Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem is!
Én meg itthon ülök egész héten még. Ma meg kaptam egy HP fotónyomtatót apám volt főnökétől, mert neki nem ment és csak úgy ideadta. Nem ismerte fel a gép, vagy mi. Én meg rádugtam itthon a gépre és ment is. Patronok is majdnem tele vannak, mint a fekete, mint a színes. Szóval jól jártam nagyon.
Idézet: „Én meg itthon ülök egész héten még.” Akinek sikerült az élete...
Szép álmokat mindenkinek, mára már tenézek. :kalap:
Idézet: „Jelenleg 755 fő olvassa az oldalt” Idézet: - nekem ma volt „Holnap utolsó nap a suliban aztán szünet !”
Újra itt!
Nem tudjátok létezik-e olyan progi,amivel egyszerre több emberrel tudok mikrofonon beszélgetni?
Amúgy mit jelent az valaki adatlapjában,a rangnál, hogy "még nem kapott rá a pontgyűjtésre"?
valahogy lehet pontot gyűjteni?
Skype, azon belül pedig indítasz egy konferencia beszélgetést. Régen sokat csevegtem én is így egyszerre 3 emberkével.
Lehet bizony, úgy lehet például, ha mondjuk valaki nyit egy témát, és a te javaslatod oldja meg a problémáját, akkor az adott témanyitó neked ad pontot, de jártamm ár úgy is, hogy egyik régebben nyitott topicba valaki segített, és megkértem egyik moderátor urat, hogy ugyanmár hadd kapjon pontot az illető a segítségért.
A lényeg a tartalmas és segítő hozzászólásokban rejlik. Amit viszont én nem értek, hogy , hogy lehet eggyel feljebb rangba kerülni? Én speciel arra gondoltam, hogy összehaverkodok valamelyik modival, jól leitatom, meg ilyenek, majd ráveszem, hogy adjon nagyobb rangot
A rangot az összegyűjtött pontok után kapod, nem modi adja, hanem egy bizonyos pont felett lép.
De nem ez itt a lényeg....
"Itt van az ősz itt van újra szép mint mindig énnekem." (Petőfi a Soma fia.) Csak úgy útálom mint Mása (Három Nővér) a menyasszonyokat. Van egy ecetfa különlegességem a kertben aminek ilyenkor olyan sokk színű levelei vannak, hogy az a sok gagyi telefon kijelző az összes árnyalatával döglődik az írígységtől. Ennek a látványa vígasztal legalább.
Szóval itt a fűtési szezon itt van ujra. Van olyan helységem ahol PB-vel fűtök. (átalakítottam egy fali kazánt) Az a problémám ki tudja mit kell tennem amikor a palackban valami lötyög (Kb:20%)és nem akar kijönni. Tavaly kitettem a hidegbe és megfagyott, tehát a föld, az élet legnagyobb kincse volt. De én jobb szeretnék e nélkül a kincs nélkül lenni. Tudja valaki mit tegyek, hogy a vám és rév szindrómát el kerüljem? Üdv: isoram
Jóóóó reggelt mindenkinek!
Képzeljétek, október 22-é van! Mint idéznék Hofitól: Idézet: „- Képzeld Hofi! Ma október 21-e van. - És akkor mi van? - Már csak kettőt kell aludni! - Miért mi lesz két nap múlva? - Hát október 23-a... Nem kell szednem vízhajtót! Csak azt nem értem... Hogy az az ezres tömeg...Miért kíváncsi annyira anyósom vízhajtójára...” Amúgy Topi! Nem kéne ide egy lyukas zászlós HEs logó?
Na, utolsó nap az iskolából! Mindjárt indulok.. Aztán 10 nap szünet!
Jó reggelt mindenkinek!
Végre kisütött a nap, viszont veszettül vakítja a szemem a gép előtt... Nálunk is kisütött a Nap, de már nem süt. És nem is főz.
Jóreggelt mindenkinek. :kalap:
Végre sikerült találnom a gépemhez SATA RAID/AHCI drivert. Nem sokkal lett gyorsabb a gép, de a merevlemezműveletek igen lerövidültek. Nagy fájlokat ugyanakkora sebességel, kb 60 -75MB/s -al tudom másolni merevlemezről merevlemezre, viszont jelentősen gyorsabban tudok sok apró fájlt másolni, mint normál IDE módban.
Itt viszont nagyon szépen süt a nap. Azt nemtudom hány fok lehet kint, de azt tudom, hogy itt lent a lakásban hideg van. (18,7C)
Nálunk szépen süt-főz, Anyu meg mos-vasal. Ez az igazi munkamegosztás! Én meg szigetelem a szélfogót, mert valahogy kimaradt. remélem a ráfordított szigetelőanyag-költség visszahozza az árát! Örülök a napos időnek, először a belső ajtót szigetelem, ha azzal végeztem, akkor jön a külső (holnap, mert állítólag 4-5 órát köt a szigetelőanyag ragaszása). A két évvel ezelőtti szivacsot acetonnal kellett lemosni, most okulva ebből szép apránként habosított műanyag D profilt kap minden nyílászáró. Persze csak apránként, mert egy nagyobb ablakhoz 6-800 Ft-ba is kerülhet, és 9 éve próbaképp egy kis ablakot leszigeteltem, már csere érett. Tehát beváltja a hozzá fűzött reményeket. Tehát nem érdemes habszivacsot venni. Ami drágább, de jobb: teflon körprofil. Métere kerül 900 Ft-ba, és hornyot is kell vágni az ajtóba. Állítólag 20 évre szól. Na ahhoz én kevés vagyok. Mind anyagilag, mind szerszámügyileg.
Biztos véletlen volt. (az nem egy szakadt smiley, csak annak látszik ) :hehe:
Olyan vetemedett az ajtó, hogy a D profil a sarkokban kevés... Az ajtó másik részein meg sok, azaz ott nincs megvetemedve! :@ Ide már asztalos kellene.
moderátor lévén a "véletlent" el lehet távolítani, de...
Véletlennek sejtettem, mert egy smiley-t nem szokott senki írni. Ha nem vagy jól bármi okból, jobbulást!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |