Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Telefunken Palcolor P540 hiba
Szia! Ez nekem nem megy. A bal egérgomb kijelöli az egész freemail területet és nem történik semmi.
Holnap folytatom, Jöéjt.
Szia!
Az előző hozzászólásomban ide is feltettem a rajzot pdf-ben!
Szia ! Igazad van , figyelmetlen voltam. megvan köszönöm! Ha tudok segitek ha kell.
Sziasztok ! Sajnos a kapott rajz ellenére is gondban vagyok. A rajz sajnos nem ehhez a készülékhez való.
A lényeg, hogy PALCOLOR A540SV AT110/27/17 sortrafóval, TEA2029C szinkron IC-vel és TEA2031 raszterkorrektorral van szerelve. Azért írom így mer úgy gondolom,hogy az 500-as sorozat ilyen. Azt tudom hogy a NORMENDE pár tipusa - néhány apró eltérést kivéve- ilyen. Ha valakinek volna rajza és elküldené . Előre is köszönöm: Pista
Szia!
Totalcommanderrel tudod egyesíteni!
Szia! Nagyon köszönöm , ez az!
Szívesen!
![]()
Helló! Nekem egy valamivel régebbi PALcolor A 125 P van. A tünetek a következők: Néha gondol egyet és elkezd ki-be kapcsolni a kép, hang ugyanúgy van. Ezt mindíg 3szor csinálja egymás után, és harmadjára lefagy, hang még mindíg van, de egyik gombra sem reagál, sem a távirányítójéra, sem a saját gomjára. De hogy ha olyan kedve van, egy-két hétig jó, aztán megint szar. Találkoztatok már ilyennel? Esetleg valami ötlet? Mit tudnék megpiszkálni hogy alakuljon valamit?
nekem hasonló hibával az 540-es volt így én tulajdonképpen átforraztottam az egész panelt és megjavult.
Kezdtem a processzor lábaivan és már akkor elkezdett jól reagálni de azért nagyon ráértem és biztos ami biztos alapon átforrasztgattam az egész panelt. Lényeg hogy általában az ilyen tiőpusú hiba kontakt hiba lehetősége.
Üdv!
Én az enyémet Palcolor P540 N - szétszedtem és minden jó benne csak kontaktos volt nem foglalkoztam vele. Már forrasztgattam párszor aztám vettem egy új tv-t Ha érdekel valakit van procim + Jó sorvég+ az egész panel kivéve a függőleges eltérítő IC-t azt a TDA-t Nameg a sorvégtranyó is ki lett belőle szedve amúgy ezeken kívül benne van minden. Ha érdekel valakit valami olcsón megszámítom.
SZIASZTOK!!nekem van egy telefunken PALcolor S-5400 tipusu tv-m !!hibája az hogy a standby világit!!de hiába nyomom oldalt a gombot!!nem kapcsol fel!!csak stand by!!kérlek benneteket segitsetek!!mi lehet a baja??
![]()
Pillanatra sem kapcsol be mármint egy picit sem vált át zöldte ?
Vagy egy pillanatra sem alszik el a piros ? mert ha nem nézd meg először nem e kontakthibás a bekapcsolásra szolgáló gomb vagy a panelra vezető kábel vagy a panelon tovább futó fóliaréteg esetleg a hozzá kapcsolódó forrpontokat is nézd át. Ha pedig valamit mukkan akkor először kezdd a proci lábait átforrasztani nekem ez volt a hibája legutóbb is kijött de akkor már nem foglalkoztam vele.
Hellosztok!
Van egy PalColor S540C-m. Ez azt csinálja, hogy a TV bekapcs, és a kép kegyetlenül piros(még a fekete is az), de a többi szín is megvan. mágnessel szóraközva előjön a többi szín is, de ahogy lekapcsolom a TV-t, visszaáll az eredeti pios állapot visszafutási csíkokkal. Hogyha valaki tudja a megoldást, kérem, segítsen, mert nem lenne szívem ezt a jó TV-t elbontani! Köszönettel: Hurka Ui.: Rajznak is örülnék!
Szia!
Megszakadt a piros videó végfok munkaellenállása, így a piros katód közel testpotenciálon van, ez okozhatja a piros világítást. Lehet, hogy csak forrasztás hiba. Mágnessel ne viccelődjünk, mert még úgy marad...
Hello! Egy ellenállás meg volt szakadva, kicseréltem, de semmi változás nincs. a színvégfok egy F88PS448 tip. IC. Lehet, hogy ez nem akar erősíteni?
Továbbá még mindig várom a kapcsolási rajzot. Nagyon megköszönném. Üdv!
Szia!
Ha minden igaz ICC9-es alaplap van benne. |
Bejelentkezés
Hirdetés |