Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Már Sturbi számolt Neki adatokat!
Az az igazság hogy nem csöves erősítő lenne belőle. Hanem félvezetős.
Csak gondoltam itt megkérdezem a táblázatot, de többet írta mint kellett volna Köszönöm az adatokat! Off vége! Üdv!
Azt a 180-ast, SU 90 B-nek nézem, 610 W-os....
Jó, dögös A osztályúhoz ideális.
Húúúú!
Az nekem nagyon sok :no: Köszönöm az infó! És ami mellette van? (szintén Lánc típusú mag annyi van rajta hogy "73X100X..")
Az SU 75 B lesz, 297 VA-es.
Nem, hülyeséget irtam. :no:
Most akkor az SM180 feliratú az SU78B?
Honnan sikerült ezt kiderítened? Mennyire biztos ez? Köszönöm! Üdv!
...köszi....de ugye 4 ohmra számoltad?
....ez a sok menet ráfér arra a csévére?
4 ohmra, elvileg ráfér a megadott huzalokkal.
..találtam egy helyes kis kapcsolást...összeraknám
Jó kis rajz ez, CHZ mester tervezett hasonlót. Én mindenesetre a csövenkénti állíthatóságot (előfesz) megoldanám.
az SM 180 feliratú az a ráírt méretek alapján SU 90 B, 610 VA-es, a másik az az SU 60 B és az SU 75 B között van, az oroszoknál van ilyen kb. 200 VA lehet (190-es van nekik azt hiszem).
Rendkívül szellemes kapcsolás az anódról anódra történő visszacsatolás tekintetében, amivel egyúttal az előcsövek anódfeszültség ellátása is megvalósul.
Viszont a csöveket mindenképpen válogatni kell.
...olyan nagyon nem tudom válogatni....csak 4db van
..persze a negatív rácsfeszt külön állítanám, vagy legalább szimmetrizáló potit tennék bele
Sziasztok,
"Elfáradt" csőre utal a jelenség ha a 15 másodperces (tudom lehetne több is) anódfesz késleltetés után az egyik PCL86 katódjára tett mA mérőn kb 10 másodpercel beáll a kívánt érték a másiknak majdnem 25 másodpercre van szüksége ugyanehez? Azért kérdem, mert a hangján nem hallok torzítást (de mint tudjuk ahogy a topic esze- úgy a füle sem vagyok )!
De milyen rafkósan állítja a 12 K-val a visszacsatolás nagyságát.
Igen a CHZ mester tervezett egy hasonlót ! mi meg már többen is után építettük ! és mondhatnám szép eredménnyel .ECL-PCL86PP
Semmit nem jelent, a fűtésük nem egyszerre éled.
Zoli (CHZ) kapcsolását csináld meg, ott már megoldott a szimmetrizálás is, és itt már többen utánépítették sikerrel, tudnak segíteni, ha elakadsz, nyák is van. Működési elve ugyanaz.
Köszönöm, elképesztő a kapzsiságom! Hatalmas kő esett le a szívemről, pedíg mint tudjuk van még néhány belőle
De komolyra fordítva a szót ha végre eljutok a bedugdosós teszteléshez tudni fogom hogy ez a mostani még nem jelenti hogy kuka... :yes:
Szia Barna ! Nem lenne egy 2 x 10 cm -es darabod abból a réz hálóból? Nagyobb tételt nincs pénzem venni, kicsit meg gondolom nem adnak
Természetesen van!
Jól emlékszem hogy mi már találkoztunk GU50 ügyben a 4-es villamos megállójában? Holnap és pénteken 8-16-ig dolgozom...
Nem kell valakinek egy bazi nagy 13 cm-es katódsugárcső? Cserébe természetesen hangfrekis csövek érdekelnek, ECC-k, végcsövek, olajpapír kondik
Vagy 2 DB egyforma 3 cm átmérőjű jó állapotú KS cső (Müszinek elővásárlási joga van, ha az utolsó cserealapot tudja biztosítani ) Ja és olyan KS cső érdekelne, amit a későbbiekben is be lehet szerezni Köszi!
Igen, találkoztunk . Én arra járok most dolgozni, 17 kor végzek, de pénteken kettőkor. Köszönöm!
Pénteken hozom a gurigát meg egy közepes papírvágó ollót te meg majd vágsz amennyit gondolsz
az hogy arra jársz az mit jelent 8:10-kor merre vagy (gondolom már bent )
...ez a két rajz "szinte" ugyanaz
Jah, akkor már bent vagyok, bár ma még nem voltam , de elvileg benn kell lennem... gyakorlatilag is
Vállalom a cserét!!! A Nagyért és a két kicsiért mi mehet cserébe??
Olajpapír kondik akadnak, kerámia novált foglalatom is van (serleges eredetileg, de a serleg már nincs meg), és bontott nagydarab műszer ellenállások. Nos?
Ja, hogy Neked két kis KS cső ellene, és egyforma.... Sajnos azzal nem tudok szolgálni. De több egyforma trafóm is van, csöves hálózatik, fojtók, talán még kimenők is akadnak, a legkülömbözőbb teljesítményekben.
üdv: Müszi
Szia!
köszi, trafóval el vagyok látva szerintem egy darabig Abból csak hiperszil érdekel Jó minőségű képeket tudnál lőni? Az az igazság, hogy el akartam adni a KS csövet, de lusta voltam feltenni vakerára, meg mit kapok érte, itt meg csak a helyet foglalja, ha eljössz érte elviheted Adok vele foglalatot, meg "ágyúcsövet" is Téged most megbüntettek vagy felköszöntöttek? nem értem |
Bejelentkezés
Hirdetés |