklám-szakemberek némelyikéről... (Mondjuk, persze, léteznek jó reklám-szakemberek is, szerencsére! Le a kalappal előttük!)
Igen, ezt mondtam én is, hogy valszeg a kettő keverékéből hozták ezt össze. Na, ez eddig rendben is van, de én speciel mindent háromszor átnézek, mielőtt kiadom a kezemből, még ha az csak egy bevásárlólista is... Ez meg egy országos szintű reklám! Bosszantó...
Idézet: „Ez meg egy országos szintű reklám! Bosszantó...” Így igaz!
Ismeritek a latin mondást:
"Panem et circenses!" (Kenyeret és cirkuszt!)...
Hi
Azt hiszem ez kivétel nélkül tetszeni fog mindenkinek Ultrakirály szerintem, ilyet akarok én is! De vajon mennyi lehet elektro akusztikus hangszer És három videó: Vidi1 Vidi2 vidi3 Isa
Ez nekem már túl sok...én ennyire nem akarok high-end giga-mega-szuper űrkalózos világban élni
Ez Qva jó!!!!!
Ki az a pihentagyú, aki ilyesmire ráér, és nem csak hogy kitalálja, de meg is valósítja!!!! A legjobba kocka, amit forgat az egyik videoban, és ahogy a 6 oldalból más és más van az asztalon, más hangokat ad... De az is tetszett, hogy ahogy elvette (elvették) az asztalról a tárgyakat, egy pár mp-ig ottmaradt a helyük! Ennyi volt az érzékelés-végrehajtás-projektor tehetetlenségi ideje... (Érdekes módon a mozgásokat, új tárgyakat gyakorlatilag azonnal "vette" a kütyü...) :yes:
EGy órája történt. Lili nevü babánk /3honapos/ mélyen alszik pedig már elő vagyunk készülve a fürdéshez. A keresztmama elkezdi ébresztgetni nem sok sikerrel mert hát kinek van szive ilyen "galád"dolgot elkövetni a baba ellen. Mint tudjuk ébredés után kell egy kis idő mig mindenki nagához tér.
Keresztmama kérdése:--Te drága...mikor térsz már magadhoz??? Az asszony megszólal:-- várjál még most bútol
Ez se rossz! Kékhalál képernyővédő a MicroSoft honlapjáról! Újraindítást is szimulál! Nyugodtan próbáljátok ki, nem kell telepíteni, csak egy .scr fájl van benne!
[link=http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Miscellaneous/BlueScreen.mspx]http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Miscellaneous/BlueScreen.mspx[/link]
Pihenés képpen motorozzunk egy kicsit.:wink:
Levélben kaptam. Szerintem:
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem..
Nekem elég későn esett le:yes:
[link=http://debri.ru/temp/n/061107-121859-big.jpg]http://debri.ru/temp/n/061107-121859-big.jpg[/link]
ez fáááájjjj
Aranyos!
Naggyon jó!!!! :nevetes1:
hát.. azt hiszem, ezzel a reakcióidővel a barátja éles szituációban elhalálozott volna.
persze az más kérdés, hogy egyikőnk másikőnk hogyan reagál (köztük én is), lehet, hogy még így sem. ne adja ég..
sziasztok!
csatolok egy képet.......aranyos....
Kama Sutra diszkrét elemekből... Nagyon eredeti!
Saját:
Egy LED nagyon strapabíró alkatrész. Akár a kiégéséig elviseli a 2A-t. Sőt, még utána is... :yes: Havernak meséltem, hogy milyen dióda kellene, elhangzott az "alacsony nyitófesz" kifejezés is. Ezután elég bambán nézett, majd megkérdezte: mi az az alacsonyító fesz?
Ha már vicces története, kicsit vasúti, kicsit elektronika:
Egy vasúti motorműhelyben dolgoztam. (mozdonyzserelő-csarnok) Van a V43-as sorozatú villanymozdonyoknak tetőkijárati ajtaja, kimentem, mert dolgom volt a tetőn (áramszedők megzsírozása). És amikor ez ember kimászik, a mozdony primer levezetőjének vastag drótkötele csak úgy adja magát, hogy az ember belemarkoljon, és felsegítse magát a tetőre. Namost, a mozdony előtte nem lett leföldelve, még maradt a transzformátorban a 25 kV-ból oylan 10-15... Én ugye erről nem tudtam. Meg is markoltam tisztességesen a drótkötelet. Kb 0,8 másodpercig tartott, de addig mindenből 10-et láttam. És a másik munkás, aki kiment volna, csak kiabál, hogy b*mmeg menny má'!. Én meg nagynehezen összeszedtem a gondolataimat, és motyogtam neki annyit, hogy ha nem lesz leföldelve a mozdony, mire felmegyek, akkor balhé lesz. Utána kicsit szédültem, így leültem a transzformátorszellőzőre picit pihenni. Minimális áram járt át, az tény, de az a 10-15 kV... Az kicsit sok volt. Mire arra került a sor, hogy le kéne mennem, akkor már egész jó éreztem magam. Szidtam azokat, akik nem földeltek, és röhögtem egy jót az eseményeken. Hát így esett meg velem hogy a villany szikrája (elég rendesen ) megihletett... |
Bejelentkezés
Hirdetés |