Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi másfél hét várhatóan. Rengeteg dolog van amivel lehet bizgetni a bizgentyűjét.
mark.budai: visszavontam. Megnézem hogy a vezérlőpultbővitmény mi által fut a procExploreral, és hátha sikerül kiguberálni hogy honnét kapja az "ihletet". :yes:
Oké. Jó lenne, ha átírnád, mert ez már nagyon nem 2002-es verzió...
Ha megtalálom. REmélem meg lessz. Nemtudom hogy miért nem irja át de dolgozok rajta.
Azt már megtaláltam, hogy honnan fut, már csak azt az 50 szálat kell átnéznem.
DjGeorge: nem mert 681.
A fenébe
Remélem meg lessz az új rekord
Bizzunk benne. Jólenne azt a környezeti változót megtalálni, ahol az IE magnak megtudom mondani, hogy mi legyen a kezdőlap alapértelmezetten, mert pl. természetesen a HE lenne az. Ekkor vizsont jogdijjat is követlenék.
Felénk családi pótléknak hivják, nem jogdíjnak . Nekem természetes dolog, ha megnyitom a böngészőt, a második otthonomba lépek be . Na jó azért a modiknak csak nem azt irom, hogy szia apa, hazajöttem
Igen. Érdekes ez az TCP/IP alapú
Idézet: . „kapcsolat” Mondhatnám hogy a második nőm, mert ezt is be kell dugni ahhoz hogy működjön a dolog, És csatlakozni is kell ugyebár.
Idézet: A védelem is fontos, ezért használunk opto csatit :nevetes2: „mert ezt is be kell dugni ahhoz hogy működjön a dolog”
Nem akarok háborogni, de köszönöm a warnt! Életvédelmi szempontból egy elég fontos kérdést tettem, fel melyre választ nem kaptam, ellenben egy warnt! Azért merészeltem kétszer egymásután megkérdezni, mert gondoltam inkább mint, hogy valakiben kárt tegyek és ez megér nekem akár egy kitiltást is, bár előrébb nem jutottam
A warn jogosságát nem vitatom, de kicsit túlzásnak tartom! Nem nyitogatok ész nélkül új témát és azt hiszem elég korrektül viselkedem itt a fórumon! Na mind1! A moderátornak is lehet rossz napja! Nem teszem fel újra a kérdést, de akkor tudna nekem abban segíteni valaki, hogy hol találok rá választ? Itt nem találtam és tényleg nem szeretném, ha saját tudatlanságom miatt más fizetne akár az életével! Idézet: Akarod mondani, a védekezés. „A védelem is fontos”
Már láttam, nem rossz képek. Több hasonló válogatásról kapok linket. Igen, ha az ember értelmi lény és jobban belegondol, akkor a hideg szaladgál a hátán.
De én, ezt fotós szemszögből próbálom nézni. Így sok gyönyörű képet látok.
Általában mindenre érkezik válasz, de türelmesen kell várni, van nekem is olyan, amikor kérdezek valamit, de nem jön válasz, olyankor közben a google-on lógok, és keresgélek, hátha van ott is valami érdekes. Aki szerel, annak alap dolog, hogy tudja a szabályokat, és csak utánna kezd neki, és nem mint a bolond, egyből mert tetszik vagy hasonló!
Psszt, ha valamelyik modi megtudja, hogy teljesen más témáról beszélünk... Maradjon védelem
Nekem első a máshol keresgélés és ha nem jutok azzal semmire akkor az utolsó, hogy itt kérdezek! Hidd el ebben az esetben is így volt!
"Aki szerel, annak alap dolog, hogy tudja a szabályokat, és csak utána kezd neki, és nem mint a bolond, egyből mert tetszik vagy hasonló!" Azt hiszem ezen már rég túl vagyok! Vagyok olyan "öreg" már, hogy ezeknek a jelentőségét átlátom és ez lehet az oka is annak, hogy kérdeztem és nem neki estem!
Na tessék!
Töröltem a függvényt, mert nem találtam rá, honnan olvassa ki a nyavalyás, és létrehoztam egy stringet. 49 folymatból, folyamtoknként 200 stringből nem lenne könnyű megtalálni.
Egy kérdésem lenne. Kinek mennyi lett a villanyszámlája? Most nézem a csekket 20 ezer!
Idáig maximum egy 10 -es volt a számla, mmostmeg...
Üdvözletem.Én hónap elején mindig bediktálom, így annyit fizetek amennyit fogyasztok (5-6000Ft).Drasztikus emelkedést eddig nem tapasztaltam. (évente 1ezer+ minden közmű számlára rájön havonta)
Nállad általány az elszámolás, vagy van rendesen fömérő? Mert nállunk hiteles főmérő méricskézik.
Egyiknél januárban 9k8, most 11k.
A másiknál 415 Ft/kWh az egységár. gen, 415 forintot fizetek 1 kilowattóra elektromos energiáért. Vagy 409-et. Egyetemes szolgáltatás szerint ennyit, rendszerhasználati díj szerint annyit. Egy számlán két időszak szerepel. Legalább. Tavaly még évente egy készpénzátutalási utalvány és számla jött. Most kéthavonta. Gyakorlatilag azt fizetem, hogy utalok. Ha nem küldenék, nem kellene. De küldik. Mert kevés volt a posta, a bank és az émász munkája. Csináltak maguknak. Munkát és pénzt. Csak az én pénzem egyre kevesebb.
Nálunk hiteles mérőóra van felszerelve, ennek az állását diktálom be (mint írtam) havonta, évente meg 1-2 szer a ...mász embere. Nem sok közöm de milyen fogyasztóid vannak?Sokallom a 10-20000-et.Nekünk egy kombi hűtő, tv, mosógép, meg persze a számítógép (ami egész nap megy)így jön ki 5-6e.Ft.
-Nállam LCD TV 114W
-Laptop 65W -Asztali gép 550W -os ( a fogyasztásmérő szoftver szerint 140W a maximális felvett teljesítmény ez csúcsérték) -hifi 100W -Ventillátor 60W Ezek idáig mindennap szinte éjjel nappal mentek. -A világítást pár óra napi szintan 2 órát használom, az 200W. -Egyedül csak én fogyasztok a lakásban sokat, mert én vagyok itthon mindennap. A muteromék hétvégente a 70W -os TV-t nézik, és nagyritkán használnak villanyt. -Mosógép az 2,5kW hetente egyszer másfélórát megyeget. -130W -os hűtő egyfolytában megy. Más nincsen. Afogyasztás 11 ezer valamennyi a hálózathasználati díj valami 8 ezer körüli.
Tudom off, de sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudom a grafikát megváltoztatni a feladatkezelőn, és a rácsvonalat. Ez még nem végleges állapot, mert még csak a CPU résszel végeztem. Netudjátok meg mennyi enegriát és neurotranszmittert energizáltam rá.
Csak így tovább Ampi!
Sziasztok. Lenne egy kis problémám lehet tudtok segíteni. Egy barátomnak mindegyre megkarcolják az autóját a panel előtt és rá kéne állítani egy kamerát. Van egy csomó régi kameránk, némelyik működik is, csak a rögzítés lenne bonyolult, ezért jutottunk arra hogy egy webkamerát megtuningolunk nagy optikával és egy program majd rögzíti a képet.
A kérdésem hogy tud e valaki ilyen programot ami webkamerát megfigyelőkamerává varázsol, és áramszünet esetén is olvasható marad a videóállomány megmaradt része. |
Bejelentkezés
Hirdetés |