Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Melyik az az állat amelyik hő hatására áll meg?
Mi az?
Cukros, és szobahőmérsékleten köt? Nagymama
A ló. (Hőőőőőőő....)
Bár úgy ismerem, hogy mi az, ami hőre lassul...
Ott van az, csak nagyon piciben... :beka3:
Az az én szememnek csak egy vékony vonal..
![]()
Alapból az enyémnek is, de kinagyítva már látszik az is.
![]()
Vagy innen kimásolva és egy közönséges txt file-ba beillesztve,vagy akár a gugli keresősávba is be lehet illeszteni,akkor is működik!
![]() ![]()
Közelmúltban voltam 2 bkv-s rendezvényen is ahol buszokat lehetett megnézni/etc régebbi buszokat elsősorban/ meg be lehetett ülni az új volvo buszok egyikének a vezetőülésébe és bírtam azt hogy valaki megnyomta az ajtó zárás előtti jelzőhangot,a sofőr meg csak úgy tudta kikapcsolni,hogy áramtalanította a rendszert mert hogy annyian voltak a busz elején hogy az ajtót nem lehetett becsukni! Ez szép meg jó! A poén ott jön,hogy én szintúgy megnyomtam azt a bizonyos ajtózárás jelző hangot előidéző gombot,csakhogy nekem nem kellett áramtalanítani a buszt ahoz hogy elhalgasson,elég volt az ajtónyitó gombra ráböknöm,és máris csönd volt!
![]() ![]() ![]() ![]()
Mivé változik a villamos, ha megcsókolja a királylány?
BéKáVé Egyébként is: Mit mos a villa, ha a villamos? ![]()
Villát?
![]()
Sziasztok!
A fiú és a lány megismerkedik a discóban.Egész este táncolnak.Éjjel,mikor elbúcsúznak egymástól,a lány odasúgja a fiúnak: -Nem jössz át holnap este?Nem lesz otthon senki. Másnap elmegy a fiú a lakáshoz,becsenget,és nincs otthon senki...
Szia!
Ma rommá röhögtem magam rajta a melóhelyen. Van még néhány majd feltolom ide.
Lehet, hogy volt már, de:
-Anyu, anyu, képzeld el, kaptam egy ötös matekból! -Tényleg? -Dehogy, csak mondom, hogy képzeld el...
- Tudod, mi vet rád igazán rossz fényt?
- ??? - Éjszaka a sávodban szembejövő kamion fényszórói... Szegény ember kézzel nőz. - Képzeld vettem egy madarász kutyát. - És milyen? - Hát, vagy átvertek, vagy nem dobom elég magasra...
Jók a vicceid. Legjobban a kamionos tetszik.
Na még néhány...
- Tudtad, hogy a kocsmai tömegverekedésekről egy skót várost is elneveztek? - ??? - Amikor egy jól megtermett pacák megragad egy poharat, így kurjant: "Glass, go!" - Te, Józsi, be kell vallanom neked valamit... - Mit? - Hogy lefeküdtem anyáddal. - Jaj, apu, menjünk haza, nagyon részeg vagy! Melyik tavon a legkönnyebb vízisízni? - ??? - Amelyiknek lejtős a teteje.
További dózis:
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona. A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba: - Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet! Hazajön a rendőr tíz margarinnal: - Volt tojás! - Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet? - Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon... - Asszonyom, mondták már magának, hogy Ön a világ legszebb nője? - Még nem. - Gondoltam... Szőke nő az orvosnál: - Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva, hogy "MÉRGEZŐ". Most meg fogok halni? - Persze, hiszen attól mindenki meghal! - Mindenki?! Úristen, mit tettem...? A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következőt: Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába. Egy óra múlva nyisd ki! Ki örül neked jobban, amikor meglát? Bemegy a cowboy a kocsmába és kér egy whiskyt. Csendesen iszogatja, hozzá pedig gyönyörű, tökéletes karikákat ereget a szivarjából. Egyszer csak egy nagydarab indián kocogtatja meg a vállát: - Ide figyelj sápadtarcú, nagy bajban leszel, ha nem hagyod abba az anyázást! Idézet: „- Ide figyelj sápadtarcú, nagy bajban leszel, ha nem hagyod abba az anyázást!” Hát ez kész ![]() ![]()
Nem akarsz busz vagy villamos vezető enni? Legalább egy valaki értsen valamihez a BKV-nál.
![]()
[quote]Nem akarsz busz vagy villamos vezető enni[quote]
Szeretne szegény enni, de a BKV nem igazán jól fizet eme felelősségteljes munkáért. ![]()
Nana, naponta halljuk, hogy milyen szépen fizet a BKV...
![]()
Hát maximum villamos vezető lennék,ha lennék busz vezető semmiképp sem!
![]() ![]() ![]()
[OFF]Jha, csak nem a dolgozóknak, hanem a tanácsadóknak.
[OFF]A GANZ csuklóst '67-től '78-ig gyártották. Már az utolsó darabok is megértek a felújításra.
Egy barátom mesélte az esetet ami vele megesett.
Trolin utazott és észrevett egy öltönyös fiatalembert aki állandóan az óráját nézegette.Le is vonta a következtetést hogy az úr nagyon sietne de nem halad a forgalom úgy ahogy kellene.Majd egyszercsak fültanuja lett annak hogy az úr odaszólt a vezetőnek hogy: Uram nem tud gyorsabban menni? Erre a vezető : De tudok csak nem hagyhatom itt a buszt! Erre a fél busz dőlt a röhögéstől és szerintem ezt az esetet azóta is emlegetik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |