Fórum témák
» Több friss téma |
Szia ! Én nem vitázok ! csak ha lehet akkor tegyél már föl a kész műről fotot . Engem a tények azok amik meggyőznek , szeretném látni háta van valami olyan amit még ez idáig esetleg nem láttam ?
Mi a fene van ma? Nagyon veszekedős hangulatú a topic. Már én is beledumálok, ha kell, ha nem....
Nem tudom ... pentek van
Amugy nem volt szandekomban megbantani senkit. Aki ismer tudja h. nem ez a tipus vagyok. Sajnalom ha wartowskival nem sikerult kozos nevezot talalni. Volt nehany dolog a hozzaszolasaiban amit furcsallottam es ezeknek a dolgoknak adtam hangot. Ugy gondolom, hogy az is beletartozik a forumozasba ha kerdez az ember es megjegyzest fuz a masik hozzaszolasahoz normalis hangnemben. Remelem en nem lottem tul a celon. Ha megis akkor utolag (meg egyszer) elnezest kerek.
Bocs, nem akartam kiforgatni a szavaidat. De én mint fő szkeptikus, teszek egy független ajánlatot, megépítem a kapcsolást, és teljesen független véleményt alkotok róla, van itthon egy B5 és egy EL84-SE is, meg egy JLH-m is, össze tudom vetni őket, illetve van 25-25 darab 540 és 9540-em is , így a válogatás sem probléma, ha kell minden műszerem adott, így méréseket is tudok mutatni, akár műterheléssel is, mi a vélemény erről.
Üdv.
Milyen védelemre gondolsz Zoli mester?
Nem haragszom senkire, még Lamalasra sem.....
Ne kérjetek elnézést, nem bántott meg senki. Elfogult vagyok, nyilván úgy is indultam neki az egésznek, természetes hogy másnak is van önérzete, mindenki büszke a saját kis produktumaira, ebből is alakulhatnak ki viták. Doncso, azért tettem közzé hogy megépíthesse aki akarja, és eldönti hogy érdemes-e foglalkozni vele. Csak jó véleménnyel vagyok ha megépíted, bár sok formációt hallottam mind a 3 féle módozatból, lehet hogy nem fogsz meglepődni, de lehet hogy igen.
Jaa, azért van a labortápba áramkorlát. Nem k*kával gurigázok
Oké, semmi gond, nem is jó a veszekedés, én vállalom a megépítést, tesztelést, csak segíts válogatni, mi alapján, azt meg azonnal felejtsd el, hogy nem írsz ide többet, mert akkor megeszem a kalapomat.
Meglátjuk mit mutat, én mindig megpróbálok semlegesen hozzáálni, a lehető leg objektívabban. Bár az EL84 után nehéz lesz de próba Meglátjuk mit mond a technika.
Én tisztelettel szeretnék odakéreckedni erre a tesztre, és tennék mellé kétféle T osztályú erősítőt, és merem állítani első osztályú a teszt hanganyagom.
Hát ha eljössz, természetesen meghallgathatjuk azt is, semmi akadálya. Megbeszélhetjük.
Megköszönöm, szeretnék ebben a körben biztosat tudni arról, hogy érdemes-e a T-osztály irányába fordulni.
Amint készen vagyok, úgyis jelzem itt a topicba, azt követően megejthetjük a tesztet
Erre a tesztre én is elmennék, ha lesz egyszer valahol, valamikor.
Én nem bánom, de a műhelyem elég szerény 2nm
Inkább a tömegre céloztam De sok jó ember kis helyen is.
Na erre most tudnék egy OFF történetet mesélni, a fizika tannéniről, meg a végzős fiúkról...
Menjünk át az OFF topicba, ott meghallgatom szívesen.
Idézet: „Gyakorlati megvalósítás az amikor valaki elém áll, és azt mondja: vazze, én ezt megépítettem, hallgassuk meg hogy milyen a hangja!” Szóval aki Nálad nem jelentkezik egy tesztre az nem is létezik... Szerintem meg az a gyakorlati megvalósítás: amit megterveztek, megépítettek, teszteltek, és publikáltak. Nelson Pass 2003-ban publikálta azt a kapcsolást -igaz szimmetrikus táppal és korrekt leírással és mérési eredményekkel- amiről azt mondod, hogy előtted nem is létezett! Vagy szerinted nem kísérteties a hasonlóság? Ha meg szeretnéd hallgatni, hogy validálhasd, akkor keresd meg őt, biztosan szívesen rendelkezésedre fog állni: Pass Laboratories, PO 219, Foresthill, CA 95631, voice: 530.367.3690 passlabs.com Üdv. P István
Ááá inkább személyesen majd. Nagyon szűk helyről van szó....
Van egy ötletem a meghallgatással kapcsolatba, gyere át az OFF topicba
Ha valakit érdekel a Nelson Pass féle komplemeter ZEN és tápegység NYÁK terve: PCB itt megtalálja!
Ha a thai nyelv gond, akkor: ZEN V5 Mainboard.pdf és ZEN V5 PSU.pdf
Nah, nagy nehezen hazaértem,,
megpróbálok két fotót felrakni a 2x70W-os cuccról, betyárok.
"Industrial Amplifier" a stílusa amiben készült.
Van vagy 28-30 kiló.....
Doncso, kösz ez jól esett....rendes vagy.
Segítsek válogatni mi alapján? Ezt nem értem.
Szép kis darab! Ez nehezebb mint CIROKL DOZ-je , ami már nagy szó! De természetesen nem a méret számít!!!
Köszönjük a képeket. Most már én is nagyon kíváncsi vagyok a hangjára. Te hol laksz? Ha Budapesten, akkor szívesen elmennék egy hallgatásra hozzád. Fetes A osztályt még nem hallottam szólni, ezért a nagy kíváncsiság.
Szia Vendel valóban ez egy csöppet félelmetesebb mint a DoZ-om , de csupán csak 3 kiló ? Viszont az erősítőket nem kilóra mérjük annál inkább más tényező az fontosabb ! Erre a Fet-es gépre mostmár befizetek , kiváncsiságból összekéne dobni egy deszkát ! - wartowski : Köszönöm a képeket ! De aki engem ismer az tudja hogy ez még nekem nem elég ? Ha lehetne a fedél nélkül is egy kép ! Ha látnánk a belvilágról egy szép látképet ? Nem tudom ezt már nézted - E Tudom nem nagy szám csak egy DoZ 2X20Watt mindössze .
Idézet: A külömbségre gondoltam ! A DoZ 25 kiló . „de csupán csak 3 kiló”
Igen természtesen nem kilóra kell mérni az ilyet, sőt nem is pénzben. (sajnos tapasztalatból tudom, hogy valaki képes forintra átváltani a hangminőséget)
Fogd hízókúrára a DoZ-t. még behozhatja a lemaradást. |
Bejelentkezés
Hirdetés |