Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyszerűbb lett volna belepislogni a kékítős vízbe
És az egyik képen a srác szája alatt az a "lyuk"? Na az se semmi. Hogy tud inni? Kifolyik a lyukon ,vagy a szája helyett használja azt?
Erre is megvan a sablonválasz, ami már párszor előkerült ebben a topikban egy csomó témával kapcsolatban.
Ez is csak azért van, mert unatkoznak, nem tudnak mit kezdeni magukkal... és kitalálják azzal a 3 és fél agysejtükkel, mitől lehetnének mások (nagyobbak? szebbek? jobbak? különlegesebbek?), mint a többiek. Ez egy dolog viszont, hogy külsőségekben megjelenik mindenféle extremitás (lásd ezt is!), de belsőségekben csak a lejtőn való fokozatos, néha ugrásszerű leereszkedés a trend jelenleg... na erre leszek kíváncsi, lesz-e valaha valahol másképp, mert akkor tudni fogom, hova kell költözzek. :yes:
Nem tudom eldönteni, hogy a csákó alsó ajka alá helyezett idom reflexcső, vagy szivargyújtó aljzat...
Nézd a jó oldalát! Bagózni nem tud, mivel "szelel" a szája! :hehe: Szájszag esetén hátrány
Ej, Kisfiam, már megint leetted magad... Apropó evés: ha rágja az ennivalót, látszik a lyukon a félig pépes étel? Fogmosás után hogyan öblíti ki a száját? A gyerekének hogyan fújja fel a lufit? Gyerek?! Egyáltalán ilyen ürgével melyik nő állna szóba?
Idézet: „Egyáltalán ilyen ürgével melyik nő állna szóba?” Mondjuk egy ugyanolyan fura csaj. És akkor könnyebb lesz átadniuk egymásnak a testnedveket is, nem kell kinyitni a szájat + stb. Képzeljétek, milyen durva lesz, mikor elterjed ennek a bajonettzáras vagy akár csavaros változata. És az milyen durva lesz, amikor a különböző gyártók elkezdik majd gyártani a saját szabványaikat, amelyek nem lesznek kompatibilisek a másik gyártóéval. Akkor aztán felfordulás lesz és senki sem fogja találni a lyukas párját. Előnyök: - jó szellőzés - vontatókötél rákötési lehetőség - gyertyafújáshoz sem kell kinyitnia a száját + csücsörítenie - fejlesztheti a hasbeszélő képességét - egyszerre 15 szál cigit is kényelmesen szívhat - megtévesztheti az arab hölgyeket, akik elájulnak, ha bemeséli nekik, hogy az neki a 3-dik (látható) szeme - und so weiter...
Például ha már csavaros/bajonettzáras: akkor kicsi gégecsövet rá, és az ebéd maradékát (morzsákat) felszívhatja. A nők álma: férfi aki kitakarít maga után!
Hidd el, most, hogy ez le lett írva, 10 éven belül tuti hallani fogunk ilyenről...
Idézet: „Ej, Kisfiam, már megint leetted magad...” Ezt hogy találtad ki? Vacsora közben leettem magam. De amúgy vannak olyanok ,akik az ilyenekkel is szóba állnak. Inni tuti könnyű neki, azon a lyukon beengedi és kész. Lufifújás: Simán. Tesz egy közdarabot bele, ami pont a lufi végéhez illeszkedik és mint a gép fújja felfelé a lufikat. ja még síp közdarabot is rakhat és sípolhat, majd utána beszélhet is simán. Pont mostanában néztem végig a De Funes csendőrös filmjeit és ott is állandóan sípolt, de közben nem beszélt, mert nem tudott. Na ez a srácnak megoldott. Idézet: „ja még síp közdarabot is rakhat és sípolhat, majd utána beszélhet is simán” Lehet, hogy pont ez a cél? Lehet, hogy futballbíró akar lenni az ilyen nagykorában és így készül elő?
Lehetséges. Vagy már nem csak az akar lenni, hanem az is valami tanyasi vb-n.
Sziasztok!
Egy abszolút elektromentes kérdés : (na jó nem az ha jobban megvizsgáljuk) Van egy 'deszka',jófajta fenyő. Ebbe martam egy 3D-s öntőmintát és az öntőanyagom pedig viasz. Közönséges kismécsesek felolvasztva. Ha csak simán beleöntöm a mintába a folyékony viaszt,megszilárdul és az istennek sem jön ki. Mivel lehetne kezelni a mintát hogy utána kiessen a viasz? Próbáltam celofánt, alufóliát...de macerás mert íves a minta,nem fekszik fel rendesen,stb...Esetleg valamivel lekenni? Lakk? Van valakinek tapasztalata hasonló dolgokkal? Köszi szépen Üdv Kicsa
Én nem a bolognai rendszerben tanulok, ráadásul estin, szóval az én szemszögemből nézve nem egészen úgy vannak a dolgok, ahogy az a cikkben szerepel. De szerintem a nappalisok szemszögéből nézve sem. Azt meg különösen nem értem, hogy a MAB-ot mivel tudták zsarolni az intézmények, lévén nyugodtan be lehetett volna őket fenyíteni pl. a költségvetési támogatás csökkentésével (gondolom nem kizárólag fejpénz van), vagy valamelyik új szak akkreditálásának megtagadásával. Mindjárt visszavettek volna az arcukból szerintem.
Idézet: „a világhírű magyar felsőoktatást tönkretették” A cikkben is benne van, hogy ez a folyamat azért nem a bolognai rendszerrel kezdődött.
Nincs tapasztalatom, de lakkal meg lehet próbálni, vagy valamiféle szilikonos spray-jel. Az a tapadást akadályozza meg. A lényeg: nem tud feltapadni a viasz.
Esetleg lenolaj bőven? Nem tudom, magasabb hőre hogy reagál, de normál körülmények között elég zsíros hatású lesz tőle a felület.
Én is a szilikonra gondoltam elsőként. Akár spray, olaj vagy zsír formában.
Pedig sokat törtem az agyamat, hogy minél nagyobb képtelenséget találjak ki...
Csak Neked, kedves Mester:
Miért van az, hogy minden poénomat tudod überelni? Maradjon meg ez a jó szokásod minél tovább!
Sziasztok!
Értem,köszönöm a tippeket! Mindkettő jónak tűnik,ki fogom próbálni! Köszi mindenkinek! Üdv Kicsa
Szerinten egy fórum látogatottságát a moderáció nagyban tudja befolyásolni. Kb, mint ahogyan az is igaz, hogy egy ország erkölcsi szintjét hosszútávon a magas szintű igazságszolgáltatás dönti el.
Idézet: „Ez is csak azért van, mert unatkoznak, nem tudnak mit kezdeni magukkal... és kitalálják azzal a 3 és fél agysejtükkel, mitől lehetnének mások (nagyobbak? szebbek? jobbak? különlegesebbek?), mint a többiek.” Megjegyzem, a sok hü...e, meg "belerohan", mert nekik tetszik, és az idióta ötletgazda lessz gazdag. Minek ide egyetem, vagy nyelvtudás, vagy érrettségi, egyáltalán minek ide nyolc osztály? Én sem értem. A lényeg ami "hü..eség", az eladható, mert az a "normális". Ez lessz a trend, 10 perc múlva. A normális meg lessz -vagy már az is - a "hü..eség". Eztuán már a lézerszemek jönnek, meg a sötétben látszódó vizelet. Figyeljétek meg!
Idézet: „A lényeg ami "hü..eség", az eladható, mert az a "normális". Ez lessz a trend. A normális, meg lessz -vagy már az is - a "hülyeség".” Régi igazság, hogy csak a nézőpont dönti el, ki van a rács külső és ki a belső oldalán... Az állatkertben a majom mit gondol a bámészkodókról? Nézd, a sok hülyét, hogy bámul? Ki tudja...
Igen értelek. Ezzel csak azt szerettem volna modani, hogy az ilyen untakozó, célt tévesztett emberek gazdagonak meg leginkább. Úgy hogy valami igen kirívót találnak ki, és a sok barma meg vevő lessz rá, és még az EU -is támogatni fogja akár.
Síkporral már próbáltad? Nemtudom hol lehet beszereznei, de kábelgyárakban is ezt használják, kettős szigetelésű kábeleknél, és általában ezt szeretik a legjobban kispórolni.
A síkpor egyszerű MgO, azaz magnéziumoxid. A gyógyszertárban is lehet kapni, ha jól tudom. Zsíros a tapintása, pelyhes, laza szerkezetű.
Üdv Matyi! :kalap: Inkább olyan mint a liszt, de a többi információ passzol.
Ha tudnék fényképezni, akkor tudnék olyan 2x2x1 -es lángbiztos, 100Mbit -es hálózati kábelt mutani, amiből 100% -osan kisprórolták a síkport. Egyszerűen az erek szigetelése, összesült a köpennyel, persze ennek még egy plussz oka volt, hogy az árnyékolást is lehagyták. Csak hogy letereljem a témát, máris bebökök egy zenét, ide. Ez az ember, ahogy tud gitározni a bassgitárjával, az elképesztő. Egyszerűen annyira precízen "sikál" rajta, hogy nemtudok mit hozzátenni. Aki tudja mi az a gitározás az megérti amit a képen látni fog. 19 másodperctől kezdődik a lényeg. Szerk.: azért kapkodtam el a hsz. -em, mert majdnem leégett a krumpli, mert éppen most sütöm ki. Már én sem tudom mikor ettem utoljára. :finom:
Kicsit füstölögnék, ha megengeditek. Tavaly 5,03.as átlagra kaptam 17.800 Ft ösztöndíjat. Nálam többet csak egy srác kapott. Idén 5,33-as az átlagom, és kapok kemény 8.500 Ft-ot. Igen, annyit! Az első ösztöndíjam 4,47-es átlagra 10.000 Ft volt, 1,5 éve.
Átlagszámítás: Ösztöndíj indexnél 30 a nevező akkor is, ha 36,és akkor is , ha 21 kreditet teljesítesz. Ebből következik, hogy ha több tárgyat veszel vel, a számláló nőttön nő, és simán előfordul, hogy a súlyozott átlag jóval 5 fölött lesz! Innentől, meg a tegnapi irományaimra visszacsatolva: a "tudásalapú társadalom" egy álságos kifejezés. Az, hogy a diploma értéke a 40 évvel ezelőtti érettségivel van egy szinten (Akkor az emberek cirka 40 %-a rendelkezett érettségivel. A mi generációnk 40 %-a rendelkezik majdan diplomával!) az egy dolog. Az viszont, hogy ennyire ellehetetlenítsék, ezt a "tudásalapú" társadalmat, azt mutatja, a színfalak mögött más a célkitűzés. Nagyon más. Ez csak egy "cumi". Aki átlát a szitán, nem veszi be! |
Bejelentkezés
Hirdetés |