Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   728 / 3607
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Egyszerűbb lett volna belepislogni a kékítős vízbe
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

És az egyik képen a srác szája alatt az a "lyuk"? Na az se semmi. Hogy tud inni? Kifolyik a lyukon ,vagy a szája helyett használja azt?
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Erre is megvan a sablonválasz, ami már párszor előkerült ebben a topikban egy csomó témával kapcsolatban.

Ez is csak azért van, mert unatkoznak, nem tudnak mit kezdeni magukkal... és kitalálják azzal a 3 és fél agysejtükkel, mitől lehetnének mások (nagyobbak? szebbek? jobbak? különlegesebbek?), mint a többiek.

Ez egy dolog viszont, hogy külsőségekben megjelenik mindenféle extremitás (lásd ezt is!), de belsőségekben csak a lejtőn való fokozatos, néha ugrásszerű leereszkedés a trend jelenleg... na erre leszek kíváncsi, lesz-e valaha valahol másképp, mert akkor tudni fogom, hova kell költözzek. :yes:
(#) Stadi válasza szamóca hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Nem tudom eldönteni, hogy a csákó alsó ajka alá helyezett idom reflexcső, vagy szivargyújtó aljzat...
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Nézd a jó oldalát! Bagózni nem tud, mivel "szelel" a szája! :hehe: Szájszag esetén hátrány
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Ej, Kisfiam, már megint leetted magad... Apropó evés: ha rágja az ennivalót, látszik a lyukon a félig pépes étel? Fogmosás után hogyan öblíti ki a száját? A gyerekének hogyan fújja fel a lufit? Gyerek?! Egyáltalán ilyen ürgével melyik nő állna szóba?
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Idézet:
„Egyáltalán ilyen ürgével melyik nő állna szóba?”

Mondjuk egy ugyanolyan fura csaj.

És akkor könnyebb lesz átadniuk egymásnak a testnedveket is, nem kell kinyitni a szájat + stb. Képzeljétek, milyen durva lesz, mikor elterjed ennek a bajonettzáras vagy akár csavaros változata.

És az milyen durva lesz, amikor a különböző gyártók elkezdik majd gyártani a saját szabványaikat, amelyek nem lesznek kompatibilisek a másik gyártóéval. Akkor aztán felfordulás lesz és senki sem fogja találni a lyukas párját.

Előnyök:

- jó szellőzés
- vontatókötél rákötési lehetőség
- gyertyafújáshoz sem kell kinyitnia a száját + csücsörítenie
- fejlesztheti a hasbeszélő képességét
- egyszerre 15 szál cigit is kényelmesen szívhat
- megtévesztheti az arab hölgyeket, akik elájulnak, ha bemeséli nekik, hogy az neki a 3-dik (látható) szeme
- und so weiter...
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Például ha már csavaros/bajonettzáras: akkor kicsi gégecsövet rá, és az ebéd maradékát (morzsákat) felszívhatja. A nők álma: férfi aki kitakarít maga után!
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Hidd el, most, hogy ez le lett írva, 10 éven belül tuti hallani fogunk ilyenről...
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Idézet:
„Ej, Kisfiam, már megint leetted magad...”

Ezt hogy találtad ki? Vacsora közben leettem magam. De amúgy vannak olyanok ,akik az ilyenekkel is szóba állnak. Inni tuti könnyű neki, azon a lyukon beengedi és kész. Lufifújás: Simán. Tesz egy közdarabot bele, ami pont a lufi végéhez illeszkedik és mint a gép fújja felfelé a lufikat. ja még síp közdarabot is rakhat és sípolhat, majd utána beszélhet is simán. Pont mostanában néztem végig a De Funes csendőrös filmjeit és ott is állandóan sípolt, de közben nem beszélt, mert nem tudott. Na ez a srácnak megoldott.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Idézet:
„ja még síp közdarabot is rakhat és sípolhat, majd utána beszélhet is simán”

Lehet, hogy pont ez a cél?

Lehet, hogy futballbíró akar lenni az ilyen nagykorában és így készül elő?
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Lehetséges. Vagy már nem csak az akar lenni, hanem az is valami tanyasi vb-n.
(#) Kicsa hozzászólása Okt 7, 2009 /

Sziasztok!
Egy abszolút elektromentes kérdés : (na jó nem az ha jobban megvizsgáljuk) Van egy 'deszka',jófajta fenyő. Ebbe martam egy 3D-s öntőmintát és az öntőanyagom pedig viasz. Közönséges kismécsesek felolvasztva.
Ha csak simán beleöntöm a mintába a folyékony viaszt,megszilárdul és az istennek sem jön ki. Mivel lehetne kezelni a mintát hogy utána kiessen a viasz?
Próbáltam celofánt, alufóliát...de macerás mert íves a minta,nem fekszik fel rendesen,stb...Esetleg valamivel lekenni? Lakk? Van valakinek tapasztalata hasonló dolgokkal?
Köszi szépen
Üdv Kicsa
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Én nem a bolognai rendszerben tanulok, ráadásul estin, szóval az én szemszögemből nézve nem egészen úgy vannak a dolgok, ahogy az a cikkben szerepel. De szerintem a nappalisok szemszögéből nézve sem. Azt meg különösen nem értem, hogy a MAB-ot mivel tudták zsarolni az intézmények, lévén nyugodtan be lehetett volna őket fenyíteni pl. a költségvetési támogatás csökkentésével (gondolom nem kizárólag fejpénz van), vagy valamelyik új szak akkreditálásának megtagadásával. Mindjárt visszavettek volna az arcukból szerintem.

Idézet:
„a világhírű magyar felsőoktatást tönkretették”

A cikkben is benne van, hogy ez a folyamat azért nem a bolognai rendszerrel kezdődött.
(#) DuMatyi válasza Kicsa hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Nincs tapasztalatom, de lakkal meg lehet próbálni, vagy valamiféle szilikonos spray-jel. Az a tapadást akadályozza meg. A lényeg: nem tud feltapadni a viasz.
(#) Stadi válasza Kicsa hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Esetleg lenolaj bőven? Nem tudom, magasabb hőre hogy reagál, de normál körülmények között elég zsíros hatású lesz tőle a felület.
(#) Norberto válasza Kicsa hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Én is a szilikonra gondoltam elsőként. Akár spray, olaj vagy zsír formában.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Pedig sokat törtem az agyamat, hogy minél nagyobb képtelenséget találjak ki...
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Csak Neked, kedves Mester:

rem.jpg

(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Miért van az, hogy minden poénomat tudod überelni? Maradjon meg ez a jó szokásod minél tovább!
(#) Kicsa válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 7, 2009 /

Sziasztok!
Értem,köszönöm a tippeket! Mindkettő jónak tűnik,ki fogom próbálni!
Köszi mindenkinek!
Üdv Kicsa
(#) highand hozzászólása Okt 8, 2009 /

Szerinten egy fórum látogatottságát a moderáció nagyban tudja befolyásolni. Kb, mint ahogyan az is igaz, hogy egy ország erkölcsi szintjét hosszútávon a magas szintű igazságszolgáltatás dönti el.
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Idézet:
„Ez is csak azért van, mert unatkoznak, nem tudnak mit kezdeni magukkal... és kitalálják azzal a 3 és fél agysejtükkel, mitől lehetnének mások (nagyobbak? szebbek? jobbak? különlegesebbek?), mint a többiek.”

Megjegyzem, a sok hü...e, meg "belerohan", mert nekik tetszik, és az idióta ötletgazda lessz gazdag.
Minek ide egyetem, vagy nyelvtudás, vagy érrettségi, egyáltalán minek ide nyolc osztály? Én sem értem.

A lényeg ami "hü..eség", az eladható, mert az a "normális". Ez lessz a trend, 10 perc múlva. A normális meg lessz -vagy már az is - a "hü..eség".
Eztuán már a lézerszemek jönnek, meg a sötétben látszódó vizelet. Figyeljétek meg!
(#) Frankye válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Idézet:
„A lényeg ami "hü..eség", az eladható, mert az a "normális". Ez lessz a trend. A normális, meg lessz -vagy már az is - a "hülyeség".”

Régi igazság, hogy csak a nézőpont dönti el, ki van a rács külső és ki a belső oldalán... Az állatkertben a majom mit gondol a bámészkodókról? Nézd, a sok hülyét, hogy bámul? Ki tudja...
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Igen értelek. Ezzel csak azt szerettem volna modani, hogy az ilyen untakozó, célt tévesztett emberek gazdagonak meg leginkább. Úgy hogy valami igen kirívót találnak ki, és a sok barma meg vevő lessz rá, és még az EU -is támogatni fogja akár.
(#) _ampervadasz_ válasza Kicsa hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Síkporral már próbáltad? Nemtudom hol lehet beszereznei, de kábelgyárakban is ezt használják, kettős szigetelésű kábeleknél, és általában ezt szeretik a legjobban kispórolni.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

A síkpor egyszerű MgO, azaz magnéziumoxid. A gyógyszertárban is lehet kapni, ha jól tudom. Zsíros a tapintása, pelyhes, laza szerkezetű.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Üdv Matyi! :kalap: Inkább olyan mint a liszt, de a többi információ passzol.

Ha tudnék fényképezni, akkor tudnék olyan 2x2x1 -es lángbiztos, 100Mbit -es hálózati kábelt mutani, amiből 100% -osan kisprórolták a síkport. Egyszerűen az erek szigetelése, összesült a köpennyel, persze ennek még egy plussz oka volt, hogy az árnyékolást is lehagyták.

Csak hogy letereljem a témát, máris bebökök egy zenét, ide.
Ez az ember, ahogy tud gitározni a bassgitárjával, az elképesztő. Egyszerűen annyira precízen "sikál" rajta, hogy nemtudok mit hozzátenni. Aki tudja mi az a gitározás az megérti amit a képen látni fog. 19 másodperctől kezdődik a lényeg.

Szerk.: azért kapkodtam el a hsz. -em, mert majdnem leégett a krumpli, mert éppen most sütöm ki. Már én sem tudom mikor ettem utoljára. :finom:
(#) DuMatyi hozzászólása Okt 8, 2009 /

Kicsit füstölögnék, ha megengeditek. Tavaly 5,03.as átlagra kaptam 17.800 Ft ösztöndíjat. Nálam többet csak egy srác kapott. Idén 5,33-as az átlagom, és kapok kemény 8.500 Ft-ot. Igen, annyit! Az első ösztöndíjam 4,47-es átlagra 10.000 Ft volt, 1,5 éve.

Átlagszámítás: Ösztöndíj indexnél 30 a nevező akkor is, ha 36,és akkor is , ha 21 kreditet teljesítesz. Ebből következik, hogy ha több tárgyat veszel vel, a számláló nőttön nő, és simán előfordul, hogy a súlyozott átlag jóval 5 fölött lesz!

Innentől, meg a tegnapi irományaimra visszacsatolva: a "tudásalapú társadalom" egy álságos kifejezés. Az, hogy a diploma értéke a 40 évvel ezelőtti érettségivel van egy szinten (Akkor az emberek cirka 40 %-a rendelkezett érettségivel. A mi generációnk 40 %-a rendelkezik majdan diplomával!) az egy dolog. Az viszont, hogy ennyire ellehetetlenítsék, ezt a "tudásalapú" társadalmat, azt mutatja, a színfalak mögött más a célkitűzés. Nagyon más. Ez csak egy "cumi". Aki átlát a szitán, nem veszi be!
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Ja és tornászok használják!
Következő: »»   728 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem